voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 naruceno :) //edit mada im powercolor zvuci malo LOLasto :) al nvm, valjda ce da sljaka posteno... PowerColor i Sapphire su dva glavna AMD-ova partnera na polju grafičkih kartica, ćuti i maši :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 ali laki brate, powercolor, ko mocni rendzeri majku mu :) btw stize sutra \o/ incoming novi 3dmark test cim je steknem na plocu :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 haha, ako ako, znam osećaj kad se menja komp, samo udri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 ok, problem... nece da prepozna graficku. utak'o sam je u slot, i trt... sad cu da probam nesto, nek mi je bog u pomoci :) ako imate nekih konstruktivnih ideja, pisite. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jesi ugasio integrušu prethodno? Jesi utakao dodatno napajanje u šestopinski priključak na kartici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 nub nije video sestopinsko napajanje [:0] sad radi samo da inst drajvere. 85 MB mater im sikirom... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 72,6 MB su oni što ti trebaju, skidaš pogrešne http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx (Catalyst Software Suite (64 bit) English Only) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=233#Specification nisu ovi ?> Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Možeš i te, ali u principu uvek skidaj sa sajta proizvođača GPU-a a ne kartice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 (edited) ok. skinuo sam te sto si dao link, sacu d'instaliram pa da vidim :) sljaka makina ko besna. sad da vidim 3dmark sta ce da kaze :D hmm.. i dalje mi nije jasno kako sam te prejebao u general scoru voodoo, kad je tvoja GPU pojela moju... ubi me onaj crash and burn deo, sve ostalo je bilo kul. Edited January 26, 2011 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Moracu malo da hijackujem temu. Posto tesko da cu prodati ovako racunar, razmisljam drugu varijantu. Da prodam moju konfu za 170e bez graficke( 5750 ), dodam maximum maximuma 130e . I dobijem 300e za raspolaganje da kupim komp bez graficke , sta uzeti za 300e ? Naknadno kad budem imao kintu prodacu grafu dodati kolko treba i uzeti neku zverinu. Stavio sam na oglas inace ali svi hoce da kupe samo graficku, pa rekoh jebo mamu lakse cu ga prodati bez graficke. Sadasnja masina inace. Procesor : E2180@ 3ghz Dual Core Ploca : PA-35-DS3L Kuler : Hyper TX2 Napajanje : LC7560 560W Graficka : ATI 5750 512GDDR5 Memorija : Kingston 2gb RAM Zvucna : Sound Blaster Audigy 24bit Hard disk : HD 320gb Optika : DVD-RW Sa kucistem. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ne znam što je prodaješ, kad i na ovoj još uvek može sve da se igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ne moze :( Nije to to. A ako je sad ne prodam( a tesko cu je prodati) necu nikad i samo ce joj cena padati jos vise. Tako svakih par godina radim, kupim, prodam, dodam, kupim, prodam, dodam,... tako treba i sa automobilima raditi u sustini. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) sve si to lepo ti osmislio, samo shto si se zajebo u jednom - a to je da nema teoretske shanse da izvuchesh te pare za tu konfiguraciju. ako si bash zapeo za upgrade prodaj plochu, proc i memoriju i predji na neki kvad kor amd i ddr3. plashish se gubitka vrednosti, a realno optiku, hard, zvuchnu, kucishte i psu sad mozhesh prodati za neke smeh pare. za optiku ne mozh uzeti 10e, za hard ne vishe od 15, za zvuchnu 10 i ne znam koliko za kucishte i napajanje. na taj iznos ti za godinu ili dve dana ne mozh izgubiti vishe od 15-20 evra vrednosti pa da jebe rak raka. opcija 1) ostavish ovo shto imash opcija 2) zamenish cpu, mbu i ram, eventualno hdd ako ti je ovaj knap opcija 3) oborish cenu za konfu, prodash i spremish josh para tako ja vidim situaciju. Edited February 6, 2011 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 4) Nadjem neku budalu koja ce platiti toliko za ovu konfu:tf: Najverovatnije cu pod 2) . Deluje mi najeralnije. Ty na predlozima. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts