mind_overtaker Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 ovako, nedavno sam kupio asusov notebook Eee PC 1018p na njemu je bio windows 7 starter na nemackom, nekako sam uspeo da nabacim engleski jer je started dosta ogranicen ali onda sam video da to nije sve... pmr, nisam mogao ni pozadinu da promenim.... hteo sam da nabacim xp, ali sam video da bi imao problem s driverima pa sam nabacio windows 7 ultimate 64bit imam 1 gb dd3 dual core na 1.5ghz - intel atom 250gb hdd ali sam sad mi se desava da se windows zakoci - pmr nista se ne desava kada kliknem na zvucnik ili wireless ikonu na toolbaru, mogu da kliknem na start i on se pojavi ali se na bilo sta da kliknem u njemu nista ne desava, ako sam na intenetu vise kao da nema konekcije- nece da se otvaraju strane.... jel ima neko neku ideju sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Za 64bitnu verziju ti je potrebno bar 2gb ram memorije. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 Za 64bitnu verziju ti je potrebno bar 2gb ram memorije. ok skinuo sam win 7 ultimate 32bit dal mogu samo da ga nabacim preko ovog 64 sto imam ili da pucam hard? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 da li mozes sta ili sta? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 da li mozes sta ili sta? posto imam windows 7 ultimate 64 bit a samo 1gb rama da li mogu preko njega da snimin win7 ultimate 32bit, ili moram da obrisem windows pa onda da snimim taj 32bitni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Pustiš instalaciju 32-bitnog, u jednom koraku će da te pita da izabereš particiju, klikneš na tu gde već ima Windows, dole ideš advanced, format, yes, ok, next, poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 i dalje ne znam sta je razlika izmedju 'preko njega' i 'da obrisem pa snimim' mislim ne znam sta ce ti taj x64? formatiraj tu partciju (nadam se da ti je sve bitno na drugoj particiji) i digni x32 na toj gde je bio x64 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 ok skinuo sam 32 bitnu verziju win 7 ultimate kad krenem da je instaliram nudi mi x86 i x64 arhitecture sta da odaberem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 i dalje ne znam sta je razlika izmedju 'preko njega' i 'da obrisem pa snimim' Pa valjda pita (kako sam ja razumeo) da li mora da formatira hard "od nule" ili može da samo ubaci disk, krene instalaciju i tamo negde dobije pitanje "Ej, pa ti hoćeš da instaliraš 32bit win a već imaš instaliran 64bit, ar ju šur?", tako nešto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 ma kakvi nije to samo mi nudi x86 ili x64, tako je bilo i kada sam nabacivao 64bit windows znaci da stavim x86? TO DAKLE, NEMA VEZE DA LI KE WINDOWS 64 ILI 32BIT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 hvala neo, to me zanimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts