uk1g Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Za sve ljubitelje HP-a , prvi part filma poslednjeg dela , premijerno ce se prikazati 21og Novembra u 17h Hari Poter i relikvije Smrti Specijalna projekcija Velika dvorana 21. novembar, 17.00 Cena ulaznica: 300 din. :D Can't wait ;) Bila je kao neka premijera u americi ali kao predpremijera sa tipa 50 ljudi , kazu svi da je kraj tog dela kada Voldemor uzme Dambldoru Stap... Bice super Hoce li ici neko ;) ? Evo scene iz Kafica , sa samog pocetka knjige http://www.youtube.com/watch?v=90wvlYxTjqg Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 jbg ja bi isao da mi nije rodjendan tad, pa cu ici malo kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Jebote, treba mi tri puta da ne pročitam Kvoter, hvala vam Zanimljive Slike Nego kad ce R5? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ja sam ljubitelj Hari Potera, tako da jedva cekam da ga gledam. Ne znam da li cu se organizovati bas za premijeru, ali bioskopska varijanta sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Takodje. Jedino sto cu se morati cimati do begea da bi ga odgledao u bioskopu, ali kontam da to nece biti problem. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 hahahahahah 12:59 PM - LESkOpoz: sad sam video 12:59 PM - LESkOpoz: premijera je u 17h 12:59 PM - Urosh: jeste 12:59 PM - LESkOpoz: sto znaci da je prilagodjeno za mladje, ergo bice 90% decurlije 1:00 PM - Urosh: sto znaci da ces biti uhapsen 1:00 PM - LESkOpoz: sto znaci da necu moci na miru da gledam a da se neko dete ne rasplace, ovi da mi vriste iza glave jer je voldemort strasan, a ovi da navijaju da Hari baci riktusempru,a ne ekspeliarmus 1:00 PM - Urosh: hahaha 1:00 PM - LESkOpoz: ili ti neki fazoni Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 It's sectumsempra, not riktusempra. Takodje sam i ja Hari Poter nerd. Verovatno cu da se iscimam do bioskopa, da ne moram da cekam pirata malo boljeg kvaliteta. I ocekujem da ovo bude najverniji prikaz knjige, jer su ga prepolovili, pa kapiram da ce biti vise vremena i mesta za neke detalje ili scene koje bi inace izbacili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 (edited) It's sectumsempra, not riktusempra. Takodje sam i ja Hari Poter nerd. Verovatno cu da se iscimam do bioskopa, da ne moram da cekam pirata malo boljeg kvaliteta. I ocekujem da ovo bude najverniji prikaz knjige, jer su ga prepolovili, pa kapiram da ce biti vise vremena i mesta za neke detalje ili scene koje bi inace izbacili. E pa nisi bash toliki nerd. riktusempra je iskoriscena u drugom delu , samo jednom , kada draco malfoy stvara zmiju u "duelu" vs harija.Onaj Lokhartov duel. xD Mada naravno ta chin ne baca zmiju , vec tera protivnikova na smeh Edited November 10, 2010 by urosh_ Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Ahahaha, jeboteee. :))) E da, samo da dodam da cu opet da se zaljubim u Emu Votson. ^.^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 zar nije trebalo da bude 18.11? i gde ce biti, sc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Za sve ljubitelje HP-a , prvi part filma poslednjeg dela , premijerno ce se prikazati 21og Novembra u 17h Meni je ovo samo po sebi smešno :)) also, ovaj leško je car :) čitajući tvoje postove i šta sve voliš da radiš, slušaš i gledaš, ovi što traže pare za bolesnu sestru samo treba na tebe da nalete i reše svoje probleme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 It's sectumsempra, not riktusempra. ne pametuj mnogo! :D Meni je ovo samo po sebi smešno :)) also, ovaj leško je car :) čitajući tvoje postove i šta sve voliš da radiš, slušaš i gledaš, ovi što traže pare za bolesnu sestru samo treba na tebe da nalete i reše svoje probleme :) hahahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 leško se apgrejdovao iz reklame za jogurt u reklamu za stambeni kredit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Ne znam, gledao sam onaj trailer za part one, mnogo su mu ga dali po efektima sto mi se bas i ne svidja, zato mi se prethodni deo nije ni svideo, vise su se koncentrisali na to nego na pricu :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Meni je ovo samo po sebi smešno :)) Drugacije ne moze da se kazhe :))) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) meni je "Hari Poter" od kada sam izasao iz osnovne meh, ali odgledacu ovaj deo samo zbog toga sto sam odgledao i prethodne i zbog Eme naravno :) knjiga je mnogo bolja kazu, samo me mrzi da citam :/ Edited November 10, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 http://www.kolosej.rs/bioskop/filmovi/film/hari-poter-i-relikvije-smrti/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 Miro , ja i "drugarica" smo se zeznuli , kupili danas za sC , a moze mnogo raniej u koloseju ...... Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 nisi video, okacila sam link za kolosej... problem je sto oni sami ne znaju u koje vreme su projekcije, ortakinji su rekli da ce znati tek u sredu posle 6. lol... al svejedno, ici cemo u cetvrtak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 gledam nesto topic i pade mi na pamet da pitam:) jel taj hari raste? mislim, kontam da onaj glumac ima sto godina do sada. jel to resavaju time sto se prave blesavi ili vreme zapravo tece? recimo, jel on zavrsava skole, krece da se brije i ti tripovi? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 da, raste :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 spoiler ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 de spoiler, ako ce da prca onu emu, da odem i ja da gledam! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 gledam nesto topic i pade mi na pamet da pitam:) jel taj hari raste? mislim, kontam da onaj glumac ima sto godina do sada. jel to resavaju time sto se prave blesavi ili vreme zapravo tece? recimo, jel on zavrsava skole, krece da se brije i ti tripovi? carskI! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 (edited) de spoiler, ako ce da prca onu emu, da odem i ja da gledam! Edited November 16, 2010 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts