Jump to content

Slike ljubimaca forumaša

Recommended Posts

Treba da je očistiš od parazita ako si je pokupio sa ulice. Isto treba da je očistiš od buva. Kažem ti da je odvedeš kod veterinara zato što mačići kao i štenci ne smeju da se tretiraju baš svim vrstama praška jer je to teška hemija, a oni se ližu i mogu da se otruju. Sigurno imaš nekog veterinara u blizini, koštaće te ko u pet šopu i plus ćeš dobiti korisne savete.

A što se tiče narandžastih mačaka one su velikom većinom mužjaci ali ima i ženki, dosta ih je manje ali nisu retke.

Evo moje bande, ako je neko zainteresovan da udomi nekog nek se javi :)

dsc0047.jpg

Inače u džaku su jer jedino tako mogu da ih uhvatim kad ih pustimo u dvorište, jednog po jednog pa u džak.

Edited by rev

+1 za to da ga ostavis

macka je car, mislim, ovako sa slike

ali, koliko je pamteno drzati macku u stanu?

aj kao kuce, mozes da ga izvedees u setnju iako nije to to, kako macku da pustis napolje? a da ne 'rizikuje' da se ne vrati ili sta vec, da je pokupi neki auto ili tako nesto?

Friskies spada u grupu jeftine klope za kućne ljubimce.

mislio sam u globalu posto je to prvi "brend" koji mi je pao napamet:)

nego,jebote,izgleda da mi je neko ostavio macice ispod prozora,mjaucu po ceo dan,sad cu da vidim sta cu sa njima,ako sam dobro video,ima ih dva komada,ako isto nekog interesuje da ih udomi,slikacu ih tumorou

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Otisao sinoc da gledam tekmu sa drugarima do kafica (inace vec jako jako dugo zelim da uzmem neko malo mace/kuce da se zezam sa njim) izlazim i krecem ka autu,kad kod vrata mi stoji mala mala macka,onako zuckaste boje...ma preslatka.Mazio je tu malo ona uziva,seo ja u kola uneo nju jos malo da se sprdam,kontam ima da zapali iz auta iz straha...jok,uzivancija,mazi se,prede i ne mrda...doveo sam je kuci na kraju,evo ga spava iza mene sve u 16,nisam siguran jbte sta da radim,nisam nesto pri parama a treba da se vakcinise a i treba oko desno da mu se pregleda posto malo vise krmelji,takodje trebalo bi jos da se kupi par stvari verovatno,sampon za pocetak posto sam izvalio da ima par buva,2-3...ako ga vratim ima da umrem od muke sledecih par dana...

Inace cekam komsinicu da se vrati sa posla da pogleda koji je pol posto ja pojma nemam:P

takodje me je strah da mozda nije neko izgubio to mace posto je jako cisto,nema miris nikakav a i usrao sam se nocas da me ne pokenja i popisa u sobi,kad u neko doba nocas dok sam kucao neke izvestaje na kompu on sleti sa stola i odjuri do ulaznih vrata,nabije se u cosak tamo kod sarki i izkenja se like a boss tako da mi deluje prilicno istreniran...

vrhunac je bio sto me je riba kod koje sam posle tekme trebao da odem tako napusila kada sam joj rekao da sam zapalio kuci sa zivotinjicom koju sam pokupio na ulici umesto da sam dosao kod nje da sam se smejao celim putem do kuce :)

Daj slike komsinice.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Treba da je očistiš od parazita ako si je pokupio sa ulice. Isto treba da je očistiš od buva. Kažem ti da je odvedeš kod veterinara zato što mačići kao i štenci ne smeju da se tretiraju baš svim vrstama praška jer je to teška hemija, a oni se ližu i mogu da se otruju. Sigurno imaš nekog veterinara u blizini, koštaće te ko u pet šopu i plus ćeš dobiti korisne savete.

A što se tiče narandžastih mačaka one su velikom većinom mužjaci ali ima i ženki, dosta ih je manje ali nisu retke.

Evo moje bande, ako je neko zainteresovan da udomi nekog nek se javi :)

dsc0047.jpg

Inače u džaku su jer jedino tako mogu da ih uhvatim kad ih pustimo u dvorište, jednog po jednog pa u džak.

syndovao si, okachi opet :)

Auuuu carska slika !! :)))

Vodio sam malog zutog kontinjerca dobricu kod veterinara danas,otisli smo ovde po preporuci sestre koja mi stanuje tu u kraju.

Jako fin i ljubazan decko radi,odma nam je ispricao kako sve te macke koje se pokupe sa ulice u startu imaju problema po defaultu pa tako i moj malisa ima,kao sto je neko rekao,konjuktivitis koji u 99% slucajeva sa sobom vuce i neki herpes (nista slicno kao kod coveka) koji izaziva slepilo i koje kada se jednom zakaci ne moze da se izleci nego se uvek vraca i vuce kroz ceo zivot,konjuktivitis moze da se leci kako sam razumeo ali taj herpes se vuce ali moze da se tretira i neguje...

Odusevio se iskreno sa macetom,kaze da je preslatko i da ima super narav...

Dao mu je ono za ciscenje od parazita,neka tubica koja se stavi u usta i onda mu je to uspricao u usta.Takodje ga je tretirao protiv buva,namazao mu je neki gel iz neke kesice po vratu sa gorenje strane...dao mi je i mast koju treba da mu mazem ujutru i uvece po ocima ://

Sto se tice vakcina daju se 2,jedna posle 8 nedelja jedna posle 16,malisa je star negde 6 nedelja ali generalno treba da se malo poradi na njemu,15-20 dana da ojaca i da se malo oporavi,pa tek onda da mu se da prva vakcina...u suprotnom kada se vakcinise mace koje je slabog imuniteta izgleda da nema efekta...

Kupio sam mu sve i svasta,Recovery neku hranu za macke koje su u stanju kao on,junior hranu u nekim raznim ukusima...pesak neki sa mirisom i kadicu za to(nadam se da ce da krene da shora i kenja u to uskoro :),posudice za klopu i vodu...kupio sam mu i neke igracke,vitla nekog misa sa nekom zveckom u sebi po sobi sve puca...muzjak je.

uffff bas se nadam da ce biti ok,idemo na kontrolu u petak:PPP

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

zuti macak nestao pre 3 dana. tuga

Ako je macak, onda ce se mozda vratiti, oni znaju da nestanu na 3-4 dana

nakon cega se vrate svi izgrebani i mrshavi.... Guess gde je bio jbg... :tf:

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!