Ste Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 a cod2 je prava simulacija rata ;) hah daleko naravno, ali je opet bio novina pa je svima bio zanimljiv, ovo sad je sve presipanje iz supljeg u prazno. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 koje djubre od igre shareno govno zali boze 7gb na pocetku trebao da udjem u neka kola i ocekujem da cu da vozim ono mi ispisalo hold right click to drive, i ti kao drzis desni klik i on vozi :)))) ima jedna zuta tacka u igri koju treba da pratis, kontam da bi malo inteligentniji orangutan mogao da predje igru na hard ne znam kome ovo moze da se svidi osim retardiranim amerima :\ jbt betlfild 2 je mama za ovo da ne pricam sto igra secka iako sam je pechovo, stavio na low priority i skinuo najnovije drajvere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 igra je u multiju bas bas dobra anyway izgleda da je seckanje nestalo, ali samo na zvanicnim serverima koliko sam ja skontao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Mene je dosta razocaralo sto ne mogu da iskljucim jebeni crosshair u singleu. Kakva je situacija u multiju? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 izasao patch koji resava sve probleme u multiju pored par tvikova u balansu. sada sve radi savrseno. exi cekam te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 Ol rajt! Rev i ja uzimamo sledece nedelje tako da bice haosa :)) Btw reci na sta lici ono menjanje skin-ova oruzija i tako to, kako je to sredjeno ? Je l se svi sad maskiraju ko klovnovi ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 pa ono ima ih nije da nema, ali nije bas toliko sareno, na kraju i ne primecujes :) skinovi oruzja su malo rofl, ali ni njih ne koriste ljudi toliko ima dobrih servera gde zapravo ljudi znaju da igraju domination s&d hc td i ostalo, eto ako sam naisao na par tube nubova i to je to sha znam, ja se fino igram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Mene je dosta razocaralo sto ne mogu da iskljucim jebeni crosshair u singleu. Kakva je situacija u multiju? totalno razocharenje brate Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ja probao malo juče za PS3, naravno nub sam skroz na džojpedu, nema tu pomoći :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 totalno razocharenje brate Brate moj napaceni jel me totalno razumes? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 kakav je BO u odnosu na MW2? Jel se isplati uzimati? Ev ja picim mw2 i sve ide jako dobro pa me zanima jel MP od OB-a igriviji i jel ima zajebanog oruzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 vise je izmedju waw i mw1 sto se mene tice igrivije je od mw2, igrao sam sve cod-ove u multiju, i za mene je mw2 najlosiji - cisto da znas kakav mi je ukus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 a kakav je plan za MW3? Jel to izlazi next year? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) Koliko igraca max po mapi ? Meni se MW2 nije svideo,nisam hteo da rizikujem sa ovim za 6500 din. Vidim ja da ce morati da se instalira MW1 za neki mp fps ;) Edited November 22, 2010 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 jebem ti black ops, nesto se zbagovala igra kod jednog dela, pise mi "Objective completed", a ovi moji stanu u zaklon i tako bleje, nista se desava. Pu bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 desilo se i meni, morao sam da restartujem nivo, nije pomagalo da se samoubijem i učitam poslednji save :( prešao sam cod black ops, kul je priča al gejmplej nije nešto, mw i mw2 su po tom pitanju sabili. najviše mi je smetalo što oružje nekako deluje kao igračke a ne kao prave puške, ne umem to baš najbolje da objasnim, al to je klasična mana svih ww2 pucačina i razlog zbog kojeg dotične izbegavam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 oruzje zapravo nikada bolje nije izgledalo sto se mene tice :) pogotovo sto ima tog retro osecaja, a ne kao da su iz 22. veka svaka izgleda perverzno i sa iron sights, te u glavnom i igram bez attachmenta anyway, pre kupovine probajte krekovanu igru sa botovima da vidite mape i opremu koliko tolikomaximalni broj igraca po mapi je 18 za sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Moze da se igra sa botovima ? Nisam imao pojma za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 desilo se i meni, morao sam da restartujem nivo, nije pomagalo da se samoubijem i učitam poslednji save :( uspelo je ovo, nastavljam dalje digram! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) drugovi borci,samo mi potvrdite da ima Q i E? Uporedite mi mplayer sa cod4 i uporedite mi velicinu mapa sa cod4?e , da i uporedite mi ak47 sa ak iz cod4ke, al cima isto kao tamo il se ne trese ic iahahaga?samo cod4 sve ostalo je za nubice hahahaha. Edited November 25, 2010 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 KALASH ILI EMKA A MATORI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 IMA LAJNOVANJA FRUBI NE BRINI Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 to cole samo old skul ! samo kalash nikad emica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 lol sinoc se setim da nisam odigrap SP da sam ga samo zapoceo na krekovanoj varijanti.... pokrenem ovo oridjinale sto pikam mp, i imam sta vidim igra zakucava posle prvih animacija... hahaha jebene savremene igre, bolje i da izbace sp totalno... ili jos bolje ne kupovati originale uopste :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts