dovlaa Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) Rating... Reading is hard. OK. Edited February 1, 2013 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Igra neko od vas sutra 4pl cup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 evo i ja malo da se hvalim 1 3 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 noob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 a realno jesam, ali se vracam u formu 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 tezak nub :P,al nema veze,samo vezbaj,iduci put,vanguarda bez :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 dal' normalan si ti? :))) pa kako cu onda da dajvujem u njih 3 na 7mom levelu? :)))) vangard glavu cuva Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Denies: 2, to je to! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 jewnnieh pls, troll se igra u sumi sad :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 dal' normalan si ti? :))) pa kako cu onda da dajvujem u njih 3 na 7mom levelu? :)))) vangard glavu cuva pa to,natenkaj se da te naix lakse ubije,da je neko ko zna da igra naixa igrao u suprotnom timu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Cudo niko nije spomenuo Vlads na Trollu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) pa to,natenkaj se da te naix lakse ubije,da je neko ko zna da igra naixa igrao u suprotnom timu :) Tesko da ce ga naix ubiti lakse sa nego bez vangarda :) a i ne znam sta kod naixa treba da se zna da se igra, lik nije ni bio los sobzirom da je partija manje vise stomp. @dovla Zasto bi iko komentarisao vladimir kada decko nije igrao dotu jedno 3godine sigurno a vlads je oldschool build :D mene cudi da nije probao da ubaci i neki deso pored :) Edited February 4, 2013 by MareBg Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Trol sa momom i ultijem ima maks as u 5 udarca=permabash ne znam kako to paberi jos nisu izvalili Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Cudo niko nije spomenuo Vlads na Trollu ne brate, sklopicu ring of agila, baš očajni ajtemi za trola, nema helma, nema krita. i vladimir ahjaoj :D ako si takav imao 14:2 skor, ovi u protivničkom timu nemaju ruke oni su imali 5 cc heroja, da sam imao helm mesto vangarda, kurac bi prezivljavao early game, posto se sve svodilo na to da me ispamuju, i onda iskoristis stick, i iztunnelujes ih sa drugom, oni eksovi rade 275 pjur demidza, jebu majke. Ionako mu rejndz forma sluzi samo da pullujes kripove, i da usporis nekog Trol sa momom i ultijem ima maks as u 5 udarca=permabash ne znam kako to paberi jos nisu izvalili care, mi smo njima srusili tron u 30tom minutu, i da je najgori pab, likovi ce ti naspamovati stun ako stojis i bijes Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 troll + helm + bkb = bb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 zasto ste se svi istripovali da je helm toliko bolji od vladimira? Vlad daje auru celom timu, a satanik ces zavrsiti jednom u 10 partija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Smaraci...I helm i vladimir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 ne helm mesto vangarda, helm mesto vladimira mada i vangard mislim da je bacanje para. ja odmah idem na patikice, pa helm, pa rošana xD posle toga je doviđenja Ma ok, sve stoji, to je neki standardan bild kad imas u timu nekog loladina ili shedouprista, ali, ako hoces da uleces u pegle od 5-6 lvl-a, pogotovu sa ovim suportovima, mora neki tenk ajtem. Drow je imao 0-6, zato sto su ga ulubljivali sa 3 stun-a. A naix je imao armlet i treds u 15om minutu, decko je sasvim solidno odigrao, ali u mid-lejt gejmu ga jede troll posto bash prolazi kroz njegov rejdz. E da, sto se tice vladimira vs hod-a, za istu lovu dobijes slicnu stvar, sa malim regenom mane koja ti je dojajna za spamovanje, posto mu eksovi kostaju 50 mane. Svakako bi mu posle mante uzeo satanik Smaraci...I helm i vladimir. moj covek <3 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
небитaн лик Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 zasto ste se svi istripovali da je helm toliko bolji od vladimira? Vlad daje auru celom timu, a satanik ces zavrsiti jednom u 10 partija Zato što je Troll i RANGE heroj? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 koji se igra u rejndzu samo ako imas polomljene obe ruke Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 da lik nije bio los sa 80 cs-a u 30 min,4 smrti i armletom za sve to vreme...vise hp-a protiv naixa veci life leech i zato protiv njega nikad ne idem na hp iteme..ponavljam,broj cs-a svih igraca za 30 min je takodje blago receno uzas zato pls bez tih reci,naix nije bio los,(to ne umanjuje rape od strane majebenog naravno) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 brate, to je ledzit koliko i "necu ici sa slardarom na vangard iako mogu da ronim preko 2 kule sa njim, vec cu kupiti talisman of evasion zato sto, jebiga, naix je u protivnickom timu", igras 5v5, ne 1v1. Pritom, za cs je glupo da to kazes, partija je bila orijentisana gankovima, rusenju kula, nije bas bilo puno mesta za farm. Nisu ovo neki kinezi, ali opet, nisu ni rusi, sem drow-a koji je kukao pola partije :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) woods - dominator - midas- lothar- silenceilibkb -monkey=GG ? Edited February 4, 2013 by UNTOUCHED4jj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ovih poslednjih postova painful to read, svako igra kako mu odgovara ono svako ce da sere po svome. Nema poente raspravljati ...ZATO KO IMA NAJVECU PISU WINS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 mislim da se zato ovo zove forum,gde ljudi razgovaraju i diskutuju o necemu :)),marko,naixa sam ti naveo za primer zato sto je pao samo 4 puta,imao je cm u igri i wardove znaci pa je mogao pobeci vecinom puta,zato mi je 80 cs za 30 min neoprostivo nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts