Corey Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Edit2: A jedini put kad sam to iskoristio jeste kad sam nedavno bio na svadbi, pa su kola trebala da se kite, pa mi trebale makaze, pa sam se setio da ima u kompletu prve pomoći i to su vrlo kul onako one oštre :) Маказе које сам добио у оквиру малог пакетића прве помоћи Мерцедеса 124 су толико квалитетне, да вам ја то не могу описати. Оно је језиво колико су добро израђене, шта ти је стари Швабо са идејом да направи нешто што ће трајати деценијама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 bio sam do tempa. oko 2500 ispadne ceo komplet, prva pomoc, trouga, set sijalica, sajla i prskul, za razliku od nekada kada je samo pp kostala toliko cisto ako treba nekome preporuk, kapiram da se isplati cimanje do ade 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts