Lucky Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Hm, odlučih ja da promenim live id na .co.rs pošto je do sad bio .co.yu. Sve prošlo ok, osim što su mi sada svi kontakti offline. Imam kontakte, povlači i avatar i sve msn, ali su kontakti offline. Malo sam prčkao po netu i to što piše nije pomoglo, nisam se udubio u temu, pa rek'o možda je neko imao sličan problem pa da ne moram ja da istražujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Sačekaj par dana, obično se sve sredi. Ako ne, moraćeš da adduješ ponovo sve kontakte iz liste. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 da, u pravu je fushi, a inache, ako ti bude zatrebalo imas opciju da prekopiras sve kontakte kao u jedan folder i posle samo pejstujes i odma ti se dodaju automatski svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts