exile Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 God of war 3 , i heavy rain, to nek ti bude sledece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 da li ti znas da ne mozes da primis PM od ostatka foruma zbog te crte u nadimku, prica se da si gej :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 rofl, probao sam ps3 pozajmio sam killzone2... bozemesacuvaj kakvo je ono pichkopacenje na gamepadu... ali da su oni uspeli da prodaju konzolasima da je evolucija igranje fps-a na konzoli... lol, 1000 puta je gore nego sto sam i zamisljao... kakvi su oni marketinski magovi, alal im vera nista fp odbacujem... probacu ostalo polako ali sigurno treba vežbe, al nije nemoguće igrati na joypadu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ma preskocicu fps :) neko tabanje voznje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 http://www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/fighting/ps3 http://www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/racing/ps3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 rofl, probao sam ps3 pozajmio sam killzone2... bozemesacuvaj kakvo je ono pichkopacenje na gamepadu... ali da su oni uspeli da prodaju konzolasima da je evolucija igranje fps-a na konzoli... lol, 1000 puta je gore nego sto sam i zamisljao... kakvi su oni marketinski magovi, alal im vera nista fp odbacujem... probacu ostalo polako ali sigurno ja isto ne mogu da verujem da je FPS mainstream žanr na konzolama. I još se svi lože na Halo3 multiplayer, kao vrhunac gamerskog iskustva. Mislim da ako mi daju miša i tastaturu mogu da ownujem svakog igrača na konzoli u svakom FPSu pa i da ga igram prvi put u životu. Tuga marketinška. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Pa poenta je valjda sto kad igras na joypadu imas onaj autoaim kurton. Debilana. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ja sam pre par dana igrao halo na kutiji u tržnom centru. ono je baš horor kad si navikao na miša i tastaturu. koliko je tebi trebalo da se navikneš, pero? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ceo Uncharted 1 single player, koji nije baš kratak :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ja samo ne kontam i dalje nepostojanje miseva i tastatura za konzole posle toliko godina. verovatno ce to biti next gen feature za ps4 i xbox720 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Postoji, koristila ih je jedna jedina igra, Unreal Tournament III, ali konzolaši imaju drugačiji pristup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Imam ja tastaturu onu logitechovu za ps3 + touchpad, ali ništa ti ne pomaže kad je organizacija kontrola za konzole podređena džojpedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ljudi se blagovremeno naviknu na kontroler umesto ... Ista prica je bila kada je pocela implementacija mis+tastatura pa su ljudi whine-ovali dok se nisu navikli E sad to sto ste vi matorci koje mrzi da uce nesto novo , to je vec druga stvar xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 to što se ljudi naviknu na neku stvar je ne čini uvek dobrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 da ali mis+tast je kvalitetnija kontrola od dzojpeda kao i od same tastature okreces obrces i po x i y osi mnogo lakse kvalitetnije brze (da ne pricamo o pomeranju crosshaira po dijagonali), sto uslovljava i level dizajn, da ne pricamo o rotiranju oko svoje ose, skokovima, chucnju ... mislim cemu korak u nazad u svemu tome evo gledao sam detaljno snimke cod black ops, sa konzola.. pa ljudi moji ono kao da se igra duke nukem 3d preko tastature, 10 godina u nazad je sve vraceno, jos samo da su bindovali tastere za naglo oktretanje po 90 stepeni... nacin kretanje, igraci se mimoilaze na pola metra i ne moze niko nikog da pogodi, pucanje na daljinu je tek smesno, zato u svim igrama smanjuju recoil da bi preciznost za konzolase bila prihvatljiva... toliko detalja se ukinulio (lean ??) samo da bi bilo komfornije na dzojpedu koji u startu nije ni zamisljen za taj vid kontrole... i kada pogledas igranje se svodi kao na pucanje u 2d igrama na aparatima iz fliperana... zasto bih se navikavao na nesto sto je losije? oke oke, znam ja generalno zasto je sve to trend, ali je mnogo mnogo losije nego sto komp pruza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 G brate zasto me vredjash ? Ja pokusavam da te lepo posavetujem sta da igras, a ti tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 au nisam znao da se na rur-u ono smatra vredjanjem :| iskreno izvini (i da stvarno ne mozes da primas PM koji sam bezuspesno pokusavao da ti posaljem xy outa, pa sam se posavetovao na moderatorskom delu foruma i rekose mi da te zbog te crte u nadimku sistem ne prihvata) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 somebody got trolld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Djordje moj drugar <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Sad mu reci da je još veći gej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 De si Milane, kako si, sta radis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 evo raduckam, selim redakciju, gledam da kupim iphone i ipad, znaš već, standardno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 da pitamo gogu šta da kupiš prvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Prvo postolje za ipad, prakticnije je. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 evo raduckam, selim redakciju, gledam da kupim iphone i ipad, znaš već, standardno. Ah pa lepo, kad to uradis obavezno nas obavesti kad budes isao kod babe na rucak i kakva je guzva do posla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts