nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 taj rad, u kecu ima kvestova koji mogu ili ne moraju da ti se dese (recimo onaj car sto ti napravi oruzje ako ga ne iznabadas). jebem ti mocvaru, gino sam deset puta, od toga pet puta nisam stigo da bacim portal. jebote kolko je ono sranje, ubicu se. gines na normalu, lol nub Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 pa valjda si shvatio do sad da sam nub lol Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ja sam mislio da si pro :( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Diablo 2 je poor man's WoW, bolje igrajte WoW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 necemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Diablo 2 je poor man's WoW, bolje igrajte WoW! U wow-u sam uradio sve sto moze da se uradi. Cekamo expansion ! yey Mislim necu da gubim sate i dane radeci achivmente za mentole =) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ja sam mislio da si pro :( ako pod pro mislis na "jednom davno neuspesno probao da predje igru, a sada pokusava opet" onda sam pro Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Au brate, jel pod predjes mislis na hell ili normal :D? posto na Hell-u to je druga igra pogotovu ako je multiplayer :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ma predjem igru bre lol nikad nisam video tileset iz cetvrtog akta recimo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 A ja te smatrao Guruom ovog dela foruma :( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 hihi nikita, ocemo da roknemo baala na players8 na hellu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ja sam za kad se budem dokopao svog kompa i ako ne budem kupio starcraft 2 :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 A ja te smatrao Guruom ovog dela foruma :( pa ja jesam jedan od gurua ovog dela foruma, imam gotivan lore i poznajem par sistema i cak sam uzivo frpovo i imam svoj svet, HA! e sad, sto imam problem sa mikrovanjem, brzinom i motivacijom, to je druga prica:) a diablo nije rpg iako mu malo fali, nema najpotrebniji element - role playing:) ali je zato odlican hackandslash, tj najbolji. tako da moje guruanstvo nije poljuljano:) kako najlakse oceniti crpg (ne u smislu kvaliteta nego u smislu rpgnosti) - na tvoj uspeh ne sme uticati tvoja vestina sa interfejsom i periferijama (ne sa mehanikom). takodje, vestina tvog lika mora biti bitnija od tvoje (ako ti je lik glup, igra ti ne sme dati mogucnost da resis tesku zagonetku npr). zlatan primer - fallout (iako ga ne volim, ne mogu poreci da je nesto najblize rpgu sto se moze naci na kompu). Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ma malo sam se salio, nego mi cudno da nisi stigao ni do Akta IV , tj nisi ni video Dijabla :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Doolio je bog,i neka tako ostane. Peace :o Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 luka fala lol:) dastmene, ma znam, nego znas da ja volim da njamke:) eh, nisam stigo do akta 4 jer me duriel ubio sedamsto puta i onda sam krajnjim naporima razuma uninstalirao igru u ocajnickoj akciji da spasim svoj kompjuter mojih pesnica i nogu evo sad sam u durance of hate, koracam oprezno i usro sam se ziv:) inace, nisam dobio jedan quest, mislim da je cetvrti...ova dzungla prvo smara, a ovi poslednji nivoi (pijaca, upper, ono sranje sa councilom) su mali i brzo se prelaze. jedino sto sam preskocio taj jedan kvest, verovatno je negde random u onim prvim ogromnim dzungla etapama. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 pa ni meni nije bilo lako prvi put sa fail paladinom kog sam imao. pa sam krenuo iznova i skilovao kako treba zealot paladina i bilo je gg do hella. ne bash gg kao sa sorc ili bone necrom, ali veoma ggastichno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Kaurin Diablo God. Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 (edited) luka fala lol:) dastmene, ma znam, nego znas da ja volim da njamke:) eh, nisam stigo do akta 4 jer me duriel ubio sedamsto puta i onda sam krajnjim naporima razuma uninstalirao igru u ocajnickoj akciji da spasim svoj kompjuter mojih pesnica i nogu evo sad sam u durance of hate, koracam oprezno i usro sam se ziv:) inace, nisam dobio jedan quest, mislim da je cetvrti...ova dzungla prvo smara, a ovi poslednji nivoi (pijaca, upper, ono sranje sa councilom) su mali i brzo se prelaze. jedino sto sam preskocio taj jedan kvest, verovatno je negde random u onim prvim ogromnim dzungla etapama. 4 quest nalazis u jednoj od templ-a u Kurast Bazzaru mislim ili tako nesto, dobijes knjigu kad ubijes Unique monstera nekog. Kad ga ispunis dobijes valjda +5 na stats, tako da ono, preporucujem da uradis :D Ja se secam, prvi put kad sam otisao da ubijem Duriela imao sam barbariana lvl 25 , ljudi se krstili, kao, "pa ja sam ubio diabla sa lvl 24" i nisam imao problema :D Inace, koristi pomocnika iz drugog akta, MNOGO je koristan, pogotovu na normalu. Stavis mu neki Pike sa dosta dmg i cepa ko lud. Edited August 2, 2010 by dustman Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Inace, koristi pomocnika iz drugog akta, MNOGO je koristan, pogotovu na normalu. Stavis mu neki Pike sa dosta dmg i cepa ko lud. pogotovu onaj sa freezing aurom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ako si nekromancer/assesinka sa corpse expolzionom ne :), a i treba da te usere :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ja mislim da sam prosetao kroz sve prolaze ispod bazara i nisam nista nasao. jebem li ga, ako me ne bude mrzelo, proci cu opet:) ja sam otisao kod duriela na 22 ili 23 nivou, ali ne znam kakve to ima veze kad su mi statsovi za neki 12lvl recimo (imam nekih 50-60 stats poena u steku i nekih 15-20 skill poena). mislim, neam pojma, ja sam cuo da tako treba, maksimalno se stekas da bi mogo posle ako zatreba da vadis poene iz steka. ili ima stvari koje se automatski apgrejduju kad se levelujes (sto nisam primetio)? u sustini, dobio sam duriela zato sto sam imao neku sikiru sa cold dmg, pa uspori on mene, usporim ja njega, al ja imam zeal. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 svaki lik dobija odredjenu kombinaciju stat poena po levelu...treba stekati poene, s tim da zavisi od bilda koji igras...a taj kvest je bas zavucen, ima cetiri prolaza, dva u bazaru, dva u upper kurastu valjda, u jednom je sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 pogotovu onaj sa freezing aurom:) nightmare act 2 hireling = win zbog freezing aure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Dragi Diablo Comunity,vi sti postali moji jedini drugari,i jedini ljudi koji pricaju samnom... Cekaj pogresna spika.. :P Ljudi ,danas mi citav dan kad izadjem sa sajta ,log -outuje,zna li neko do cega bi to moglo da bude ( podeseno mi je remember me ) :\? Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts