Jump to content

Koji windows?

Pekarman

Recommended Posts

Da ne smaram ljude preko PM-a a racunam dovoljno je opste pitanje da neko moze da nadje u odgovoru na isto nesto korisno i za sebe.

Sestrin laptop, vec matori Toshiba Satellite A100-036 cije detaljne specifikacije su na ovom linku je prso sto se tice OS-a. Nemar sa moje strane :) kliktanje na sve zivo sa sestrine strane.

Koji OS Windows familije da mu stavim posto ga ubijem i resim ga muka? On je dosao sa nekom zombi verzijom Viste koju sam ja ubio posle mesec dana rada i stavio standardni XP sp2. Jel konfiguracija dozvoljava Win7? Jel bi se bolje pokazao sa Win7 ili WinXP po pogledu perfomansi?

Ako moze Win7, bacite na pm koji i odakle i kako :). A ako je XP bolja opcija, isto jer eto i to mi fali :(

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

I naravno kupish kod mene taj windouz za 2k :D

I ja bi pre stavio x64, iz nekog nepoznatog razloga mi se chini znatno stabilnijim od x86.

wrong

nemoj da stavljas x64 sedmicu zato sto pojede vise rama.

@dreadlord Sto se tice stabilnosti, mozda ti se cini da je 64bit malo brza od 32bit ako imas dobar procesor. Isti je to operativni sistem.

Moze sedmica ako sestra ne koristi vise od 2 programa od jednom. Svakako je fensi & shiny & shit.

Vec sam stavio Win7 x86, radi fino, drajvere je nasao sam za sve. A laptop je slab, bilo koji OS da se stavi nece moci da fura vise od 2 programa a da se ne primeti usporavanje kad upalis i treci. A laptop se standardno koristi za lamebook i sta sve ide uz to. Jos jednom, hvala na predlogu, sve radi i fercera :) Drede izvini ali ja vec posedujem svoju kopiju originalnog Win7 paketa :o)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Vec sam stavio Win7 x86, radi fino, drajvere je nasao sam za sve. A laptop je slab, bilo koji OS da se stavi nece moci da fura vise od 2 programa a da se ne primeti usporavanje kad upalis i treci. A laptop se standardno koristi za lamebook i sta sve ide uz to. Jos jednom, hvala na predlogu, sve radi i fercera :) Drede izvini ali ja vec posedujem svoju kopiju originalnog Win7 paketa :o)

Podpomazhesh velike korporacije a ne male preduzetnike poput mene :(

A i sam si pekar

trebalo bi da znash kako mi je :'(

P.S. Zajebavam se, da niko ne pomisli ishta :D

poz voz 2011