Jump to content

Konzole?

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rofl, probao sam ps3 pozajmio sam killzone2... bozemesacuvaj kakvo je ono pichkopacenje na gamepadu... ali da su oni uspeli da prodaju konzolasima da je evolucija igranje fps-a na konzoli... lol, 1000 puta je gore nego sto sam i zamisljao... kakvi su oni marketinski magovi, alal im vera

nista fp odbacujem... probacu ostalo polako ali sigurno

treba vežbe, al nije nemoguće igrati na joypadu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

rofl, probao sam ps3 pozajmio sam killzone2... bozemesacuvaj kakvo je ono pichkopacenje na gamepadu... ali da su oni uspeli da prodaju konzolasima da je evolucija igranje fps-a na konzoli... lol, 1000 puta je gore nego sto sam i zamisljao... kakvi su oni marketinski magovi, alal im vera

nista fp odbacujem... probacu ostalo polako ali sigurno

ja isto ne mogu da verujem da je FPS mainstream žanr na konzolama. I još se svi lože na Halo3 multiplayer, kao vrhunac gamerskog iskustva. Mislim da ako mi daju miša i tastaturu mogu da ownujem svakog igrača na konzoli u svakom FPSu pa i da ga igram prvi put u životu. Tuga marketinška.

ceo Uncharted 1 single player, koji nije baš kratak :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ljudi se blagovremeno naviknu na kontroler umesto ...

Ista prica je bila kada je pocela implementacija mis+tastatura pa su ljudi whine-ovali dok se nisu navikli

E sad to sto ste vi matorci koje mrzi da uce nesto novo , to je vec druga stvar xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

da ali mis+tast je kvalitetnija kontrola od dzojpeda kao i od same tastature

okreces obrces i po x i y osi mnogo lakse kvalitetnije brze (da ne pricamo o pomeranju crosshaira po dijagonali), sto uslovljava i level dizajn, da ne pricamo o rotiranju oko svoje ose, skokovima, chucnju ... mislim cemu korak u nazad u svemu tome

evo gledao sam detaljno snimke cod black ops, sa konzola.. pa ljudi moji ono kao da se igra duke nukem 3d preko tastature, 10 godina u nazad je sve vraceno, jos samo da su bindovali tastere za naglo oktretanje po 90 stepeni... nacin kretanje, igraci se mimoilaze na pola metra i ne moze niko nikog da pogodi, pucanje na daljinu je tek smesno, zato u svim igrama smanjuju recoil da bi preciznost za konzolase bila prihvatljiva... toliko detalja se ukinulio (lean ??) samo da bi bilo komfornije na dzojpedu koji u startu nije ni zamisljen za taj vid kontrole... i kada pogledas igranje se svodi kao na pucanje u 2d igrama na aparatima iz fliperana...

zasto bih se navikavao na nesto sto je losije? oke oke, znam ja generalno zasto je sve to trend, ali je mnogo mnogo losije nego sto komp pruza

fallout_table.gif

au nisam znao da se na rur-u ono smatra vredjanjem :|

iskreno izvini (i da stvarno ne mozes da primas PM koji sam bezuspesno pokusavao da ti posaljem xy outa, pa sam se posavetovao na moderatorskom delu foruma i rekose mi da te zbog te crte u nadimku sistem ne prihvata)

fallout_table.gif