Jump to content

Event: STEREO SUSHI vol 2

fatboy

Recommended Posts

STEREO SUSHI vol 2 - get your place on time!

Best Sushi in town + chilled house sounds, for ya own pleasure! :D

50552_111511788913934_3976317_n.jpg

Prevedeno na serbski: Dodjete u TC u centru BGa pored Doma Omladine, dole u prizemlju u samom uglu je

taj novi Moon Sushi bar koji ima OZBILJAN meni, sta vise meni deluje jace od onog Ikki Sushi bara,

a sto se cena tiche negde su zlatna sredina da tako kazemo. Imaju zajebatog shefa kuhinje i Sushi i ostale

Japanezerske slastice su vrhunskog ukusa! E da, imaju i cuveni RAMEN koji Naruto cepa u istoimenoj anime seriji [:p]

E sad, manager je is3povao ono sto je inace u svetu popularno dosta, taj neki LOUNGE EVE, gde klopash

nesto fino a na uvce ti DJ vrti neki Chill House i sl fazon... Da, ja sam taj DJ pa ko ima nameru da

impresionira novoosvojenu devojchicu neka je dovede u Moon na STEREO SUSHI [8D]

Prvo veche je bilo skroz gotivno, drugo je zakazano za 20.Nov 2010. pa izvolte, cenjene dame i krokodili... [:p]

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ti sedi u drugi deo restorana gde muzika sa mog MOCNOG OZVUCHENJA skoro uopste ne dopire.... [roflmao]

BTW, cene su standardne za ovakvu klopu, evo menija i cenovnika pa

ako ste raspolozeni ae organizujte se pa upadnite u subotu pre grada,

ja sam tamo od 21h...

http://moon-sushi.com/index_rs.html

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Kao veliki poznavalac ;) sušija, moram reći da je Moon stvarno sasvim ok.

Ramen odličan, sve zezalice na bazi lososa sjajne, tuna je ok, ima raznih egzotičnijih kombinacija, a dobija se i dovoljno wasabija i đumbira uz svaku porciju.

Za one kojima je sirova riba FUJ po defaultu, ima i odličnog mesa pripremljenog na japanski način.

A poslednji put sam na suši išao dan pre no što je Fatboy vrteo, i mogao bih, kada ponovo bude ovaj ukusno-zvučni kombo, da ispravim grešku.

Edited by fushi.ryuu

.: l@w
.: co-founder of kouteki