Kal1mero Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Danas mi se prvo zamrzla slika onda se ispunila ljubicastim linijama i monitor se ugasio i prijavio da nema signala kao da je kabl iscupan . preko tv kartice monitor radi normalno znaci nije monitor a nije ni kabal.posle sam restartovao racunar i imam sliku sve dok se ne zavrsi onaj intro sa windows xp :) i posle toga nema slike ....iz sejf moda sam uspeo imao ljubicaste linije opet po celom ekranu i onda naprasno nestale posle 10 minuta i sve je radilo normalno narednih 2-3 sata i sada mi se opet pojavile roze linije i zablokiralo i odblokiralo se odma :) sta se desava ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 To ti je božja kazna jer uvek nalaziš opravdanja za male retardirane hulimatore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 decko situacija je krajnje ozbiljna :D upravo mi se monitor 20 ugasio pa upalio :) morao sam da restartujem govno :D i najbolje da nalazim opradvanje :)sto se mene tice poostrio bih kazne !:) silovanje automatski 40godina :) ako nekoga izbodes nozem 39 :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Pa grafička ti pršnjava, šta se iščuđavaš, teraj na reklamaciju ako još može, ako ne skupljaj pare za novu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Meni se isto to desilo, ubacio drugu grafiku i radi ... crkla je grafika ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 13, 2010 Author Report Share Posted August 13, 2010 ma de moze reklamacija 7600gs agp :D:D NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :) znaci da cupam pa brisem pih pa ne verujem da je to :D mada pokusacu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Čupaj i briši što pre dok se nije napravio neki trajni demidž na kartici, al s obzirom da su to čipovi projektovani za PCIe i da na AGP verzijama ima bridž koji se grejao ko GPU, moraćeš dooooobro da duvaš (ali navikao si već!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 hm izgleda da nije graficka :) stavio sam mx 440 i kad krene drajvere da mi instalira samo se restartuje :) dok sam mx200uspeo da instaliram i sada radi :) napajanje promenio nije to. memorije sam vadio nije ni to :) znaci ostaje maticna ili hard :D a da nije neki virus ?!i da u sejf modu mi ni 1 nije zakucao komp :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Reinstaliraj Windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 aha znaci dotle je doslo :) dodjavola :D pa hvala :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 hehe nije ni to :) crkao hard glupi :) ali hvala misterija resena :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ali mx200 u 2010. godini rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts