pirun Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Ovo se zove prava priprema za SP.... Edited August 20, 2010 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 double fail Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Zao mi je samo sto nemamo ni jednog drvosecu tipa Savic u ekipi. :( Onaj pickuljica decko ko od brda odvaljen usro se samo gleda....Umesto da uleti i pospremi ih... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 krle car :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Zao mi je samo sto nemamo ni jednog drvosecu tipa Savic u ekipi. :( Onaj pickuljica decko ko od brda odvaljen usro se samo gleda....Umesto da uleti i pospremi ih... :) tako je matori ove pičke došle da igraju basket a ne da se biju bruka bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Jeste brate dosli su da igraju basket, ali kad je vec ispalo sranje i svi uleteli sta kao treba da gleda ? Takav komentar moze da ostavi samo neko ko se nikada nije bavio nekim sportom :) (no offence) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 da, trebali su da zapale dvoranu, glupi grci Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Jeste brate dosli su da igraju basket, ali kad je vec ispalo sranje i svi uleteli sta kao treba da gleda ? Takav komentar moze da ostavi samo neko ko se nikada nije bavio nekim sportom :) (no offence) ajde pali mamlaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Trebao je da uleti, da razdvaja, ne da gleda kako Sofoklis zabada cini mi se Bjelicu na zemlji. Gde je Krstic iskopao onu stolicu :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) kakav je taj krstic pickurina ona ljigava , tacno po tome kako se ,,bije'' vidis da je takav smrad ljigavi u zivotu da je to strasno + ta tuca je toliko besmislena , pola ovih igraju zajedno po klubovima ,biju se ko deca , klosari Edited August 20, 2010 by Cela_ Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 ali Dudin komentar, ispala mu je stolica -_- Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 pa kako je lose bacio, to nije daleko od istine :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 kakav je taj krstic pickurina ona ljigava , tacno po tome kako se ,,bije'' vidis da je takav smrad ljigavi u zivotu da je to strasno + ta tuca je toliko besmislena , pola ovih igraju zajedno po klubovima ,biju se ko deca , klosari molim te reci ti meni zasto je krstic picka ? i kakve to veze sto oni igraju zajedno u klubu ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 brate ajde kao nabada crnca onog debelog dok je on unistavao onoga na podu to je +, al onda krece da bezi , i kao kad se svi sklone on nabada totalno mirnog lika stolicom u glavu , on je kao opasan tip , jezivo Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 pa to je ulicna tuca i ako pogledas burusis je prvo jurnuo na krstica a tek onda se kao okrenuo da smiri pa opet ka njemu :) ja znam da bi ti voleo da vidis tucu brus li 1 na 1 ali toga ima samo na filmu :)i zamahnuo je na krstica :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 valjda si u pravu , ne znam , meni se nije svidelo Krsticevo ponasanje kad je debeli crnja krenuo na njega .. pregledao sam 20 puta klip , i donekle razumem sta mi pricas , sve u svemu tuca ova pred kamerama sa ''bracom Grcima'' je za osudu , iako su najveci cigani u Evropi pored spanaca Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 sta pricas brate,burusis je krenuo na krstica,te priche mirotvorac su kevin kurac.Ja bih uradio isto,bio bih mozda i gori,ko im jebe mamu odvratnu.Dok su svi nashi igrachi u fazonu zhao,sramota,oni idu i daju izjave kao JEBEM VAM MATER,VI JEDETE GRCKI HLEB,pa nek se nose u kurac cigani najodvratniji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 ajde pali mamlaze Znaci bio sam u pravu cim si ostavio ovakav komentar.Kao nasi treneri su ih naucili svemu, i sad kao mi jedemo njihov hleb. To su kompleksi i neke frustracije iz proslosti (95-ta) kad su nam zvizdali na dodeli medalja a hrvatima aplaudirali, i '98 isto kad smo ih izbacili na svetskom koje se isto igralo u Atini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 bla bla bla bla :) ovako se bre bije :D http://www.youtube.com/watch?v=qVACGnqAbks&feature=related Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Watch and learn :) : http://www.youtube.com/watch?v=tN4okZVIA0U&feature=related One shot one kill no luck just skill :). Nije iz sportskog domena, ali ovo me je zapanjilo :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 bilo je :) i necemo sada da kacimo ultimajt fajt tuce :) Znaci bio sam u pravu cim si ostavio ovakav komentar. Kao nasi treneri su ih naucili svemu, i sad kao mi jedemo njihov hleb. To su kompleksi i neke frustracije iz proslosti (95-ta) kad su nam zvizdali na dodeli medalja a hrvatima aplaudirali, i '98 isto kad smo ih izbacili na svetskom koje se isto igralo u Atini. aha a nasi kosarkasi nemaju komplekse ?!:) kako si to zakljucio ?:) tuca je izbila jer sportiste teraju danas da jedni druge mrze :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 vidi duci se registrovo na rur! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 nego sta !:) http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=4347 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Tegi car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 nabijem na kurac grke a i ovu nase iz organizacije koji cute i ne progovaraju nista... tegi je realno ubo poentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts