Jump to content

Помоћ око избора телефона

Ребел

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tj imam imap na guglaps nalogu, ne znam jesi na to mislio pod gmail nalogom.

GMail aplikacija ili E-mail sa posebno setovanim GMail nalogom?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Brate, ovaj Mohi je sabio sa baterijom, ispaljuje lasere a i rakete i dalje mu traje 3 dana... [:D]

A ti Dragane, da si se bar malo INFORMIRAO znao bi sta treba da se pobije i patchuje da ti nista ne jede bateriju "iza ledja" [8D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Imam setovan i gmail u gmail aplikaciji i imap u obicnoj mail aplikaciji.

hm, ako je u običnoj mail aplikaciji stavljeno čekiranje na kratak vremenski period, onda ti baterija sasvim dobro drži (i ako ne pričaš mnogo naravno)

Кажу да су на новим Дизајрима срање екрани, да нису АМОЛЕД, него СЛЦД технологија. То сам данас прочитао на Бенчу. :) Зна ли неко како их разликовати? И где би се могли наћи старији типови, са бољим екраном? :)))

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

http://www.engadget.com/2010/09/13/spot-the-difference-htc-desires-slcd-versus-amoled/

If you'll recall, a little while back HTC waved its white flag amid AMOLED shortages and made the jump to the readily-available SLCD for its Desire and Nexus One handsets.

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

zasto bi HTC na NOVIJIM telefonima stavljao LOSHIJE displeje jbt...... Kako mrzim kad se ljudi tako iseravaju...

tačnije, jedini koji se israo ovde si ti :)

SLCD Desire je bulja u poređenju sa AMOLED Desireom, a o profi telefonima kao što je Nexus S da ne govorimo [8D]

http://www.engadget.com/2010/09/13/spot-the-difference-htc-desires-slcd-versus-amoled/

If you'll recall, a little while back HTC waved its white flag amid AMOLED shortages and made the jump to the readily-available SLCD for its Desire and Nexus One handsets.

Brate ovo je ono sto smo i konstatovali onda u kafani.

AMOLED ima crnju crnu ali ima neprirodne boje (kao kad na tvu pojacas boje do kraja) apropo draganovog (lepse boje) ... lepse su samo krticama ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

evo malo pre sam drzhao dva HTC-a, jedan sa amoledom i jedan sa slcd-om..... NEK MI SISAJU KURAC OVI STO TVRDE

DA JE AMOLED SPACE TECHNOLOGY ZA OVU DRUGU VRSTU DISPLEJA, uopste nije velika razlika, kontrast tu i tamo, vidljivi ugao malko veci.....

...i to su sve jebene razlike!!!

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ja sam se dvoumio izmedju DHD-a i HD7ice na kraju sam uzeo DHD i nisam se pokajao, posto zaista win7 ima jako slab app support jbga tek je pusten na trziste. Sto se tice SLCDA i Amoleda to je stvar cistog ukusa recimo meni licno smetaju jake boje i posle odredjenog vremena dodje do zamaranja ociju...Al opet stvar izbora.

On topic : Za 250eura mozes negde da zabodes polovan HD2 u oglasima pa lepo stavis android i winmo u njega i koristis sta ti se vise svidi :)

@Mohican jesi radio kalibraciju baterije mozda? Posto meni traje 20ak sati max ne vise od 1 og dana.

Edited by Nobina!!!

@Mohican jesi radio kalibraciju baterije mozda? Posto meni traje 20ak sati max ne vise od 1 og dana.

treba da prodje neko vreme da bi sistem uradio sve sto treba, tako ivan kaze! :D

srsly, trajace ti duze vremenom...ja imam hd2 i svaki android koji sam stavio je u pocetku jeo vise nego posle nekoliko restarta i nekog vremena

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Добро и сад уђем ја у продавницу, узмем телефон да разгледам. На коју фору утврдим тип екрана, да ли је амолед или слдц? :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.