Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 sreca u nesreci, bar si se ukenjao na gajbi, zamisli da se zaglavis u liftu i ukenjas brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Ja sam jednom srao u visokom žbunju između Fontane i Goce Delčeva, a brisao sam se sa papirnih 5 ili 10 dinara (zaboravio sam) što su mi ostali kao kusur iz CD kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Ja sam jednom srao u visokom žbunju između Fontane i Goce Delčeva, a brisao sam se sa papirnih 5 ili 10 dinara (zaboravio sam) što su mi ostali kao kusur iz CD kluba. Interesantno iskustvo... ahhahaha Najjaci osecaj je onaj kada odes na selo, pa na njivu, a oko tebe nigde tolet papira, medjutim, suma na pretek.. Odes u sumu, uzmes list nekog drveta, a ono grebe li grebe.... ahhaha Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ja ne razumem ljude koji ne mogu da seru van kuće :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 sva sreća pa nekako mi nikada nije predstavljao problem da se sudržim. Tu mi je zen neverovatan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ja mogu van kuce, ali ako je normalan wc. pod 'normalan' ne mislim na fensijocu doticnog vec na trip dal moze da se zakljuca, kolko je 'blizak' sa osnovnim prostorijama itd. a realno, mogu bas dosta da trpim, a kad je postalo frka, bio sam usred auta... ali realno, treba postaviti neke pristojne vecee po centru, secam se da je uvek to bio cim. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Eh sad, pa nisam srao u žbunju što sam odojče, nego što me leti smaraju ti prolivi, ne znam zbog čega al tad su mnogo češći nego u ostalim godišnjim dobima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 sad sam se setio kad sam ko klinac srao nasred ade lol, pre nekih des-petnes godina. i to sa ortakom olol crnci. i ja kao jel tone govno i on kao ma tone, tone. i on se iskenja i nigde govneta i kao taj fazon tone, i ja se iskenjam i kao ajmo nazad i samo plop kad je iskocilo ispred mene:( znaci to mlataranje rukama i nogama je bilo neopisivo ahahahaha brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Brate Dulio... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 jebiga, pogresi covek inace, potreban je neverovatan zen da bi se kenjalo tako:) treba se odrzavati na povrsini ko vaterpolista, a pushovati cmakijem, to je maltene paradoks!11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Meni nikad nije bio problem da kenjam u prirodi.. Na to se ribe pale, cuo sam? Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ja imam problem sa sranjem kad putujem negde redovno roflmao za adu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 hoho protos zajebant Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Forač* Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Ah sad sam se setio 3ceg srednje, srackalice i istrcavanja sa hemije (cas hemije, nisam trcao pod speedovima). Znaci stura od devete do fontane, trk uz stepenice, otkljucaj, trci, otvori klonju, usrah se u gace! Znaci bukvalnih 10 sekundi sto me je hemicarka sprecaala da izadjem (ALI GDE CES! ZASTO! KAKO!) je dovelo do uservanja. u skoli niste imali wc-e? zbario si neku od tvojih vegetarijanskih drugarica koje stalno pominješ, pa te malo dovode u red? : P ne, ali instruktor koji je moj ortak iz srednje hoce da me upozna sa njegovim sestrama od teke, plavushama bliznakinjama It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 shta si se navrzao na te bliznakinje, jbt:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Možda mu izrast'o drugi pijenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 koje bliznakinje? Karina i An-Mari su samo sestre bile It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Jel zna neko kad tačno srpski neprijatelj Hilari dolazi sutra, i da li zatvaraju ulice sutra ili preksutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Poz društvo Od danas postajem car jutra! Napokon na gazeli nema gužve \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Posted Today, 17:38 :O Jebala ih Hilari, umesto sutra na pauzi izmedju predavanja da se vratim kuci da jedem i da se odmorim, ja cu morati da ostanem u gradu... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Preseli se na Jug, tamo ionako niko ne dolazi. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Au bre kreki. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 da bre, koje su ulice zaqtvorene i jel ima promena u prevozu...treba sutra do zubara i jos nekih par stvari po gradu da zavrsim, popizdecu ako ne stignem zbog jebene hilari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 vec par dana je neka ortakova rođaka tu kod njega, francuskinja. lepa, slatka, a još i meleskinja. malopre se zezali po gradu sa njom i ćaletu mu pozlilo, imao je blaži moždani udar pre nekih 20ak dana i on kao 'ostanite vi, vratiću se brzo' s obzirom da nije daleko od mesta gde smo bili. iskuliramo mi tu i pričamo o svemu i svačemu i u jednom momentu krene da me poljubi, ja se odmaknem u wtf fazonu i objasnim joj da imam ribu itd... da bi mi ona 'ladno na to rekla da i ona ima dečka tamo i da joj to nije problem i kao 'can we be friends with benefits?' propustio sam sprc sigurno ali ko ga jebe ssi Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts