mohr Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 cestitke,sjajan item Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 jedino sto je gore od rusa u ekipi su spanci Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 jedino sto je gore od rusa u ekipi su spanci Ne moze nista gore biti od All Pick moda sa rusima :) Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 captains mode sa spancima, uz lika koji pusta neke mejdene na spanskom preko voip-a Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 sta je ovo gde se nalazim, od zadnjih 40 partija dobio sam 35 (longest winning streak-18) jebem ruse, a jebem i sa rusima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 ja otkad sam podigo win % vise ne hrcem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AcMqG0f1h0M 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 dat public shadow demon pick :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 dat public shadow demon pick :DD morao sam retarda maginu pubera da sabijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Kupio onaj plavi kljuc i dropovao mi NaVi courier, idemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Kupio onaj plavi kljuc i dropovao mi NaVi courier, idemo :D i moj drug isto jedan unbox i dobio. Taj vredi tvoj 20 kljucheva nije loshe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Usralo me za sve pare :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) terate me na kocku :( Edited March 15, 2013 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 tera te me na kocku :( nemoj, ja sam unbox pre pa odustao. Bolje kljucheve ostavi pa trejduj ili neshto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Ja sam otvorio chest samo jednom i dobio one rare lich wardove. Kapiram da sam tada istrosio svu srecu i od tad vise ne otvaram. Cak ni ajteme skoro pa ne dobijam od tad :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) Ma 1% je shansa da dobijesh unusual-a. I onda treba dobijesh dobrog kurira i da te usere efekat neki dobar. Stvarno je kockanje. Ja sam otkljuchao jedno pa sigurno 70+ kutija do sad. Dobio brdo nekih itema strange, rare i gluposti. Dva puta sam dobio unusual-a Morok EF, i vepra felicity blessing. Prodao sam ih za 35 i 30 kljucheva, vratio ulozeno i ostalo mi 60 nekih itema. To ushtekao na drugi akaunt, valjda neke od njih nece dodati u store pa da im cena vremenom poraste. Ako nishta prodam svaki za 0.5-1 kljuch vraticu ulozeno. Ali sam batalio to, trebaju mi kljuchevi za igre da kupujem, ne smem se zajebavam sa tim dota 2 itemima vishe. Ali ne mogu da odolim sad ovih novih 10-15 kutija da otvorim :) Edited March 16, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Evo grizine igra sa funn1kom u party:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Uh koji gejmovi fnatic-liquid i qpad-empire. Da ne spojlujem odgledajte vodove, bice veceras postavljeni na http://www.youtube.com/user/ThePremierrLeague/videos?view=0 za premier league a za dreamhack jebemliga, bice na gosugamersu:)Jao valjam se od smeha na thegdstudio strimu, jebote kolko nisu normalni:)Draskylu stavili ime walter white Fightinguuuuuhttp://strawpoll.me/9434/r A ne, cekaj moram jos ovo da ubacim 1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 (edited) http://www.twitch.tv...dio/b/379022857 - prvih 25 minuta streama http://www.twitch.tv...dio/b/379036062 - ostatak Ovo je za Qpad-Empire. Carski stream kao i obicno, narocito sa ovim novim overlay-om i live poll etc, ali OGROMAN minus je sto je stream bio potpuno live bez ikakvog delaya i obe ekipe su mogle opusteno da pokrenu stream i da tacno znaju gde su protivnici. Veliki propust za online turnir. Mislim mene kao gledaoca boli dupe, ali nije u redu prema ekipama koje igraju. Edited March 18, 2013 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 aL su objasnili veceras, svaka cast :) Mada i Na'Vi su odigrali do jaja, bice zanimljivo na LAN-u. Zanimljivo je to sto je nth u jako slabija grupa, verovatno ce oni da prodju takodje.Btw Eternal Envy u Kaipi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 (edited) Mrtvi patch, nista od nove heroje jos... dagon izgleda bas super sad Edited March 20, 2013 by towerrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 kakva razlika jebo te, mozes da primetis samo dal je lvl 5 ili lvl 1 EXTRA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 nerfuju trax sad u sl patchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts