Lucky Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 kakav je ovo uopšte glupi video? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Sabijam lolo, imao sam 2/8 pri rasporedjivanju, upao sam sa 2700. :C Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 ja sam bacio pogled na jedan taj meč koji si bio pugna, nije delovalo da ćete dobiti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Moram pohvaliti Black-a, jako se lepo uklopio u VG. Kako vam se cini novi fnatic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 ja sam bacio pogled na jedan taj meč koji si bio pugna, nije delovalo da ćete dobiti :)) Ma losh sam sa pugnom i failujem debelo, al' mi je interesantno da ga igram. Ako uspem da skupim farm na pochetku onda i mogu neshto da uradim, ovako sam beskoristan i trudim se da supportujem i umrem shto manje puta. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Da, tako je izgledalo :) mislim, nismo ni mi ostali nešto bolji :) Sinoć sam odigrao jednu partiju sa nekim našim likovima ali randomima i još nekim rujom. i inače potpuno sam zaboravio da su tekizi ubačeni i dok sam se navikao poj'o sam više mina nego što je trebalo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boring_ass_game Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Moram pohvaliti Black-a, jako se lepo uklopio u VG. Kako vam se cini novi fnatic? Post-match interview: Chinese host(in Chinese): Black what do you think the main difference is between these two patches? Iceiceice please translate. Ice: Black what do you think of dendi? Black: I farm faster than him. Ice(in Chinese): Black says he is more handsome than Dendi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 (edited) Jos uvek mi nije jasno zasto nisu skinuli ovaj ult sa aghanim kod witch doktora, previse op :) Edited September 28, 2014 by tower- 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 mislim da ce svi heroji na kraju eventualno imati aghs 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Novi omiljeni kaster: Xyclopzz. :D kakav kralj! CONDOMINIUM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Ne secam se kad sam zadnji put imao samo 3 poraza na jednu stranu :) Ovaj novi 6.82b update je izbalansirao onaj obicni 6.82, plus je napravio gejmove puno vise interesantnije imo. Comeback mehanizam je prisutan opet, ali ne kao sto je bio u 6.82, nije toliko nerealno. 80% od partije nakon taj patch su mi iznad 40 min, sto je dobro + svidja mi se sto igraci igraju malo vise sigurnije, jer postoi ta sansa za comeback. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Prvi put posle Ti4 sednem da odgledam neki turnir na twitchu i zapadne mi ovaj, prvi game Alliance - C9...fml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 hahahahaha,izgleda ce rmk,perfect world serveri su ocaj,bacenih 100 + minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 http://www.gfycat.com/GentlePracticalAfghanhound 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Kakva veze imaju serveri kad je dota sama po sebi uzasna. Jebena rat dota najgora do sad, ti3 je mala maca za ovo 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Ostalo mi 3 gejma da napravim celu stranu win (Samo abbadon) i uleti Phantom Cancer i dobije nam ceo tim sam 2 puta za redom SOLO u bazi imali, srusili im 2 lejna, a nama ostali svi. Jedanje govana. Edited October 5, 2014 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 jerl igramo veceras, nisam pikao od patcha:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Ovo bas zamrlo. Ima li jos ko zainteresovan? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 http://gfycat.com/PeskyWhimsicalAlbatross 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 (edited) Hahahah Esl NY Eg - Alliance game 2, majko moja bozja 64 minuta i bog zna kolko jos do kraja, neverojatan game. Edit - 70min +, SVAKA PREPORUKA za ovaj drugi game, nisam gledao bolji game dugo vremena. Edited October 10, 2014 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 jedan od boljih gejmova koje sam gledao,spava mi se na oci ne vidim ali moracu da odgledam i treci...:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 (edited) I prvi game je bio odlican, ali ovaj drugi definitivno jedan od boljih koje sam ikada gledao. Isto generalno gledano 3 meca-a, potpuno razliciti drafrovi, potpuno razlicita prica, to mi se jako svidja. Edited October 10, 2014 by Malina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Da, mada ipak se fokusiraju na late game skoro svi. Team Secret su neverovatno dobri, kurroky sabija svaku ulogu, s4 jebeni son of magnus :D 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 VG su objasnili :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts