zytherius Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Pobedjuju i daju 2 ili vise gola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 dzabe sto elokobi otkida bodove kad mi ne mozemo da sacuvamo 4-0..aman i to od leona Besta i Cheika Tiotea..jeeebote..strasno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ko zna zasto je to dobro :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 najbolje namestena! zaboravio si našu ligu Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 nisam, ona je lose namestena Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ne sekiraj se koma, utero vam fenjeraš \o/ I još Milija namestio gol Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 koja ludnica danas jebote neverovatno koje carevanje i posle primera najbolja barsa atletiko 1.15 kec na domacina ahahahahahahaha Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 ajde neko da mi objasni sta se to desilo danas? 0-4 4-4? ok, igrac manje, ali svejedno!!!! i onaj premrtvi mancester junajted... od jebenog fenjerasa izgubi?! ALO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 odlichna subota, jedva chekam pregled sutra veliki derbi, jedva cekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 i gledam wengera, diabi dobija crveni karton a on nista ne menja, na momenat mi je pao na pamet neki preokret, ali samo na sekund, i onda sam rekao "ma kaaaakvi" :)))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 Stvarno ludacki preokret NWC da im nije poklonio onaj prvi penal ne bi se ono ni desilo , ali sami su krivi da prime od sugavog NWC 4 gola Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 cinjenica je da su nas opet malo sprckale sudije prvi penal nepostojeci i ponisten gol rvpa krajnje diskutabilno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 obrnuto buraz. prvi penal je bio cist kao suza, dok je drugi sa rosickim smesan. rvp je u ofsajdu bio, ali check this out gol besta.tacnije ponisten gol besta Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 ovi Arsenalovi fanovi krenuli ko Mančesterovi, čim ne ide, odma je neko pokrao i zajebao inače, sjajan potez Kranjčara u 92-om Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 pero brate evo ti prekretnica http://www.101greatgoals.com/videodisplay/joey-barton-bad-tackle-abou-diaby-newcastle-arsenal-8410442/ http://www.101greatgoals.com/videodisplay/abou-diaby-sent-off-newcastle-8410426/ a evo i u prvom poluvremenu http://www.101greatgoals.com/videodisplay/barton-takes-out-arshavin-diaby-takes-out-barton-newcastle-arsenal-8410370/ mislim jebote ja dzoija gotivim,ali evidentno je da je to trebalo da bude drugi zuti karton,a umesto toga on je i dalje bio na terenu bez kartona uopste!? ovaj start nad dijabijem je leg breaker realno,ne opravdavam reakciju shabanchine,zasluzio je crveni,ali u tom trenutku su oba tima trebalo da ostanu sa igracem manje,a ne arsenal i jebeno,ispustimo cetiri gola prednosti,pa treba nas ubiti,JEBOTE,UBITI!!!!! i da,rosicki treba da napusti klub,nista korisno nije doneo jebenom klubu osim stalnog bolnickog rachuna Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) ja nikako ne mogu biti objektivan, ali meni su oba penala lol, aj u drugom je mogao da ide na guranje rukama, ali prvi...proturio mu nogu kroz noge i ovaj se bacio... najvecu glupost na mecu je svakako uradio Diabi, da je ostao da lezi mozda bi Barton dobio crveni, brutalan start, a imao je i nad Arsavinom na kraju prvog! u svakom slucaju, sisice su zato sto su ispustili 0-4, a mozda je i Arsen trebao da ih smiri uvodjenjem, ne znam koga, da pojaca sredinu... kako god, na 4 boda smo od kurve! :D edit gruja drug :> Edited February 6, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 ma zajebavam se grujo, ista priča je bila sa penalom protiv Totenhema i onim drugim koji vama nisu sudili :) Znaš i sam da sam pre za vas nego za smrdljivce iz Mančestera Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 di mateo dobio otkaz, lol.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 vazno je da su pederi naceti..sad mora sve da krene nizbrdo.. ali da ce da propate od milijasa to ni u ludilu nisam zamiljao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 start koselnog sam danas gledao iz 10 uglova, i penal je cist, jako je nespretno reagovao Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) brate, vidi se iz aviona da se cigan bacio + je bio okrenut ledjima golu, prestrogo po mom misljenju, pogotovo u PL, ali rekoh vec, tesko da ja mogu biti puno objektivan :) Edited February 6, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 koliko otkaz di mateu nema veze sa vezom bas da vidim ko bi osvojio vise bodova sa tom bedom od ekipe... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) celzi - liverpul, startne postave http://www.footballwebpages.co.uk/match/852316 tores i drogba mmmm btw, sta je ovom ancelotiju sa ovim klincima, sala i mceachran u sastavu lol Edited February 6, 2011 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 zigic opet dao gol (nije sala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 ostri se pisica za 17h :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts