gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 hahahahahaha treba da zahvalimo calaveri što je naterao paju da postuje po forumu. Do sad su mnogi pokušali da ga "navuku" ali je samo njemu uspelo! :) potcenjujes me lale,vec godinu dana ide po forumu i pise otkaz gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 [roflmao] (ne smejem se zato što je ovo HEHE SMEŠNA DOSETKA, već što je imbecilno zaključivanje) Prestani da troluješ dobre ljude, zaista ću te banovati. Ali stvarno. Ne trolujem nikog konkretno :] a sigurno ne bih Laleta jer je on mega car šta god napisao (kao i doolio ) Nego sad čim ne mislim kao i vas 4-5 ispod Lakijevog posta odmah sam "selfpwn retard roze ketchup". Baš ste jaki sa argumentima... Pazi kad je peja morao da se složi sa mnom :D P.S. Čekam opet tvoje prosvetljenje Viktore! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 zasto ja ne znam za roze kecap? di se to zbilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ne znaš jer se to zbilo u Srbiji "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 poz I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ti neo bre nisi normalan...podseti me da se uvek slozim s tobom ako se budemo raspravljali. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 omnomnom FUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ti neo bre nisi normalan...podseti me da se uvek slozim s tobom ako se budemo raspravljali. najjace je sto ih upeca stalno This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ozb vitjo,realno,glupi su ti argumenti za ban gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Da ga je Doolio banovao pa i da ima smisla edit: nah, necu da se mesam... Ustvari hocu Banuje ga a i on sam troluje, cini mi se da si ti jedini koji ima kvalitetne postove i koje volim da citam... DA TAKO JE ZALJUBLJEN SAM U DULIA LOLoLO. zato kazem da bi imalo smisla, kao da bi bilo manje trol postova... Edited March 7, 2011 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 wat brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) ma ovo je izhivljavanje admina Edited March 7, 2011 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ne znaš jer se to zbilo u Srbiji haha, pa ovo je još i dobra fora :)) pri čemu to nisam napisao zato što si mi udelio kompliment :)) ma ovo je izhivljavanje admina admin nije isto što i moderator. Inače, ja gotivim viću, dobar je momak, kalaveru doduše ne poznajem, ali ni ja ne vidim jasan razlog za ban. Čak i ako uzmemo da je neko prirodno glup, nije on kriv što je glup. A ne deluje mi da Kalavera troluje. Sad je glupo što sam čoveku rekao da je glup :)) ali AKO je tako, nije on kriv. Jeee, pokopah ga :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Dooliov wall of text incoming... :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 svejedno, hteo sam da kazhem da je razlog glup, a to dal je taj vitja dobar momak, to je lepo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoeennix Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Kupanje navijaca na stadionu Sao Paula prosle nedelje Edited March 7, 2011 by Njamb Kill the boy and let the man be born. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Doolio kralj \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Kako god, ja sam samo drugačije mislio, a tačno se zna kod od vas ovde ima pick na mene, a ko ne :) Inače hvala za support o/ "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 beba drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Koncert za 4 flopija i osciloskop aka Toccata & Fugue transposed to A:\ Minor Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 @Vuduman supporters. http://db.tt/DiJuyob viktore,molim te... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Kupanje navijaca na stadionu Sao Paula prosle nedelje cek gde ide ova sva voda ne razumem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 sva voda ide u zemlju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Nije stvar sa Kalaverom i Viktorom tako jednostavna, i svakako će biti predmet daljeg mozganja, iako je Kalavera opet slobodan da postuje po forumu, ali sada pod budnijim okom kolega moderatora i admina, pa sad samo da skapiramo gde je ustvari "kvaka". Dok se to ne desi, evo da otvorimo ponovo temu "mudonja ili retard" :) lik koji sa oko 130 na sat udara jelena na putu, vozeći motor: Pročitajte ceo komentar, lik objašnjava šta se tačno dogodilo, zašto misli da je ostao na motoru i nije poleteo, etc. Takođe, nije baš za sve, iako se ne vidi puno deo kada udara jelena, posle ima malo krvavih scena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 treci najpopularniji komentar: y u no dead? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts