Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

Da

Ne zelim sad da ulazim u raspravu koga treba zapaliti i zbog cega, ali od tih 90% koji su govna, treba zapaliti polovinu bez trunke kajanja. Ovu polovinu koju ne treba zapaliti to su obicno ovi prasinarcici, i manje vise ljudska priroda napravi govna od njih, ali nisu zli u tolikoj meri kao ostala bagra, u koju svrstavam, interventnu, zandarmeriju, inspektore,...

koji si ti konj :c

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Da

Ne zelim sad da ulazim u raspravu koga treba zapaliti i zbog cega, ali od tih 90% koji su govna, treba zapaliti polovinu bez trunke kajanja. Ovu polovinu koju ne treba zapaliti to su obicno ovi prasinarcici, i manje vise ljudska priroda napravi govna od njih, ali nisu zli u tolikoj meri kao ostala bagra, u koju svrstavam, interventnu, zandarmeriju, inspektore,...

Ja se nadam da si ti iole normalan i da nikad ne bi bacio molotovljev koktel na bilo koje ljudsko bice.

.

minimum 90% pandura su nepismeni iskompleksirani mentoli full stop

sto se tice mladjih pandura oni su uglavnom ok, bar ovi koje sam imao priliku da sretnem, ali mozda su svi takvi na pocetku pa posao godinama od njih napravi kretene

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

koji si ti konj :c

Sa tobom odavno izbegavam da ulazim u bilo koji vid rasprave jer si covek kompleks koji je rastao pod staklenim zvonom, i nema toliko osecaja o zivotu. Sumnjam da bi uzivo mogao tek tako nekome da kazes da je konj.

Ja se nadam da si ti iole normalan i da nikad ne bi bacio molotovljev koktel na bilo koje ljudsko bice.

Da se razumemo, smatram za sebe da sam prilicno normalan, da se vidimo irl verujem da bi imao ok misljenje o meni. Ali ne samo da bih bacio molotovljev koktel na nekoga, nego sam verovatno sposoban da uradim i gore stvari. Ali opet da se razumemo nikad to ne bih uradio na random panduru, nego naravno na neku x osobu.

Edited by BISS

Onda ti nisi kivan na pandure nego na x osobu koja je eto pandur. Zapalio bi tu osobu, nju smatras olosem a zato sto ta osoba radi kao pandur onda projektujes osecanja na tu profesiju pa ti se gadi. Razumes?

Ako razumes, dodjes mi 200 eura. Standardna tarifa za terapiju.

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

vidim cesto se sreces sa pandurima :tf:

otkud ti znas koliko sam se cesto sretao sa pandurima?

xy puta sam se uverio u ovo sto tvrdim i to ne moze biti slucajnost

i da, nisam subjektivni retard i pristalica mangupa koji se deru "jebem vam mater pandursku" u situacijama gde znaju da ovi nece da ih peglaju i slicno

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Pekarman,

nisi me lepo razumeo, ja sam nepismenom odgovorio na opasku o tome da li bih ja nekog zapalio molotovljevim koktelom.

Takodje sam izneo post pre toga, objasnjenje zasto mi nije zao pandura koga su zapalili, da su zapalili rudara, vatrogasca,..itd bilo bi mi zao. Ali pripadnika policije o kojima imam posebno misljenje ne na osnovu prica drugih ljudi, nego na osnovu licnog iskustva, ne moze da mi bude zao.

edit: A mogu i jednostavnije da ti odgovorim, zapalio bih losu osobu, random pandura na ulici ne bi, ali mi nije zao kada pogledam onaj klip zbog dosadasnjeg iskustva sa pandurima.

Kao da si na brzinu napisao nesto da bi se napravio pametan.

Edited by BISS

edit: A mogu i jednostavnije da ti odgovorim, zapalio bih losu osobu, random pandura na ulici ne bi, ali mi nije zao kada pogledam onaj klip zbog dosadasnjeg iskustva sa pandurima.

Kao da si na brzinu napisao nesto da bi se napravio pametan.

Nije to tesko, biti pametan. Posebno ako sagovornik nije sav svoj. Da, tvrdim da si pogubljen u stavovima. Kazes da su svi isti i da bi ih palio, onda da nisu oni random nego lose bi palio. Konfuzan si.

Citiraj mi gde sam rekao da bi ih palio.

odma dodje

Brate govna su jel treba da ga zivog zapalis zbog toga ....

Da

blabla

pre nego sto odgovoris, procitaj pekarov post. odluci se sta hoces da kazes

edit: lol tek sad ovo vidim

Sa tobom odavno izbegavam da ulazim u bilo koji vid rasprave jer si covek kompleks koji je rastao pod staklenim zvonom, i nema toliko osecaja o zivotu. Sumnjam da bi uzivo mogao tek tako nekome da kazes da je konj.

ne secam se da smo ikada imali neku raspravu, izvini ako sam i pre odreagovo na neku glupost

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Da

Rekoh da si konfuzan.

Pejo ponovicu se: "Sa tobom odavno izbegavam da ulazim u bilo koji vid rasprave jer si covek kompleks koji je rastao pod staklenim zvonom i nema toliko osecaja o zivotu."

Nismo imali raspravu zato sto odbijam da napisem nesto na tvoje gluposti koje redovno citam, zato sto sam znao kojim ce tokom ici rasprava. Znas da kazes i nesto pametno, ali i corava koka ubode nesto. Vidim po tvojim postovima da si prilicno subjektivan i da odbijas da sagledas stvari malo realnije, nevezano za ovu temu.

@Pekarman.

Moguce da sam bio nervozan i stoga sam burno odreagovao, ali opet ne vidim nigde da sam rekao da bih JA zapalio nekog. Priznajem malo sam burno odreagovao za zapaljivog policajca, mozda taj covek ima porodicu, decu da hranu da izdrzava, mozda je posten, dobar,... ali opet ako je standardno olos govno od pandura, da treba ga zapaliti bez trunke kajanja

( moram i ovde da napomenem da nisam rekao da bih ga JA zapalio) i svet ce biti bolje mesto bez njega

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...