Santa Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Bratori sabivaš igricu! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Pres'o sam je \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 I ja mislim da je fake ako primo kaze da je fake onda to mora biti nepobitna cinjenica :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Realno, ja se ne sećam da sam odigrao partiju da u njoj nije bio Pudge. Ne znam da li su objavili statistike koliko se koji heroj bira, ali ono Pudge, Ursa, Skeleton moraju biti u top 5 :) Nasuprot njima, mislim da sam samo jednom video da je neko uzeo Beastmastera i većinu onih INT heroja, da ne gledam sad konkretno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Impossibru. Kod mene je slucaj da se Windrunner, Rhasta, Jakiro, Dazzle, Akasha uzimaju most of the time. *Dark Seer isto...Instant pick.OP govno. Pudge je klasika, ko god ga dobije u SD, instant pick.Ona kuka je previse laka za upotrebu.Mislim, kuka prolazi pored mene, izmedju nje i mene ima dovoljno mesta za jos jednu kuku - ono me upeca k'o dobar dan. Hitbox kuke za pecanje heroja je, jebeno, ogroman. A i ja kenjam...Moj omiljen heroj je Pudge. Edited March 19, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Kod mene je slucaj da se Windrunner, Rhasta, Jakiro, Dazzle, Akasha uzimaju most of the time. Za ovo se sve slažem, osim za Windrunner. Bio je često odabiran heroj u početku ali se sad nešto proredio, s vremena na vreme ga viđam. Ovi drugi idu često, pored ovih koje sam ja pomenuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Kod mene je stalno Windrunner bio pick, i yurnero, elem Kobaya dodaj me pa da se sigramo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzarBG Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 U poslednje vreme nema partije bez Invokera.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 U poslednje vreme nema partije bez Invokera.. mislis od kad su ga ubacili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Da.I Invoker.I samo bacanje EMP-a i Tornada. Pisanje u oci sa Davionom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Ja ne znam kako vi ne nalecete na maginu :) svaka druga partija magina picker... farma batica 50minuta i kraj :D Inace tacno je za Invokera klasicno botine spamaju emp tornado ( eventualno ubace cold snap ), inace od 6.74 manje ga pikuju zbog izmena :D takodje ds se mnogo manje pikuje na pubu... Najcesce pored magine nalecem na miranu,pudge,wind,naix,ursamfura :D najmanje gejmova ima sa ench/jakirom/betriderom/sniperom.... inace sto se tice kvaliteta gejmova skroz su ok po meni ili sam ja u ok matchmakigu...svaki gejm postoje suport + ward + curir...mada i sam najcesce igram suporta :D ( naravno desava se da uleti neki debil ali bas retko ) inace kobaya si bio u low brecketu? Ja sam sa 4 leave bio ubacen 24h u low brecketu Edit: morao sam da uradim edit da kazem da od 600gejmova koliko sam odigrao siguran sam da je alch nije bio ni u 2! ubedljivo heroj koji se najmanje pikuje... Edited March 20, 2012 by Wizzzi^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 U mom slučaju snajper često upada u priču i to najčešće ga pikuju početnici, što i ima smisla jer jer "jednostavan" heroj ... range je, dodaš mu onaj dodatni range, ima onaj ulti koji je ok a i brzo se refreshuje, dve magije su pasivne, uvek možeš da stojiš negde iza i to je to :) Ali tog bat ridera recimo jednom sam video da je neko birao, a generalno ne deluje mi na papiru kao loš heroj, ali jednom sam video da ga je neko odabrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 inace kobaya si bio u low brecketu? Ja sam sa 4 leave bio ubacen 24h u low brecketu Ma to su abandoni jos kad sam poceo da igram dotu2.Nisam znao da te baca u low priority queue, pa sam izasao 7-8 puta za redom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Kol'ko se ja sećam, kada odeš na play ispiše ti se nešto kao "You have been placed in low priority queue", a tu je i neki timer bio. Zadnja tri leave-a (restrikcije) mi se ništa nije pojavilo, možda im se izbagovala opcija ili šta već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 I ja znam samo za to, na fazon da si u "normalnom" ili ako izađeš iz igre i drugi te reportuju (mada ne znam da li to report radi u ovoj fazi) prebace te u low i to ti piše pri traženju igre (na 24h te tu bace). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 ako te 9 likova iz partije reportuje, dobijas ban sa dote2. ako izadjes iz game-a zapadnes u low matchmaking pool, sto znaci da ti se duze trazi partija nego inace ( u pool-u si sa ostalim leaverima ). imas tajmer ispod searcha ili tako neki fazon pre ili tokom trazenja igre i odbrojava ti dokle si u tom pool-u. ostali queue-ovi su uglavnom instant ili minut dva, i ne igras vs leavera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Pise ti kad ides na play da si u low bracketu crvenim slovima...inace ubedjen sam da matchmaking savrseno funkcionise znam da kad igram sa drugarom koji je stavio da je pocetknik ( prvi put kad startujete dotu2 pita vas za skill) gejmovi su mnogo laksi nego kad igram sam ili sa drugarima sa kojima igram uvek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 wizzzi care koliko ti imas sati u d2? Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 wizzzi care koliko ti imas sati u d2? 598 :D mada dotu2 imam od novembra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Najjace od svega je Bane u nekom 10-om minutu kaze need to reconnect brb 1 min... i oni nam sve pauze odpauzirali... guess its karma :) Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) opet ja jos samo da nadjem nekog ko ce da mi napravi filmic :D Edited March 21, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jbt sve pro igraci na ovom RUR-u, pravimo klan i haramo scenom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 coyote protiv koga ti to igras omg :D ne kapiram kako invoker ne moze da dobije pudge na midu? Gledaj ga jos ide acrane boots a osecam 3 spella ne moze da poveze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jbg, steta sto su nerfovali emp+tornado, bas je bio imba za early/meta game. Mada mi nije jasno, invoker ownuje svakog heroja na midu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Pogotovo Pudge-a. Coldn snap -> problem, Pudge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts