Zr.ninja Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 http://www.twitch.tv/tobiwandota Evo nashi momci igraju, tobi caster. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) JBt bas nisu imali srece, al jbg gazi alliance Al nisam ocekivao bas da ce ih ovako zgaziti :D Edited June 11, 2013 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 BO3, nije jos gotovo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 IDEMO :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 сијеци! Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Pisaj po budalama sa bbom i viperom LOL Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Pucaju ko tikva D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 e jbg al bio dobar match :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) GG, dobro su igrali :) Edited June 11, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 svaka im cast zaista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Jel su to kickovali Phanny-a? Vidim mitch opet igra sa njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) Mora jedan Hrvat, da imaju koga da krive kad izgube! Edited June 11, 2013 by Touche 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 http://www.gosugamers.net/dota2/news/24429-nexon-to-host-korean-dota-2-tournaments-worth-1-77-million-dollars Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted June 13, 2013 Popular Post Report Share Posted June 13, 2013 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 hahaha, dobro je, sa voidom rusom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Sjajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Hah dobar je, true Rus Void. Sad sam odgledao i ovaj u rilejted, "pause it", pogledajte i to Edit: Sad cu da odigram jednu jutarnju dotu pa vam javljam utiske. Ukoliko ne bude utisaka to znaci samo jedno, rage quit cuz of ruski Edited June 14, 2013 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Rage quit it is :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Ne, morning doto best doto Nukerski tim sa random ljudima i neocekivano dobra saradnja. Dve jutarnje dota pobede su nesto veoma korisno i zdravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Ah, secam se jucerasnjeg randoma kao da je juce bilo.. nas random: necro, lina,lion, pugna, cm. njihov: bara,alch, drow,magina i lycan. nasi su odmah krenuli po defoltu a vi gona luz, fak dis randoms. a ja u fazonu dajte saberite se dobijamo ih pre 30og minuta. svi su bili odlicni, odlicni u lane-u odlicni u teamfight-u, 29min gg. :D Nuke those carries hard! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Ne, morning doto best doto Nukerski tim sa random ljudima i neocekivano dobra saradnja. Dve jutarnje dota pobede su nesto veoma korisno i zdravo! Ja uglavnom jutarnje puknem, a dosta cesto igram ujutru mada realno otkako sam pao na 50% sve je otislo po kurcu, vise nemam snage da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 http://www.joindota.com/en/news/9971-dota-2-release-possibly-before-ti3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Vala bas, da mi je neko rekao da je tolika razlika izmedju 55% i 50% u zivotu ne bih trolovao bildove.. sad mi krivo u pm. da sam samo znao da od 50% nema povratka na 55.. naravno ako se ne stakujes, jer je to ocigledno jedino resenje za pobedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Veruj mi jesu, doduse ne igram u evropi,igram na americi, ali cela prica se menja od 54% svako u ekipi kaze sta hoce kako hoce, kada smo u igri svako zna svoj posao manje vise al uglavnom rade dobro, protivnici su isto skilovani tako da nema stompiranja kao na 50%. nekad se desi da neko ne zna da igra suporta ili kerija ali mu mi govorimo sta da radi i on poslusa bez pitanja i pod pitanja,naravno prvo se konsultujemo ali glavno je da nema dece,ragera itd, i kad izgubimo to je zato sto je suprotna ekipa bila bolja a ne zato sto smo nubovi. a ortak isto sada ima 55,56 i igra u evropi i kad igram s njim dodju rusi (redje) ali kad dodju samo nas pociste.. znaci ovi su da molis da ti dodju u tim. jbg, stv je drugacije,bar u mojim gejmovima.Veruj mi jesu, doduse ne igram u evropi,igram na americi, ali cela prica se menja od 54% svako u ekipi kaze sta hoce kako hoce, kada smo u igri svako zna svoj posao manje vise al uglavnom rade dobro, protivnici su isto skilovani tako da nema stompiranja kao na 50%. nekad se desi da neko ne zna da igra suporta ili kerija ali mu mi govorimo sta da radi i on poslusa bez pitanja i pod pitanja,naravno prvo se konsultujemo ali glavno je da nema dece,ragera itd, i kad izgubimo to je zato sto je suprotna ekipa bila bolja a ne zato sto smo nubovi. a ortak isto sada ima 55,56 i igra u evropi i kad igram s njim dodju rusi (redje) ali kad dodju samo nas pociste.. znaci ovi su da molis da ti dodju u tim. jbg, stv je drugacije,bar u mojim gejmovima. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Ja uglavnom jutarnje puknem, a dosta cesto igram ujutru mada realno otkako sam pao na 50% sve je otislo po kurcu, vise nemam snage da igram. Umor, neproduktivnost, depresija, tikovi? Sve su to simptomi jutarnje izgubljene partije dote Jutarnja dota je mac sa dve ostrice BakiSan, zapamti to! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts