Pr0toSS Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 Brate, Dota 2 NE MOZE da fejluje, siguran sam.. Samo moze doci do napretka ove igrice.. Jedino ako promene sustinu igrice, ako dodje do nekih vecih promena, sto im ne bih preporuciv'o. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Zasto ljudi i dalje porede LoL sa Dotom? Nisu uopste slicne igre. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 Cek, kako nisu? Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 moguće, ja pričam o utisku, ne znam precizne podatke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Pa da, lol je 3rd person shooter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Slicne su ko Warcraft 3 i Warhammer 40k Ista je poenta, al se totalno drugacije igra. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Poenta je da su LoL i HoN nastali po Doti.. E sad, ja nisam igrao ni jedno, ni drugo, ali cuo sam da je sustina ista. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Kakve to veze ima sto su te dve igre nastale po ugledu na dotu? CS je nastao kao mod HL-a pa opet svi igraju CS, gomila novih MMO-ova su nastali po ugledu na stare legendarne (Everquest, Anarchy Online, DAoC itd.) i da ne nabrajamo jos gomilu. Ti sta pokusavas, to je da stvoris vec vidjene rasprave izmedju ljudi sa razlicitih foruma o tome cija je igra bolja i ciji je stariji brat jaci. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 cs jeste mod za hl, ali nije nastao po njegovom sablonu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Ne, ne, ja nisam rekao da je Dota bolja igrica od LoL-a ili HoN-a, vec sam rekao, tj. pretpostavljam da ce mnogi preci(vratiti se) na Dotu kada izadje 2 sa HoN-a i LoL-a.. Nemam ja nista protiv HoN-a i LoL-a, ali jednostavno sam video kako igrice izgledaju.. Napominjem, nisam ih igrao... Mozda i gresim, ali sustina je da jedva cekam Dotu i da cu zbog toga morati da kupim novi komp.. Nadam se da nece zahtevati neku imba konfiguraciju. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Pa razlika je u tome sto je jedno napravljeno za SP a drugo za MP, ali isto tako recimo sad i TF2 sto smo igrali na RHHu. Gomila igara koja je nastala po ugledu na starije igre, ali eto, ljudi ih igraju jer su se zasitili ovi matorih. edit: pa cekaj, ti nisi ni igrao ni lol ni hon, pa eto odgovora, igraj pa onda komentarisi Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Pa kol'ko je boljih igrica izaslo od CS-a, pa ga jos uvek vecina igra? Nisam igrao, ali sam gledao u igraonici, to ti je maltene kao da jesi igrao.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Pa razlika je u tome sto je jedno napravljeno za SP a drugo za MP ako je po tebi to razlika izmedju cs i hl, onda jebi ga Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Dobro prica je isto kompletno drugacija... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kakva prica lol koncept igre je potpuno drugaciji. to sto u obe igre imas nisan ne znaci da lice, al prekinucu sad Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Hahahaha, prica!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Sto volim kad neko levi uleti onda sa komentarom da ispadne da je tu sve vreme, a ustvari cuti i verovatno nema pojma o cemu ostali pricaju. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 A otkud ti znas da li sam ja tu sve vreme ili ne... Kao da ima veze uopste... Ti si lupio veliku glupost, Peja je tu carski uleteo, ja sam se slatko nasmejao i to je to. Ne drami molim te, ako si toliko uvredljiv nemoj da postujes i cao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Brate, ne zapocinjite flejm vor, nego pricajte vezano za topik... Sta mislite, koja ce konfiguracija biti potrebna za D2? Cenim ga da nista preterano nece biti potrebno.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Nisam pratio tamo u kom ga engineu rade, ali ako je recimo source, onda će da šljaka ok na prosečnim kompovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 A otkud ti znas da li sam ja tu sve vreme ili ne... Kao da ima veze uopste... Ti si lupio veliku glupost, Peja je tu carski uleteo, ja sam se slatko nasmejao i to je to. Ne drami molim te, ako si toliko uvredljiv nemoj da postujes i cao :) Pa nisam video da si ista postova, nego si cekao trenutak da neko nekog pwnuje i kao "hahaha, pwnd". To sto sam ja rekao, nije glupost, to i jeste tacno, ali nisam rekao generalno po cemu se razlikuju (osim ako hoces da kazes da CS i HL imaju istu pricu, to je druga stvar). Uostalom, da sam uvredljiv, ja bih lepo odgovorio Peji, a ne liku koji upada sa glupim postovima. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 jeste glupost ;) upao sam kvalitetno :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Nisam pratio tamo u kom ga engineu rade, ali ako je recimo source, onda će da šljaka ok na prosečnim kompovima. Sve u svemu, moram novu masinu da kupim, jer ovaj toster radi na 512 rama.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Brate mene je tako slatko nasmejalo to da jednostavno nisam mogao da odolim da ne napisem... Mislim sta ja sad tebi treba da se pravdam? Nije bilo nikakve lose namere, ali sad mi je jos smesnije sto ti i dalje teras po svom, pa koja bre prica??? :))) Te 2 igre nemaju veze sa vezom, jedino zajednicko je sto imas nisan i pucas lol.. Mozda nemam 5000 postova, ali ga posecujem svakodnevno vec 6-7 godina tako da ne razumem bas to tvoje sa "upadanjem". Mislim o cemu mi pricamo, ti si izvalio glupost na RUR-u i ocekujes da niko ne reaguje??? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Brate mene je tako slatko nasmejalo to da jednostavno nisam mogao da odolim da ne napisem... Mislim sta ja sad tebi treba da se pravdam? Nije bilo nikakve lose namere, ali sad mi je jos smesnije sto ti i dalje teras po svom, pa koja bre prica??? :))) Te 2 igre nemaju veze sa vezom, jedino zajednicko je sto imas nisan i pucas lol.. Mozda nemam 5000 postova, ali ga posecujem svakodnevno vec 6-7 godina tako da ne razumem bas to tvoje sa "upadanjem". Mislim o cemu mi pricamo, ti si izvalio glupost na RUR-u i ocekujes da niko ne reaguje??? :)) +1 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts