Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ killy: a sta ja da kazem kad nam je pao na drugom kael killu negde u januaru 2008, i samo jedan lik i ja smo imali pravo na roll (duga prica zasto) i pogodi ko je dobio...............

Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште!

Da si neka druga klasa mogao bi i na 57-8 ali kao rogue zbog missa i tako toga najbolje na 59-om. Exponencijalno se povecava xp u outlandu u odnosu na kalimdor.

Kak'i misovi kak'i bakrači na lvl 58-9 mobovima? Doolio, sa 58 može da se ide u Outland i OD-MAH! Videćeš tamo kako su itemi bolji i više para se dobija. U roku od 20 kvestova ima da apgrejduješ pola itema. Dakle, na 58. levelu, čim se otvori mogućnost.

@ killy: a sta ja da kazem kad nam je pao na drugom kael killu negde u januaru 2008, i samo jedan lik i ja smo imali pravo na roll (duga prica zasto) i pogodi ko je dobio...............

strasno , legendary mount :(

inace jednom u kgbu sam video lika koji vozi alara jos pre nekih 6 meseci bio je human female mage na nekom levom serveru jos je rekao da ga je dobio bas odavno

ja i dan danas placem sto sam prodao lika na kome sam imao za mounta . zaista ne postoji jaci mount u igri posebno kad vidim one cataklizam vukove i lavove ..

mozda jedino kad budu pokazali nasta ce da lici rated bg ground mount reward . jeste da ce biti redak kao gladiator titula iz arene ali ko zna

proso sam kroz dark portal yay me! [:D]

posle pet-ses kvestova sam zamenio oba daggera, slem i lone...levelovo sam se 58-59 za sat vremena :O

dobar ovaj outland za sada:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Odlican je Outland, pogotovo je Nagrand po meni najbolja oblast za lvlovanje (ides na negde 64. lvlu tamo), Zangarmarsh mi je bio zanimljiv samo prvi ili drugi put, Terokkar forest je smorcina teska, a da ne pricam o SVM ili Netheru.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

proso sam kroz dark portal yay me! [:D]

posle pet-ses kvestova sam zamenio oba daggera, slem i lone...levelovo sam se 58-59 za sat vremena :O

dobar ovaj outland za sada:)

Jeste, super je! I ako do sada nisi, čitaj opise kvestova, umeju da budu jako interesantni.

Naročito u Nagrandu, kada dodješ do pravih orkova i Hellscreamovog sina i vidiš...a da...lolijansa, lezbejke...blah.

Ništa, ništa, ignoriši.

Jeste, super je! I ako do sada nisi, čitaj opise kvestova, umeju da budu jako interesantni.

Naročito u Nagrandu, kada dodješ do pravih orkova i Hellscreamovog sina i vidiš...a da...lolijansa, lezbejke...blah.

Ništa, ništa, ignoriši.

nisam ja kriv sto su nelfovi u gejlijansi:(

al nelfovi sami po sebi nisu gej, to sam vec objasnjavao:) meni su oni najmanje gej u igri prakticno. al najozbiljnije. a i gotivni su ovako zajedno sa orkovima i trolovima. a ti si toliko zapeo za gejovanje elfova da me vec zabrinjavas. mislim, pored zivih belfova i humana...

ako se ovako zustro leveluje, bolje da pristedim za wotlk onda brzo:)

omela me panduracija u finansijskom menadzmentu, treba da platim 5 soma za pricanje telefonom u kolima [:(]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

vala bas, i evo, skrpio sam ih nekako i gledam ih i place mi se...pogotovo sto mi ne trebaju sad pare za neke prece stvari, pa sam bas i mislio duzmem wotlk i gamecard...

a ti si toliko zapeo za gejovanje elfova da me vec zabrinjavas. mislim, pored zivih belfova i humana...

E, da. To sa gej elfovima postoji od kad ja igram wow i na svim serverima u svakoj frakciji je tako bilo. :D Ali, istina je da je human male model potpuno gej, a da je belf probio granicu. Ali, tako da znaš da je gejovanje elfova praktično deo lorea. [;)]

ja nesto mislim da je taj meme pre nastao kao reakcija na same termine "elf" i "alijansa" jer ja kad spojim ta dva, dobijem rec "gej":) al ovako kad sam se malo upoznao sa igrom, nelfovi mi nisu gej ni fizicki ni psihicki lol:)

cak me i nervira sto nisu u hordi nego u pompous medieval europe gay alijansi...al dobro, barem su tamo na onom drvetu kod kalimdora, pa su malo outcastish, da su u nekom stormwind fazonu tacno bih se ubio jer su mi gotivci:)

A ko bi uopste igrao male belfa? Meni su nelfovi femalke totalno cool,prebacio sam danas twink iteme sa pale na warra,female nelf i bas mi je kul :) Mada,i dalje mi undeadovi probijaju sve granice ludila,meni ubedljivo najjaci feel u wowu je kad igram sa undead priestom arenu xD

Do sada sam imao sigurno desetak likova sto 80ti sto 70ti u tbc-u, svi osim jednog paladina su mi bili female undead, dobro, 2005 godine prvi charr mi je bio male ud i odmah sam se pokajao sto nije female... jednostavno ta kombinacija mi se najvise dopada. Sto se tice mounta, ZA mount i Scarab lord mount su za 20 mesta ispred sledeceg. Fly mount, wotlk gladiator mounti > all

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...