iguana Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 murinjo jeste mnogo bolji od beniteza, ali ne mozesh i od najboljih igracha na svetu (ne kazem da su automatcski to interovi igrachi ali su u svetskom vrhu) da konstantno igraju dobro i ponove sezonu u kojoj su sve osvojili, pogotovo kada kambiaso ima 30 godina, stankovic 32, zaneti 37 (valjda), samjuel 32, milito 31, eto 29 itd...mislim da je od najvaznijih igracha snajder najmladji, sa 26 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 super ti je logika! Hvala medži, trudio sam se! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 murinjo jeste mnogo bolji od beniteza, ali ne mozesh i od najboljih igracha na svetu (ne kazem da su automatcski to interovi igrachi ali su u svetskom vrhu) da konstantno igraju dobro i ponove sezonu u kojoj su sve osvojili, pogotovo kada kambiaso ima 30 godina, stankovic 32, zaneti 37 (valjda), samjuel 32, milito 31, eto 29 itd...mislim da je od najvaznijih igracha snajder najmladji, sa 26 snajder nije ni blizu igraca koji je prosle sezone heklao iz dva razloga a)logican pad forme b)nema POTPUNU slobodu da bukvalno ne igra odbranu ko kod Murinja Kod zozea se znalo,milito i snajder se ne vracaju,a Etoa bismo gledali kako igra desnog beka veceras:) Zato je Eto sad eksplodirao jer se jednostavno vratio na shpica :)) Ali Benitez pokazuje koliki je strucnjak time sto mu jedan Obiora i Kutinjo ulaze u igru pre Milita,ali ajde,da ne gresim dushu,verovatno Dijego nije jos dovoljno oporavljen od povrede... i naravno,iako deki igra kao car ove sezone,kod murinja nije imao toliku slobodu,bio je cista brusilica koja je u kombinaciji sa motom i kambijasom orala teren...a realno,nijednog od njih trojice nije bilo na terenu,morate imati i to u vidu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 to ne menja cinjenicu da je prva postava intera dosta stara, sa prosekom godina sigurno preko 28 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 petr ceh 28, bane 26,teri 30,esli kol 30,bosingva 28,esijen 28,lampard 32,drogba 32,maluda 30,anelka 31. (alex 28,fereira 31,zirkov 27,kalu 25) milan koji je 2007 uzeo titulu dida 34,odo 31,maldini 39,jankulovski 30,gatuzo 29,pirlo 28,ambrosini 30,sedorf 31,kaka 25,inzagi 34 (na klupi kafu 37,kaladze 29,favali 35,serzinjo 36 i djilardino 25) problem nije u tome sto su oni stari,problem ce nastati kad skontaju za godinu,dve,tri,cetiri da nisu odradili smenu generacija kako treba,e to je problem,ne mogu oni za tri meseca da zaborave da igraju fudbal jer se osecaju godinu dana starije... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ja bih samo da cestitam sinisteru i mendziju jer su oni bas gotivili bejla i prosle sezone, bravo momci! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 hvala brate :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) ja mislim da ovaj benitez nema pojma i da su se zajebali sto nisu prodali jebenog maikona za 30miliona Edited November 3, 2010 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ja bih samo da cestitam sinisteru i mendziju jer su oni bas gotivili bejla i prosle sezone, bravo momci! a ti si tad gotivio kuhinju heheahehhaehe Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ja bih samo da cestitam sinisteru i mendziju jer su oni bas gotivili bejla i prosle sezone, bravo momci! realno,call us hipsters,ali i mene smara sad sto svi svrsavaju JAOOOOO BEJL CAR,JOJ JEBOTE,a realno drkam na njega ne ni od prosle godine,NEGO OTKAKO JE DOSAO U TOTENHEM!I nadao sam se da ce se Arsen istresti za njega,ali je to ucinio za Volkota,i stalno sam se cudio kako je moguce da sedi na klupi i cekao sam da se ono govno asou ekoto povredi kako bi poceo da pernja kao car. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ja sam njega uzimao u fm-u jos dok je bio u sautemptonu! dovedes ga odma, kuliras 2 sezone i onda eksplodira!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) ja sam njega uzimao u fm-u jos dok je bio u sautemptonu! dovedes ga odma, kuliras 2 sezone i onda eksplodira!!! Da, kad si igr'o sam Arsenalom ili tako nesto.. Ja igrao sa CZ, nikoga nisam mogao da dovedem, bilo koju cenu da ponudim, jer kaze kao da je Zvezda klub manjeg renomea.. 'bem im mater u igricu... Lako je da igras FM sa najjacim klubovima Evrope, al' fora je da igras sa slabijima.. On topic : Ali Modric je fenomalno asistirao kod prvog gola.. Krauc jeste da je taluska, ali je vrlo koristan igrac i kad se nadje u sansi, uglavnom je iskoristi, a ne kao ovi "centarfori svetske klase" sto mrse, mrse i onda promase.. Edited November 3, 2010 by Pr0toSS Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 hvala ti protose... za sve!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ali hajlajt dana potez valdeza http://www.youtube.com/watch?v=0jNmlDI8XEY&feature=player_embedded proshao nekaznjeno... ali 90% golmana bash nisu tachna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) ^ da se ne zaboravi, samo za mendzija (protosa) :) Totenhem mrzim od one sezone kada su prvih x kola gubili a do jaja su se pojacali nesto...bukvalno su mi za tih ne znam koliko nedelja uzeli 10k uplate, dobitak ne smem da pomenem, i mrzim ih i najgori su i odrace ih svaka ozbiljnija ekipa ! al' da Bejl kida, kida. Edited November 3, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 meni je bejl upao u oci kad ono neko vreme nisu mogli da pobede nijednu utakmicu sa njim u ekipi..to je fazon bio dug niz jedno 20 tekmi, tako nesto apropo intera - pa nije ni zozeov inter kidao u novembru, da se ne lazemo..grupu su prosli na misice a posle poceli da melju Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 fail klub sa murinjom moze da melje fail klub sa fail trenerom tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 komo,ugledaj se na protosa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 bolje da se ugleda na onog pajsera sto je sinoc skocio sa prvog sprata zbog zemljotresa.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 inzagi jebeni bog! jedva cekam pregled! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Bane 2 komada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 JU KAKVO VECE Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 SUPER PIPO...da mi je da ga samo upoznam, da mu celivam kopacku Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 POZ haha Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Da Inzagi je poznat kao nemajstor nogom Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts