Zwerko Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Ako ste pomislili da je ovo neki koncept art za sledeću iteraciju Starcraft serijala, prevarili ste se :) U pitanju je slika modela koji je za Prirodnjački muzej u Berlinu napravio gospodin Alfred Keller kome je sredinom XX veka jedini posao bio da tamo pravi skulpture čudnih insekata. Skulptura je brazilske bube koja živi u drveću - Bocydium globulare. Niko ne zna baš čemu tačno služe ove stvari iznad njegove glave, tj da li je nešto za parenje ili ove dlačice imaju neke taktilne senzore (nisu oči, to su zaključili), ali je svakako jedna od najčudnijih buba koje sam ja ikada video. Evo i nekoliko pravih fotografija istog stvorenja: A evo i nekoliko, bar jednako čudnih njegovih srodnika: I moj favorit, svakko je zajebao bad-ass kreature iz igrica :) Ako nekoga interesuje još nešto na ovu temu preporučujem ovaj PDF - Membracidae: Wonder of terrestrial biodiversity Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Skreces temu ! Kad ce 11 april?? :) Vrh slike vrh bube. Uvek se setim 1990 na rosama kad sam video u vodi zmaja ruzicasto-crvenog duzine nekih 20 cm. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 evo josh jednog Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts