Sinistral Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 da happy si ako prcas svaki dan drugu ribu(to ima smisla) ali ako si sa jednom curom duze vreme i prcas je a ne osecas nista prema njoj onda je to 'i sta sad?' :) Ne, nije, prcanje je do jaja. Mozda je bolje ako je volis, ali daleko bilo da je samo po sebi lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 bar procitaj o cemu se prica pre nego sto trolujes ... Sine, moj komentar je ovu celu spiku zapoceo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Sine, moj komentar je ovu celu spiku zapoceo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 kao sto rekoh: 1. procitaj 2. razmisli 3. odgovori ty I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 kao sto rekoh: 1. procitaj 2. razmisli 3. odgovori ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Longley :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 :) mind fuck I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 hahahahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Jaoo jaoo vozio sam Jaguar X Type danas,Boze,BOZE! Kako ono cudo ide,milina... Najlepshi dan na poslu do sada :D \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 De sljakas? :D Imao kolok iz sociologije, kupio covekovu knjigu, pisao cirilicom, prepisao 2 pitanja od reci do reci jebem mu mater ako ne prodjem. Sad do grada da uzmem neku sulju od sestre pa na trening, kul dan :) infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Razbio prozor papucom na susednoj zgradi jer sam pokusao da dozovem stanare da iskljuce alarm koji zvoni kao besan. Bila policija, jedan stanar iz sasvim levog stana izasao da se bije, sestra moja dosla da me brani i da dize jos vecu frku. Ja stojim mirno, jer sam se uplasio jer nisam ocekivao da prozor pukne. Trebao sam bolje da znam, ipak je minus napolju. Izvinjavam se svima, ne bezim i ponasam se zrelo. Najvise me zabolelo sto kad se to zavrsilo, od mojih ukucana sam dobio kritike gde sam ja ispao najgori od najgorih. Dodje mi da se ubijem jer nisam takva osoba kako me prikazali. Jebem ti ovakav zivot vise, nije vredan zivljenja. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Pa necu da se ubijem ali mi dodje. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 identična stvar se mogla desiti meni, ali identična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 samo sto si ti izvadio sekiru gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 razbijam na poslu, moram da se pohvalim! I kad sam kod toga, jel ima jos nekoga ko je 25 +/- i radi sa ljudima koji ,verujem, cuvaju partijske knjizice,pricaju o deci,njihovim uciteljima, ko/koga,koja/kome i rade po sistemu "ovako ja radim od 1968 i ti mene sad ucis" a potom posalje .xls dokument 5x (jer ima 5 strana ), svaku stranu posebno i kako se nosite sa takvim kolegama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) ne seri. koji si posao upisao? Edited December 15, 2010 by Herp McDerp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Razbio prozor papucom na susednoj zgradi jer sam pokusao da dozovem stanare da iskljuce alarm koji zvoni kao besan. Bila policija, jedan stanar iz sasvim levog stana izasao da se bije, sestra moja dosla da me brani i da dize jos vecu frku. Ja stojim mirno, jer sam se uplasio jer nisam ocekivao da prozor pukne. Trebao sam bolje da znam, ipak je minus napolju. Izvinjavam se svima, ne bezim i ponasam se zrelo. Najvise me zabolelo sto kad se to zavrsilo, od mojih ukucana sam dobio kritike gde sam ja ispao najgori od najgorih. Dodje mi da se ubijem jer nisam takva osoba kako me prikazali. Jebem ti ovakav zivot vise, nije vredan zivljenja. tolika ljudina pa se uplasio! :D kakav zivot bre spominjes pa obicna sitnica, plati prozor reci komsijama da paze na alarm i gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Budalo, nije mi doslo da se ubijem zbog prozora i komsija vec zbog familije koja se prema meni ponela kao prema olosu a to nisam zasluzio. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ok izvini sto nisam lepo shvatio, nemoj da me gadjas papucom plz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 kako se nosite sa takvim kolegama. Suptilno im na svakom koraku skrećeš pažnju kako su banane Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Pao mi zar od pljuge na tastaturu i istopio "." dugme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) @daki spedicija na granici (Horgos), javi se ako dolazis kolima da prijavimo sve te DG stvarcice od preko kao china daily! @Seth, Nerviras se bezveze, daj neku igru da opicimo nisam igrao nista online jos od Silka. @vudu, ma smehotres, skrenem ja paznju i pazi sad "Pa jel vidis da pise sending msg 1 of 1 znaci samo je jednu stranu poslao" :) Verovatno je jos gori neko ko te mailove cita.Moram naci neke programcice za zezanje tipa random menjanje slova ili slicno Edited December 15, 2010 by Demian Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 zar od pljuge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts