[BMF]Psycho Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Е ово изгледа занимљиво. Ја се никада нисам наканио да играм Моровинд. Ако ово одраде како су изрекламирали, капа доле. Џери, ајде пробај мало Скајрим живо ме занима твоје мишљење после читања постова на тему Вичера 2. Kreno, ubio zmaja ko lvl 4 s iron swordom, slatko se nasmejo i ugasio. Posle jos malo igrao da vidim prirodu i grafiku, i tako to. Ono, ne znam jel zbog nostalgije, al ni blizu Morrowinda. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 Aj probaj opet al ne prilazi glavnom kvestu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Kreno, ubio zmaja ko lvl 4 s iron swordom, slatko se nasmejo i ugasio. Vec si iskusio najgoru stvar onda, odatle samo ide na bolje. Vredi igra definitivno, i ne skalira se apsolutno sve, nailazicesh na sranja zbog kojih cesh morati da izadjesh ili da se snadjesh. :) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Наговорили сте ме. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Ne zaboravi SkyUI plagin koji će da zameni konzolaški interfejs, i ne zaboravi nezvanične pečeve, jer zvaničnih više neće biti a ostalo je bagova kol'ko hoćeš :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Грациас. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ne zaboravi SkyUI plagin koji će da zameni konzolaški interfejs, i ne zaboravi nezvanične pečeve, jer zvaničnih više neće biti a ostalo je bagova kol'ko hoćeš :c izmenio mi se inventory ali i dalje mi izgleda kao ko nzolaski interfejs, na primer, kad hocu da dodam magiju/oruzje u neku grupu (Q), moram sa A/D (valjda) da listam u koju cu grupu, pa E da dodam u grupu.. pc interfejs bi mozda bio drag and drop, ali svakako manje fokusa na dugmad pitanje. Odmadjijao sam neki item koji mi je sada dao enchantment 20% faster magicka regeneration, ali kada hocu da zamadjijam neko oruzje time, ispadne mi 2% faster regeneration, a ne 20%.. treba li samo da izlevelujem ili nesto propustam? Kreno, ubio zmaja ko lvl 4 s iron swordom, slatko se nasmejo i ugasio. Posle jos malo igrao da vidim prirodu i grafiku, i tako to. Ono, ne znam jel zbog nostalgije, al ni blizu Morrowinda. http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:First_Time_Players#Difficulty_Settings Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 nabacis 10 ecnahnting potiona (popijes odjednom) spremi najveci gem i onda udri enchant :D (ako nisu hotfixovali to :D) naravno sve to uradi u roku od 20 sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 izmenio mi se inventory ali i dalje mi izgleda kao ko nzolaski interfejs, na primer, kad hocu da dodam magiju/oruzje u neku grupu (Q), moram sa A/D (valjda) da listam u koju cu grupu, pa E da dodam u grupu.. pc interfejs bi mozda bio drag and drop, ali svakako manje fokusa na dugmad pitanje. Odmadjijao sam neki item koji mi je sada dao enchantment 20% faster magicka regeneration, ali kada hocu da zamadjijam neko oruzje time, ispadne mi 2% faster regeneration, a ne 20%.. treba li samo da izlevelujem ili nesto propustam? http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:First_Time_Players#Difficulty_Settings 2% ti je zbog toga sto ti je enchanting nizak, kako ti enchanting skill postaje jaci i kako unlockujes one perkove za stronger enchantments tako ce ti rasti sa 2-4-6..bla bla bla. Ako hoces da napravis bolesno (cak i sa najnovijim patch-evima) proguglaj fortify restoration exploit Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rjNXOaVH9Vs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 igram kao mag. pri kom levelu da se zaputim u onaj whiterun, u akademiju za magove? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2014 Author Report Share Posted January 24, 2014 Što pre, već na prvom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 instalirao sam community patch, i nije mi se absorbovao dragon soul, lydia je pocela da me napada, i markeri su mi se pomesali.. pa sam ga offlodovao.. je l i drugi imaju problem s tim patchem? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2014 Author Report Share Posted January 24, 2014 Ne. Je l si lepo namestio load order kao što piše u readme fajlovima za svaki od patcheva (kojih ima pet), i da li imaš još neke modove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 mag je dosadan :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ne. Je l si lepo namestio load order kao što piše u readme fajlovima za svaki od patcheva (kojih ima pet), i da li imaš još neke modove? hm, izgleda da nisam, samo sam loadovao mod preko nexus installera.. RTFM :/ Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) da li kvalitet dragulja (flawless garnet vs garnet) utice na kvalitet enchantmenta? na primer, da li ce mi amulet biti "jaci" ako zamadjijam flawless emerald necklace u odnosu na flawed garnet necklace? ima li kvalitet dragulja ikakvu svrhu sem te da donosi vise para? gledao sam po netu, jedni kazu jedno, drugi kazu drugo Edited January 28, 2014 by Neptune Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 ghroaaaaaa Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mTSj00dDCrw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Drugari hajde pomoć, ima mnogo nešto različitih skarimova da se skine sa tpb. Ja sam igrao kada je izašao bio na laptopu, brisao, i sada hoću opet :D Znači ništa high grafika, ništa izdrkavanja od modova, šta da skinem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Legendary.Edition-WaLMaRT 13.05 GiB The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition MULTi8-PROPHET 23.93 GiB Idi sa wlamart,jer provereno radi i kacen je bio pre nekolko strana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Fala :) A u čemu je razlika ova od 10 giga? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Walmart ENG only ja mislim a ovaj je Multi 8 Language pack,pa ako volis na francuskom da bacas xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 :D I mislio sam da je tako nešto zbog onog multi, skida se walmart svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts