beep Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Kasno popodne, rekao bi neko i predveče, sedim i čitam knjigu koju sam dobio za rođendan. U tom, zvoni mi službeni telefon, pogledam, koleginica sa posla. “Hm…”, pomislih, “kakva li je muka sada zadesila, šta je krenulo naopako?”. Ja: Halo?Koleginica: E ćao!Ja: ĆaoKoleginica: E, htedoh da te pitam, pošto ti znaš sa tim kompjuterima… (već sam “video” materijal za beep)… Ja hoću od kuće da proverim email sa posla ali mi ne ide. Sve sam probala. Radim kao na poslu, ali on stalno izbacuje da ne može da preuzme mailove.Ja: Ma ok, nije to ništa strašno, mi imamo običan mail server, znači samo uključiš Windows Mail i on ti preuzme poštu, kao da si na poslu.Koleginica: OK, ali ja kad radim kao što na poslu, ono neće! Idem tamo na Kontrol Pejnl, pa Netvork, pa onda ima kao piše Kurentli konekted tu…Ja: Čekaj, čekaj…Koleginica: I onda ispod nešto piše “TP-Link”, ”Orion telekom”, “HG…”Ja: Stani, nije tu program za proveru emaila, on je dole levo, kao sličica pisamacaKoleginica: Ali ja se ovako na poslu konektujem!Ja: Za proveru emaila? Pa… Posle nekoliko trenutaka, kao iz vedra neba, pogodilo me je: Ja: Izvini, a jel ti imaš internet kod kuće?Koleginica: Ne Znate onda ono, kad ne znate šta da kažete? Nekako, skoro kao da vam je neko saopštio da je neko drugi preminuo. Potpuni zabag u mozgu, dok još jednom proleće kroz sivu masu info koji ste čuli, iz čega treba da izađe neki smisleni odgovor, a da pritom ne krenete da se derete u neverici na osobu sa kojom razgovarate, ili počnete da se smejete (ovo drugo naravno ne u slučaju da je neko preminuo).Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Odgovor je valjda bio, YOU ARE FIRED BIATCH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 "Marija Ivanović" je ustala jutros. Sela je u svoj automobil koji su izmislili i napravili muškarci iz metala koji su izlili muškarci od rude koju su iskopali muškarci. Nalila je benzin iz nafte koju su dobili i preradili muškarci i odvezla se putem koji su asfaltirali muškarci. Ušla je u zgradu koju su sagradili muškarci od betona koji su zalili muškarci i cigli koju su sazidali muškarci i greje kotlom koji su napravili muškarci pomoću goriva koje su opet preradili muškarci, popela se liftom koji su montirali muškarci. Upalila je svetlo koje su instalirali muškarci, prelila je vrelom vodom, podgrejanom na gasu koji su dobili muškarci, kafu koju su prevezli avionom muškarci sa plantaže koju obrađuju muškarci. Sela je za kompjuter koji su izmislili muškarci, otvorila je program koji su napisali muškarci, ušla na na internet koji su stvorili muškarci i slovima azbuke koju su napisali muškarci ispisala: "Ja sam nezavisna žena, šta ce meni ti alkoholičari"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Hahahaha znam tacno taj osecaj kad se mozak toliko shokira a usne samo mrdaju malkice al reci ne mogu da izadju. p.s. respect za knjigu, jedino tuga sto nisu preveli i ostale, a klifhenger nikad jaci. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Jeste šteta, ja kao probao da nešto čitam na poljskom lol, ali ne ide :) Ne celu knjigu, neke isečke sam naletao pa kao gledao, ali ne ide :) Mislio sam da će srpski i češki pomoći, ali taman ti nedostaje znanje nekih ključnih reči :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts