mohr Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 svedjani su najjaca gaming nacija ali i pored toga,naravno da i kod njih ima retarda :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 95 posto su retardi trust me, igram sa njima generalno stalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 pa da, ali evo uzmimo švedsku i to kada kažete "nacija" - od tih sa kojima igrate ko zna koji procenat su zaista šveđani a koji ljudi sa exYu prostora, turci, poljaci, rumuni i slični, koji samo eto dovoljno dugo žive tamo pa pričaju šveCki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 pa da, ali evo uzmimo švedsku i to kada kažete "nacija" - od tih sa kojima igrate ko zna koji procenat su zaista šveđani a koji ljudi sa exYu prostora, turci, poljaci, rumuni i slični, koji samo eto dovoljno dugo žive tamo pa pričaju šveCki. Realno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 SHAT AP FAKING PIEL 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Souldrinkah Posted July 16, 2014 Popular Post Report Share Posted July 16, 2014 Najveci retardi posle rusa su nasi dragi balkanci, nazalost. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Turci.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBronMP3 Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Svedjani mnogo vole da pametuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) muka mi je vise od TBD Likova... 2 gejma za redom tbd likovi u mojoj ekipi,PISAM IM U SE MATCHMAKING Edited July 17, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 3 дезолатора у тиму, сф који рејџује како нема ни једног варда на мапи, а ја куповао буквално сваки пут чим сиђе са кулдауна, вивер тотални ретард и то је рецепт за сигуран пораз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Duration 1:00:40 :O 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 12 gejmova odigrao danas/juce,pobedio 3,ne mora da pominjem da sam totalno izneo sva 3 gejma,kakvih sam se imbecila nagledao covece,ja prosto ne mogu da verujem da postoji dovoljno glupa osoba da dizajnira ovaj matchmaking i napravi ga takvim kakav jeste. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 pff,nikad :D,pre bih ostavio dotu nego da gubim vreme sa bajsom realno xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Ahahaha :D voli coek da prdi po rujama :) 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBronMP3 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Za 10dana sam digao jedan acc sa 4k na 5k, 50wina 10lose, dosta idiota ima al mozes da win solo , preko 4.5k ljudi pocinju da glume dendija i ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 kapiram da je fora da prvi pikuješ kerija i da zapravo znaš da ga iraš :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 ma jok samo mid, ja sam digao za 300 solo mmr u poslednje vreme igrajuci solo role(mid, nekad sumu ili offlane) :D mislim ne mozes sam izneti partiju ali ako imas bar malo razumne saigrace moze se nesto napraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 (edited) Ne znam kako to vama radi da igrate solo. Ja sam recimo danas uzeo Doom-a i rekao solo offlane. Poceli su da mi se smeju, da mi pisu doom nije solo heroj i da ne mogu da idem solo. Samo sam otisao afk.. #roadto2k Edited July 18, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mthd Posted July 18, 2014 Popular Post Report Share Posted July 18, 2014 samo ti idi afk i očekuj 10k 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Nisi shvatio sta znaci #roadto2k ? Tesko je znam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBronMP3 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 za 2dana sa 4300-4600 nije samo mid/carry , ez money ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 a heroji su ti za povracku :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Heroji su mu ok, nego vi volite previse da plachete izgleda umesto da naucite. Moguce je i suportovati. Da se razumemo, nisam ni ja neki skiler, i cesto se iznerviram oko partije. Ali razmislite... jel vam se desilo da imate nekad... skor tipa.. 0 / 6 / 1 , ono, umirete a protivnika ostaje dinar, ili vas nesto navatavaju, genkuju... ono, bas nemanje srece. I onda dodje neki lik koji krene da vas proziva u fazonu "0 6 1, gg feeder", i ako onako na prvu loptu niste vi krivi... ono, nema vardova, ne vidite genk, neku miranu zakenja neka strela, dovoljno jedan kil nekad da prevagne pa da nafidujete jos nekoliko. Isto tako se moze desiti drugim ljudima (ovde ne pricam o ekstremnim AFK situacijama i namernom fidovanju nego o regularnim gejmovima. PS: Srbi su veca govna u igri od rusa. 2 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ja sam izgubio 300mmr :D i presao na obican find match i mogo mi je lepse :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ja bih samo rekao da je pesma 100% u pravu i da je on prvi bristle Srbije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts