Sa1Nt Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 tako sam i ja kontao, al' pretpostavljam da je mislio na grabljivicu koja najvishe ubija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 ja sam se lose izrazio a Sa1Nt je rekao na sta sam mislio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 nije amazonija, dvini neću biti tu, evo odgovora u spajlaru sibirska tajga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 fejlovali smo jelte...koje je najsevernije stalno naselje na svetu (tj gde se nalazi posto se ne secam kako se zove, ako i dalje ono drzi rekord:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 argh, je l' to ono gde je memedovic bio i sreo neke tamo nase ljude? norvesko naselje? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 aha, makar mislim da je to, rudarsko naselje na ostrvu svarbald, skoro 80 stepeni s. geografske sirine...pstavljaj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 to je to, nisam ime zapamtio:) da se to ime ne pominje mozda u trilogiji "Njegova mracna tkanja"? zvuci mi poznato odatle:S enivej, koji je najgusce naseljeni grad? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Mexico City, možda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 monako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) nije:) hint: vanila:) manila je :) Edited March 16, 2011 by baltam0s Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 ladno manila jebote, ko bi rekao...i ja sam mislio kao ivke da je neki grad drzavica u pitanju, al nije...btw, evo liste, sve indijski gradovi u vrhu:) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_proper_by_population_density Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 monako je najgušće naseljena država na svetu, pa sam zbog toga mislio da je i grad, ali avaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 jedan krater na marsu se zove po nasem poznatom naucniku...ko je u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Mi'ajlo Pupin? Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 mislim da pupin ima krater na mesecu:)...a ovaj na koga sam ja mislio ima na marsu i asteroid koji se po njemu zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Milutin Milankovic. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 tako je, jedan od nasih najvecih umova...postavljaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ја сам увек волео да одговарам на питања него да их постављам, али ваљда ћу се снаћи. Ево нечег мало за размишљање.. Ако на име једне пустиње додамо "ор", добићемо планински венац... Ако нико не погоди, даваћу хинтове. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 cekamo hintove:D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Па ево, оба појма се налазе у Азији. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 meni je sve vreme na vrh mozga, al nema sanse da se setim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 soooo? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 poshto vidim nema odgovora, palo mi napamet jedno pitanje juce iz slagalice :D koji moreuz prolazi izmedju islanda i grenlanda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 hint: moreuz nosi naziv jedne zemlje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 28, 2011 Author Report Share Posted March 28, 2011 onda je verovatno danski moreuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts