Gankaloth Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Komplikovana mage rotacija Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 ovo dole sranje koje meri latency mi konstatno na crvenom,iako nemam laga ni zabadanja. desava mi se samo u bg-u,a crveni se iako je latency low. jel to neki bug ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 jao vidi horda pobedjuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 imas bindovan auatoattack na 1 ? izbrisi se iz igrice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 jebiga,kad sam nubina i ne znam da igram igru :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Ju kolko piksela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 imas bindovan auatoattack na 1 ? izbrisi se iz igrice ljudi koji su imali taj bind a pogotovo na 1 su bili sranje pre 6 godina Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 podsetio si me sa ovom slikom kolko ja zapravo moram da ujadnim grafiku, sad mi se igra ova igra sto je ti igras:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Овако нешто се не чује сваки дан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 imas bindovan auatoattack na 1 ? izbrisi se iz igrice Ja mislim da je Stormscion ovde pričao o nekom svom gildmejtu, da l' iz ekipe sa kojom je ganjao Rank 14 ili raidleaderom, koji je bio uber igrač i onda nekako izleteo screenshot na kome lik ima bindovane autoattack, eat i drink, sa početka igre, da ništa nije menjao od početka. :D Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 (edited) pa i ja imam bindovane eat and drink lol.doduse ne na ovom dku,ali imam na mainu. sto se tice stvarcice oko autoattacka,apsolutno je nebitno gde stoji.navikao sam da mi npr. kod priesta tu stoji za wand,kod roguea throw i ostalo. posto dk nema(barem koliko ja znam) mogucnost da koristi wandove,a glupo mi je da kec stoji prazan,postavljanje autoattacka je logican izbor,jer sam tako navikao. a sto se slike tice,izvinjavam se ukoliko sam nekom sjebao zivot,jednostavno moram da imam super komp uvek zbog nacina na koji rejdujem itd itd,i nije mi zao da kupim novi jednom u godinu i po dana. ovaj ekran od 24 incha je oko 15k dinara,i zaista vredi svaku paru ulozenu,jedino sto mi i dalje ide na kur* ova kucica crvena od latency iako mi je 67 konstantno :( Edited November 21, 2010 by Hyperion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Sto ja tako nisam imao mamu i tatu koj su jednostavno morali da mi kupe super komp na svakih godinu i po dana i da mi nebude zao :( Inace auto attack imam bindovan na warrioru, na rogu ponekad bindujem u zavisnosti od speca i regeneracije energije, a na retu nemam jer uvek ima manu tako da nemoram da pustam desni klik da bi napao nekog. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 a sto se slike tice,izvinjavam se ukoliko sam nekom sjebao zivot,jednostavno moram da imam super komp uvek zbog nacina na koji rejdujem itd itd,i nije mi zao da kupim novi jednom u godinu i po dana. ovaj ekran od 24 incha je oko 15k dinara,i zaista vredi svaku paru ulozenu,jedino sto mi i dalje ide na kur* ova kucica crvena od latency iako mi je 67 konstantno :( Ma zajebavam se bre Sto ja tako nisam imao mamu i tatu koj su jednostavno morali da mi kupe super komp na svakih godinu i po dana i da mi nebude zao :( Oće ti mama i tata kupovati stvari do tvoje četrdesete godine, ili si oduzet u ruke i mozak pa ne možeš da zaradiš trista evra godišnje (GODIŠNJE!) za nov komp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 ponovicu se : ljudi koji imaju bindovan autoatack su bili sranje pre 6 godina. jesi razmisljao o ovako necemu #showtooltip /cast Mortal Strike /startattack #showtooltip /cast Intimidating Shout /stopattack Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 o boze Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ako nekog slučajno interesuje, aktuelni instaler sa wow-europe/account instalira igru direktno na verziju 4.0, tako da slobodno možete da pobrišete onih milion gigabajta patcheva između WotLK-a i 4.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Baš sad gledam. WoW folder mi ima 34,5 GB :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Btw clean install na 4.0 je oko 13 GB :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 #showtooltip /cast Mortal Strike /startattack #showtooltip /cast Intimidating Shout /stopattack Isto to ja imam samo bez "showtooltip". Uvek mi je bindovan mainattack/startattack. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 posto dk nema(barem koliko ja znam) mogucnost da koristi wandove,a glupo mi je da kec stoji prazan,postavljanje autoattacka je logican izbor,jer sam tako navikao. Поента је у томе да нема разлога да га имаш на тастерима. Inace auto attack imam bindovan na warrioru, na rogu ponekad bindujem u zavisnosti od speca i regeneracije energije, a na retu nemam jer uvek ima manu tako da nemoram da pustam desni klik da bi napao nekog. Нико није сумњао, не брини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 #showtooltip /cast Mortal Strike /startattack Nisam znao da comanda /startattack postoji. thx Oće ti mama i tata kupovati stvari do tvoje četrdesete godine, ili si oduzet u ruke i mozak pa ne možeš da zaradiš trista evra godišnje (GODIŠNJE!) za nov komp? Zaradjujem skoro oko 2k evra godisnje, to je jedva dovoljno da platim samo kiriju, bez racuna. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ako imaš egzistencijalnih problema, poslednje što treba da radiš je da traćiš vreme na video igre (naročito one koje se plaćaju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Igram igrice od osme gotine, to je 15 godina, one mi dodju kao bitnije od vode posle vazduha :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ekstra, nema zime za gradsku čistoću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Igram igrice od osme gotine, to je 15 godina, one mi dodju kao bitnije od vode posle vazduha :p wuuush kolko godine ti imas :) Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts