Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

imas bindovan auatoattack na 1 ? izbrisi se iz igrice

Ja mislim da je Stormscion ovde pričao o nekom svom gildmejtu, da l' iz ekipe sa kojom je ganjao Rank 14 ili raidleaderom, koji je bio uber igrač i onda nekako izleteo screenshot na kome lik ima bindovane autoattack, eat i drink, sa početka igre, da ništa nije menjao od početka. :D

pa i ja imam bindovane eat and drink lol.doduse ne na ovom dku,ali imam na mainu.

sto se tice stvarcice oko autoattacka,apsolutno je nebitno gde stoji.navikao sam da mi npr. kod priesta tu stoji za wand,kod roguea throw i ostalo.

posto dk nema(barem koliko ja znam) mogucnost da koristi wandove,a glupo mi je da kec stoji prazan,postavljanje autoattacka je logican izbor,jer sam tako navikao.

a sto se slike tice,izvinjavam se ukoliko sam nekom sjebao zivot,jednostavno moram da imam super komp uvek zbog nacina na koji rejdujem itd itd,i nije mi zao da kupim novi jednom u godinu i po dana.

ovaj ekran od 24 incha je oko 15k dinara,i zaista vredi svaku paru ulozenu,jedino sto mi i dalje ide na kur* ova kucica crvena od latency iako mi je 67 konstantno :(

Edited by Hyperion

Sto ja tako nisam imao mamu i tatu koj su jednostavno morali da mi kupe super komp na svakih godinu i po dana i da mi nebude zao :(

Inace auto attack imam bindovan na warrioru, na rogu ponekad bindujem u zavisnosti od speca i regeneracije energije, a na retu nemam jer uvek ima manu tako da nemoram da pustam desni klik da bi napao nekog.

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

a sto se slike tice,izvinjavam se ukoliko sam nekom sjebao zivot,jednostavno moram da imam super komp uvek zbog nacina na koji rejdujem itd itd,i nije mi zao da kupim novi jednom u godinu i po dana.

ovaj ekran od 24 incha je oko 15k dinara,i zaista vredi svaku paru ulozenu,jedino sto mi i dalje ide na kur* ova kucica crvena od latency iako mi je 67 konstantno :(

Ma zajebavam se bre

Sto ja tako nisam imao mamu i tatu koj su jednostavno morali da mi kupe super komp na svakih godinu i po dana i da mi nebude zao :(

Oće ti mama i tata kupovati stvari do tvoje četrdesete godine, ili si oduzet u ruke i mozak pa ne možeš da zaradiš trista evra godišnje (GODIŠNJE!) za nov komp?

posto dk nema(barem koliko ja znam) mogucnost da koristi wandove,a glupo mi je da kec stoji prazan,postavljanje autoattacka je logican izbor,jer sam tako navikao.

Поента је у томе да нема разлога да га имаш на тастерима.

Inace auto attack imam bindovan na warrioru, na rogu ponekad bindujem u zavisnosti od speca i regeneracije energije, a na retu nemam jer uvek ima manu tako da nemoram da pustam desni klik da bi napao nekog.

Нико није сумњао, не брини. [:)]

#showtooltip

/cast Mortal Strike

/startattack

Nisam znao da comanda /startattack postoji.

thx

Oće ti mama i tata kupovati stvari do tvoje četrdesete godine, ili si oduzet u ruke i mozak pa ne možeš da zaradiš trista evra godišnje (GODIŠNJE!) za nov komp?

Zaradjujem skoro oko 2k evra godisnje, to je jedva dovoljno da platim samo kiriju, bez racuna.

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...