Aleksandar_ Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Sprco? Lol, ladno sam izvadio markicu za GSP(poz kily).Umoran sam ko pas, odoh da spavam \o "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 ne razumem, sto nije logicno izlagati utoke na sajmu lova? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Ne znam sta cu od sebe a dosada me tera da razmisljam o glupostima iz raznih segmenata zivota. FUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 In love. http://www.youtube.com/watch?v=8DDykKoWoCc Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Ja sam se lepo pripijo i sad mogu spavati grok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Ufff, napio sam se ko kraljina u Jagodini posle sijaset nedelja <3 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 kojot je lep pancevojemrtavgrad.rs prca mi se nesto gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Vlada ukinula obavezu služenja vojske http://www.mondo.rs/s184401/Srbija/Vlada_ukinula_obavezu_sluzenja_vojske.html Kog zanima... Q noć! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Sprco? Lol, ladno sam izvadio markicu za GSP(poz kily).Umoran sam ko pas, odoh da spavam \o e, jel ima mnogo drkanja oko toga? I ja to treba da odradim, a mrzi me do jaja cak i da saznam sta mi i kako treba. :D Inace, bio na fudbalu, bilo bas dobro, posle opikali pes 2v2, i sad cu da kuntam... Sutra instaliram novi peeees! ::)):::))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 (edited) popunis obrazac das sliku i to je to. 2 minuta posla, jedino sto moze da te uvati da cekas red brdo vremena. edit: i da, potvrda ti treba Edited October 2, 2010 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 ecao Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 (edited) De ste. Edited October 2, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 dobrojutroske... bas mi nesto ladno jutroske... kada pocinje sezona grejanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Po nekom pravilu bi trebalo da pocne 21og oktobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 In love. http://www.youtube.com/watch?v=8DDykKoWoCc +1 jebo mi pas mater. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 'deste ljudi ... Al' su sredili onaj Towser čoveče, sad Neca kad radi u šanku više nije kao da je u leglu narkomana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Po nekom pravilu bi trebalo da pocne 21og oktobra. jao na moj rodj, sjajno :) elem... eto mene .. polako cistim hejtere iz svoje okoline.. znaci tebra, ne verujem, prilazi mi sinoc ortakinja i prvo sto mi kaze " jao jesi li se ti to shishala ? " ma mrs u pizdu ljubomornu... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 samo hard kor vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 znaci tebra, ne verujem, prilazi mi sinoc ortakinja i prvo sto mi kaze " jao jesi li se ti to shishala ? " A zamisli da te je tek pitala "jel ti to nova majica", pa ne bi živa izašla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Je l' bio neko sinoc na onoj zurci brucosa na Blaywatchu? Ja sam sreo dosta drugara koji su isli, i hteo sam da idem, al' kad sam cuo "pa na Blaywatchu je", rekoh "zajebi". In the other news, jos dva dana bleje, celodnevnog igranja wowa, dolazenja kuci u 5 ujutru i spavanja do rucka, od ponedeljka krece faks :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 e, jel ima mnogo drkanja oko toga? I ja to treba da odradim, a mrzi me do jaja cak i da saznam sta mi i kako treba. :D Isto ovo što ti je šuki rekao, samo što se čeka dugačak red :( Odoh do ušća da vidim neke patike duzmem :) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Je l' bio neko sinoc na onoj zurci brucosa na Blaywatchu? Ja sam sreo dosta drugara koji su isli, i hteo sam da idem, al' kad sam cuo "pa na Blaywatchu je", rekoh "zajebi". dobro je da si to rekao, ja sam bacila 200 kinti da bih pobegla posle pola sata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 pojeo sam prvu slatku stvar posle 3-4 dana i osecam se kao da letim trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Isto ovo što ti je šuki rekao, samo što se čeka dugačak red :( Odoh do ušća da vidim neke patike duzmem :) Drugar mi je kukao juce kako je cekao dugo na vadjenje, zato sam ja svoju izvadio pre tipa 15-ak dana, za minut sve gotovo. Mogli su bar neku drugu boju da metnu :/ damn i'm fugly @Mira: pa bili smo blizu da idemo, ali opet me je to "Blaywatch" odbijalo :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 u kojoj zoni ti je Koloseum? ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts