Elmrsomudo Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 postoji li alternativa relicovom klijentu za skidanje ? rapidsare ? torrent ? ono sranjce se vuce maximalno do 50 kb/s treba da otvoris portove pogledaj kod njih na forumu imas opsirno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PcJ0B7zfYRw Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 lepo reci da je tvoj klip! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 jebi glupe amere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 ima li sladje stvari od tog v1-a Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 pa ima ludice, V2! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 E nema V2 u igri :'( a kad ovako napravis neki monster kill u partiji koja se lomi sve vreme ... pa dumres! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Trebalo mi je neko vreme da provalim mapu jer ste izrovalili taj deo artiljerijom samo tako. 4 M10 i borba je i dalje na sredini a mapa je 4vs4. Jel to bio neki patch pa su zeznuli Amere i ne mogu vise da blobuju pesadiju ili te je usralo da igras protiv retkih Armor komandira? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 E ne znam dal' je bio armor, ali bilo je blobovanja ovde (ako je blob skup od vise od 5 pesadijskih jednica), samo sto se ova mini bitka tenkovima cepala na sredini! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Jeste, to je blob. Ima nekoliko snimaka vec sad kako neki Ameri igraju retardirano, samo pesadija tj. Rifle squad i "magije". Ali zato kad ih u tome sprecis, nerd rage i batali partiju, uloguje se na forum i kuka kako Flak88, Werh tenkovi i sve ostali treba da se nerfuje jer eto izgubili su. Najjace od svega je to sto je Relic, firma koja stoji iza COHO naslova izrecito rekla da im je cilj zadovoljavanje Americkih igraca jer eto to je COHO USA-a a ne COHO EU igra. I da, Ameri su sami pobedili u WW2, da njih nije bilo Nemci bi vladali celom planetom. Serem im se u mozak. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 hahah dobro malo je cela ta prica bljak odigrao sam jedno 60-70 partija i cini mi se da su strane do jaja izbalansirane Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 E nema V2 u igri :'( a kad ovako napravis neki monster kill u partiji koja se lomi sve vreme ... pa dumres! znam da nema, zezam se:)...al meni je najsladje kad se cuje onaj zvuk dok cekas da v1 padne, jebeni doodlebug kako su ga zvali englezi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 zvuk je do jaja :D e aj me dodajte nick: RitamNereda Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Gase COHO :( Moci ce da se igra do 31. marta i to je to svi koji su napravili nalog pre 1. Februara ce moci da za 5 dolara kupe COH gold i da peglaju to, ali nema vise heroja i komandera :( Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Konflikt u osecanjima. Tuga i radost. Tuga jer je igra bila pristupacna i mogao si da se peglas lako i brzo bez cimanja. Sreca jer mi je drago da su ga ispusili devovi jer su insistirali da im glavno trziste bude US-a i tome podredili igru a cim ti ostetis drugu stranu od njih para neces videti. Smrt glupim Amerima. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Jel igra crkla jer su bili neozbiljni, ili su bili neozbiljni jer nisu ni planirali da je zavrse? Heh, imam vCoH, ali ga nisam igrao, a sad cu morati jer sam se "navukao"... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pa odustalisu, navodno vise ljudi pegla vCOH nego COHO, jednostavno im se ne isplati koliko sam ukapirao .... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 mnjok nije samo to, vec je thq za belezio skoro 15 milki gubitaka pa rezu sve sto se moze srezati... e moj relic gde si ti upao... mada da podsetim otkupljena su prava za homeworld pr enekog vremena :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Gase COHO :( Moci ce da se igra do 31. marta i to je to svi koji su napravili nalog pre 1. Februara ce moci da za 5 dolara kupe COH gold i da peglaju to, ali nema vise heroja i komandera :( kupi igru i, ako bude dobar novi patch, da se igramo coho je bulja u odnosu na vanilla coh. 80% strateshkog elementa je potpuno nestalo time shto ti ne znash shta ti protivnik mozhe imati, tako da je stvarno buljava igra bila i jebeno zasluzhuje da ne postoji vishe. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Å teta Å¡to gase, dobar je to projekat bio, kao Å¡to napisah tamo u onom drugom topicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 naravno da je bila dobra, nije bila u stilu vcoh-a ali je bilo drugacije i porpilicno zanimljivo (pogotovo za jednu betu)... stvarno steta, pogotovo za relic koji je poprilicno truda ulozio u igru i stovrio veliki komjuniti koji bio spreman da mesecno placa igranje... da ovo znaci da ce se raditi na nastavku coh ili homeworlda udarao bih petom u dupe, ali od toga nema nista ocigledno (dolazi war40k 2 retribution, i radi se war40k 3 za 2012 - sto je meni sve mnjeh...) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 kupi igru i, ako bude dobar novi patch, da se igramo coho je bulja u odnosu na vanilla coh. 80% strateshkog elementa je potpuno nestalo time shto ti ne znash shta ti protivnik mozhe imati, tako da je stvarno buljava igra bila i jebeno zasluzhuje da ne postoji vishe. E pa videh, nikad pre nisam peglao vCOH u multiju. Nije los ni toliko koncept bez heroja i unapred definisanih doktrina ... 10$ nije puno za igru, usvari 5$ je ali se placa jos 5$ na nesto, nisam siguran sta Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 E pa videh, nikad pre nisam peglao vCOH u multiju. Nije los ni toliko koncept bez heroja i unapred definisanih doktrina ... 10$ nije puno za igru, usvari 5$ je ali se placa jos 5$ na nesto, nisam siguran sta ne da nije losh nego je 10x puta bolji, barem za ovakvu igru. da bi igrao coh na netu treba ti samo tales of valor, tj druga ekspanzija. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPanta Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ima li zainteresovanih ljudi za COH, ajde ko je zainteresovan nek mi se javi na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Uzeh Gold edition, tako da cu peglati malo na coh serverima. Nick mi je SaleAjkula. Nisam provalio kako se dodaju ljudi jos, pa cu vas dodati! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts