Lucky Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Nisam davno otvarao topic za ovo, nisam mislio ni sada, ali sam pročitao izveštaj sa Blic sajta i prosto sam morao :) Ovi prevodi sa engleskog i cela ta priča su neverovatni. btw, što se samog MTV-ja tiče, imam nekoliko pitanja/konstatacija: 1. Pre svega, šta je sa tim najboljim evropskim izvođačem, za koje se ovaj naš kvalifikovao? Nisam uopšte video taj deo dodele? Jel to ono gde je Enrike pobedio? Što i piše ispod u tekstu, mada se ja toga ne sećam :) 2. Čini se i da ima manje nagrada nego inače. 3. Sama dodela je više nego dosadna bila, uz manje nekih fora i forica, uz manje "glamura" i šta god, zasigurno zbog manjka budžeta od početka krize. MTV nagrade: Još jedan trijumf Lejdi Gage Lejdi Gaga je najveća pobednica ovogodišnje dodele MTV nagrada u Madridu, jer je osvojila tri priznanja. Poznata pevačica nije bila prisutna u španskoj prestonici, već je u tri navrata prekidala svoj koncert u Budimpešti, kako bi se zahvalila fanovima. Odmah nakon toga počele su dodele, a glumica Tejlor Mamsen iz serije “Gosip Girl” uručila je nagradu za najboljeg novog izvođača gde su bili nominovani Plan B, Keiša. Džastin Biber, BoBi Džejson Derulo, a nagradu je osvojila Kejša. Zvezde MTV rijalitija „Džersej šor“ predstavili su nominovane za najbolji pop video (Majli Sajrus, Kejti Peri, Lejdi Gaga, Ašer i Rijana), a pobedila je trenutno najveća svetska zvezda Lejdi Gaga koja se javila iz Budimpešte gde je na kratko prekinula koncert kako bi se javila fanovima u Madridu. Nakon toga je Džoni Noksvil iz „Džekesa“ uručio nagradu bendu Paramore za najboljeg alternativnog izvođača, a u toj kategoriji su još bili nominovani i Gorilaz, Gosip, Vempajer Vikend i Arkejd Fajr. Eva Longorija je otkrila publici da je “70 odsto” Špankinja i predstavila je svoju familiju iz Madrida, četvoricu manekena, a nakon tog malog intermeca prozvala je Keli Bruk i Dejvida Bizbala da proglase najbolji spot. Tu su nominovani 30 sekonds to Mars, Eminem, Lejdi Gaga, Keti Peri i Plan B, a nagradu je osvojila supruga komičara Rasela Brenda, Keti Peri, koja se zahvalila reperu Snup Dogu što je učestovovao u njenoj pesmu “Kalifornija Gurls”. Linkin Park razdrmali publiku Bivši gitarista Gans n Roses-a, Sleš izašao je da uruči nagradu za najbolji nastup. Nominovani u ovoj kategoriji su Bon Džovi, Lejdi Gaga, Mjuz, Kings of Lion i Linkin Park. Mnogi su očekivali da upravo britanski bend Mjuz osvoji ovu nagradu, kao što su to činili ranijih godina, ali je ovaj put Linkin Park ide kući sa statuicom MTV televizije. Oni su nekoliko minuta nakon preuzimanja nagrade razdrmali publiku u centru Madrida svojom novom pesmom. Tinejdž zvezda Majli Sajrus je imala odličan nastup, ali on se nimalo ne slaže sa njenim “čednim” stajlingom koji već dugo promoviše. Pevač Enrike Iglesijas dobio je nagradu za najboljeg evropskog izvođača, a u toj kategoriji je bio nominovan i naš Marko Milićević koji, nažalost, nije imao dovoljno glasova da uđe čak ni među prvih pet. Majli Sajru, koja je već nastupala u toku večeri, izašla je opet da predstavi najboljeg rok izvođača, a u toj kategoriji su se našli Ozi Ozborn, Kings of Lion, Mjuz, Linkin Park i bend glumca Džereda Leto 30 sekonds to Mars, koji je i osvojio ovu nagradu. Džered je održao kratak govor u kome se svima zahvaljivao. Mala šala voditeljke Eve Longorije (obukla se u šunku i rekla da je Lejdi Gaga zaboravila svoju haljinu) izmamila je osmeh kod publike. Na scenu je izašao reper Dizi Raskal, koji je najavljivao izbor za najboljeg ženskog izvođača. Ovo je možda do sada bila kategorija sa najvećom konkurencijom (Keti Peri, Majli Sajrus, Rijana, Lejdi Gaga i Šakira). Avagardna pevačica je ponovo morala da prekine svoj nastup u Budimpešti, kako bi primila drugu nagradu. Ona je pozvala publiku sa svog koncerta da pozdravi ljude koji se nalaze u Madridu, što su ovi sa zadovoljstvom uradili. Već ranije viđena ekipa “Džekesa” najavila je izbor za najbolju pesmu. U toj kategoriji su nominovani Lejdi Gaga, Keti Peri, Eminem, Ašer i Rijana, a treću nagradu ove večeri osvojila je Lejdi Gaga i to za pesmu “Bed romens”. Za kraj večeri nastupili su legendarni Bon Džovi koji su izveli pesmu “Its maj lajf”. Koja genijalna kombinacija srpskog, engleskog, engleskog-po-srpski i ne znam ni ja čega :)) Plus ovo u jednom redu je "Kejti Peri" u drugom pasusu "Keti Peri", jednom je "Keiša" jednom je "Kejša".... Mislim, Pajo, ko vam je bre ovo pis'o? Kao tipa urednikova ćerka od 13 godina koja je bila na fazon "jao tata jel mogu ja da izveštavam sa MTVe?" :) Da ne pričamo o tome da Bon Jovi nije pevao samo pomenutu pesmu itd. Bolje da stanem ovde, krenuo sam u detalje pa zvučim kao naloženi MTV tinejdžer, a zapravo mi je samo poenta u ovom genijalnom tekstu koji je osvanuo na Blicu. Ako se u ovakvom obliku pojavio i u novinama, svaka čast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Zaboravio si da bolduješ magičnu reč "avagardna". Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 a jao da, ladno sam zaboravio na to :)) još čitam, i rek'o ne mogu da verujem :) btw, vidim da nije pomenuto u tekstu, ali možda je i bolje, Free your mind nagradu je ove godine dobila Šakira :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Najbolji evropski akt je Marco Mengoni iz Italije... prepevao je MJ - man in the mirror, prepevao je talkin heads - psycho killer..... prepevao je prince - kiss..... I SVE TO JEBENO OCAJNO !!! Na koju foru je on dobio award pored Enrikea i one Inne koja je ultra-populare, pitate se vi... E pa jbg, italijanski hakzodri su bili najbolji izgleda haha Sto se Gramophonedzie tice, covek je imao nesto preko 4.5 miliona glasova... Edited November 8, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Ćekaj bre, pa u kojem je to delu dodele bilo. Ovde piše u tekstu da je Enrike. ok, skapirali smo da je tekst pomalo sumnjiv, ali ja se uopšte ne sećam te dodele evropske nagrade na tvu, možda sam nešto bio fokusiran na štogod drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ortakinja je pratila, ja sam izdrzao 15 minuta i kad sam video na sta sve ono lici pobegao sam nazad u grokmobile... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts