Jump to content

ALTERNATIVNI PROGRAM IN RADIJA - otvoren konkurs!


INput

Recommended Posts

Uskoro će IN radio početi sa emitovanjem programa koji će publici pružiti mogućnost da uživa u alternativnijoj muzici i da upozna kulturu koja je okružuje. O samim emisijama saznaćete nešto više ubrzo, a ovu temu otvorili smo jer nam je potrebna Vaša saradnja!

U cilju obogaćivanja programa što raznovrsnijom muzičkom ponudom želimo da otvorimo vrata novim idejama, žanrovima i pristupima. Stoga objavljujemo da je moguće aplicirati za otvoreni konkurs IN radija za kreiranje i vođenje autorske emisije!

Šta je potrebno da biste aplicirali?

Potrebni su Vam:

-ideja za autorsku emisiju u koju verujete

-tekstualni opis Vaše ideje (neophodno navesti: žanr muzike koja bi se puštala u okviru emisije, trajanje emisije, lista opreme koja Vam je neophodna da biste Vašu ideju realizovali, broj voditelja i poželjni termini za emitovanje emisije u okviru večernjih časova)

-kratak CV, ili motivaciono pismo

S nestrpljenjem očekujemo Vašu aplikaciju na adresi redakcija@inradio.org , a mi ćemo Vam se u najkraćem vremenskom roku javiti!

IN radio nalazi se u Novom Sadu. Sve dodatne informacije možete dobiti na 063/56-51-50 i 064/6789-325. Konkurs je otvoren do 20. septembra.

Edited by INput
Link to comment
Share on other sites

zapravo dolazi u obzir bilo kakva emisija sve dok procenimo da je zanimljiva (chitaj: dok dizhe slushanost)

i u cilju nam je da bude shto sharenije sve tako da niggeru - napishi koncept i baci na mejl

a ovaj endre i neecola (hehe duplo e umesto i hehe) bi mozhda i mogli da naprave dobru emisiju da nisu toliko optereceni time koliko je sve sranje i koliko su oni super.

shto se mene tiche mozhete dvanajst sheshelja pominjati, ali mislim da se gazdi to ne bi svidelo i da ne bi ste dugo trajali. naravno, jasno je meni da vi to pitate chisto da bi ste drkali. ne do bog da uradite neshto fun i lepo

neka osoba glupak hehe

Link to comment
Share on other sites

Jao iznervirao si me sad, pišem koncept već sutra, ozbiljan sam :) Tj. pokušaću...

Mislim da si istripovao da mi glumimo neko ludilo (i da, nemoj me svrstavati u isti koš sa Endreom), recimo i ja mislim da je bio neprimeren onaj Endreov komenar na ovoj istoj temi samo na hnsu, jer je ovo ozbiljna priča, iako mi jeste bilo smešno. Dakle, ima osnova za to tvoje mišljenje o "nama", samo mislim da je preterano. Tačno je da mislim da je sve sranje al ne baš toliko, i tačno je da smo mi super.

Inače, već kad sam počeo da pišem, da kažem da Endre i ja već par meseci planiramo da nabavimo kameru i da radim nešto zanimljivo, kao npr. da odemo u Jagodinu gde ćemo raditi intervjue sa random retardima sa ulice, kojih hvala bogu, u Jagodini ima na svakom koraku :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...