towerrr Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) Zlda brate moj nemoj da brines, bolje je tebi u low prior games zbog tvoje livovanje, odgovaraju ti botove I da, ne mozes ti da pises ingame nista jer si dozivotno mutiran, pa trn ti sad zakljuci dal zlda ne rejdzuje JE BI Edited March 17, 2014 by toranj- 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 i posle rusi problem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 twr pls 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 najveci kompleksasi u igrici su srbi.. ali sreca je sto nas nema kolko rusa, inace bi se poklali zbog dote. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 najveci kompleksasi u igrici su srbi.. ali tower nije Srbin, on je Makedonac! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 najveci kompleksasi u igrici su srbi.. ali sreca je sto nas nema kolko rusa, inace bi se poklali zbog dote. ne znam na kom si ranku ali 90 % srba koje sam ja dobijao su kidali,ne racunam tih par deteta retardiranih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Skill =/= kompleksi Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bqaS0OT3k6k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitch Posted March 17, 2014 Popular Post Report Share Posted March 17, 2014 ne znam na kom si ranku ali 90 % srba koje sam ja dobijao su kidali,ne racunam tih par deteta retardiranih... veliki pro rank! trenutno na 4600, al kad sam bio i na 3800, ista je prica bila. kao sto rece nikita, nisam mislio na skill, nego to da smo mi egoisticni kompleksasi, koji su uvek upravu i uvek znaju sta i kako treba u doti (a i sire). nisam sreo nekog normalnog, raspolozenog igraca sa ovih prostora. ako je dobar igrac, onda preuzima ulogu kapitena odma i svima prica sta da rade, koji item da prave, a kad zaginu, krivi su svi ostali retardi u njegovom timu. ako je los igrac, onda ce da ti jebe mater ili trazi broj telefona da se nadjete na fer.. uglavnom, da nas ima kao rusa, bilo bismo najgroznija nacija na doti, u to mogu da se kladim :D 4 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Svi drugari sa kojima ja igram su super! Pre svega grgi, pa onda štroki, pa tu je i nenad, pa kula, pa viršlica ... da ne nabrajam dalje! pravda za ljude u doti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 to samo kad igramo zajedno, inace smo flejmeri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Umal' da zaboravim i trna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 guilty as charged! ti nisi dobar, zezaš me da sam bambi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradajz Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 veliki pro rank! trenutno na 4600, al kad sam bio i na 3800, ista je prica bila. kao sto rece nikita, nisam mislio na skill, nego to da smo mi egoisticni kompleksasi, koji su uvek upravu i uvek znaju sta i kako treba u doti (a i sire). nisam sreo nekog normalnog, raspolozenog igraca sa ovih prostora. ako je dobar igrac, onda preuzima ulogu kapitena odma i svima prica sta da rade, koji item da prave, a kad zaginu, krivi su svi ostali retardi u njegovom timu. ako je los igrac, onda ce da ti jebe mater ili trazi broj telefona da se nadjete na fer.. uglavnom, da nas ima kao rusa, bilo bismo najgroznija nacija na doti, u to mogu da se kladim :D Pa jesi balkanac il nisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Laki brat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ovaj Laki zlopamtilo, dvaput nisam video da me zvao u parti i sad me ni ne piminje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 pizdec Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 + za Mitcha Udjem u gejm sa jednim nasim likom i nekim bosancem, nas lik supportuje ovog sa shakerom dok ovaj igra voida. Lik baci fissure i zablokira sa druge strane i tu krenu da se pljuju narednih 10 minuta klasicnim balija/cetnik forama. Gubimo early/mid game oni ne prestaju, pri kraju dobijemo par fightova i povedemo, oni se odjednom izmirise i pocnu da se izvinjavaju jedan drugom, cak su se i dodali u friend listu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Umal' da zaboravim i trna! khm khm Ovaj Laki zlopamtilo, dvaput nisam video da me zvao u parti i sad me ni ne piminje! Ma gde je zlopamtilo, vidis da ne moze da upamti ni drugare sa kojima igra! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=UjZYMI1zB9s&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 mislio sam da su rusi losi ali ovi hrvati jbt,default lose svaki put kad ih imas u timu,sreca pa njih nema mnogo...mi smo jos i zlatni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 nvm Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Ovaj Laki zlopamtilo, dvaput nisam video da me zvao u parti i sad me ni ne piminje! Pa ti sledeći put vodi računa!!! A nije, ne mogu vas se svih setiti, sa kim sve igramo, evo i šule je tu, ponekad! Da ne pominjem rejna i ekipu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Dobar je film, sad odgledao! :) Elem, ima neko raspolozen da pikamo u kgbu ili vec gde? Drugar i ja trazimo neke! =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Odlican je film, effekti, prica, scenario takodje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts