Johnn1e Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Da, mocvara smara malo, ima dosta "random" pogresnih/tacnih puteva, izdrzi do IV i V, posle je bolje ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 mocvara je uzasna, ja sam hteo da batalim igru kad sam stigao do nje :S Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Mocvara se po meni najbrze prelazi ako te samo usere put. Kad stignes do Kurasta ne treba ti ni sat vremena da je zavrsis. Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 Zna li neko nesto o nekom programu " hamachi? kazu da se to koristi za net igru WC3-a Dao-a , Diabla,etc? Ako neko zna,imal' ko zeljo da pici malo,il da mi objasni kako se to koristi ,il sl?:p Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Za diablo ti ne treba hamachi, treba ti samo IP. Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 Da,da ,ali nemam original game.. Pa predpostavljam da ne mogu da igram preko net-a? :\ Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 [battle.net stuff] @hammerdin shit hammerdin nije narocito mikro build. hammerdini su veoma OP. pizdim kad na bnetu vidim likove koji su 85+ lvl, imaju neki bolesni gear, i onda skinu carevi bota da im radi baalruns dok ne dodju do 99lvl jer hammerdin sa dobrim gearom maltene ne moze da zagine malo je gay. ALI svi mi ostali se leachujemo i ulecemo u baalruns-ove koji botovi startuju, i nama lepo (Zbog exp-a) [/battle.net stuff] @wtfislukaderv warlock-a - decko uzmi necromansera. 2 glavna build-a za njega su summoner i bone-necro. summoner se fokusira na blood/iron golema i eventualno kosture, a bone-necro je caster koji spamuje skilove na bone skills (koji ujedno imaju sinergije i poboljsavaju jedni druge). bone skills zaobilaze sve resistance jer je unikatan vid dmg-a u igri. u vezi online igranja: ne treba ti original da bi igrao online. kao sto covek kaze: samo ti treba IP adresa host-a. gledaj da host ne bude iza rutera ili slicno, ili ako je iza rutera da zna da forwarduje TCP port 4000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Hvala matori,lijepo objasnjeno :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 mocvara je uzasna, ja sam hteo da batalim igru kad sam stigao do nje :S to je tako Peja_ stig'o sam do mocvare ... promenicu broj mobilnog Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 proganjas me! :D nikita - ma ja imam trip da hocu celu mapu da istrazim, a mocvara je jebeno prevelika i bas me udavila bila :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 uzmite sorcererku pa teleport levodesno ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 hammerdin je ruzan, vengance/charge/fanatiscm pala i meteorb sorsa jebu keve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 meteorb i vengence je ono poor man varijanta...i vrlo vrlo neefikasna u odnosu na light sorc ili hammera. Ok mozda kada igras u single playeru i kada ne mozes da nabavis enigmu ili infinity, mozes da se glupiras sa vengence paladinom, ali realno on ne izvlaci ni 5% iz mogucnosti jednog hammera u pogledu PvM-a... Hammer i sa osrednjom opremom moze da pravi 10k magic dmg-a po svakom cekicu koji ispali...Od toga (cast retkim izuzecima) svi budu one-shot-ovani...nije ni cudo sto na ladderu apsolutno svi igraju sa hammerom. Sa poslednjim patchom su kao hteli da ga uspore time sto su napravili da je wave 2 kod baala resistant to magic. ali su zaboravili da pala ima Holy Bolt koji roka sve undeadove. Samo je bilo potrebno drugaciji preraspodeliti skillove (tj nabudziti holly bolt, kome je sve jedno synergie ono sto vec pumpas zbog hammera). A posto hammer ima viska skill poena (build mu se zavrsi dosta rano) to nista nije problem. Hammer >>> sve ostalo PvM-wise Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Da,da ,ali nemam original game.. Pa predpostavljam da ne mogu da igram preko net-a? :\ Ides na onu 3cu opciju, TCP/IP , i ukucas IP ili neko ukuca tvoj ako hostujes, i opusteno, ne treba ti original. Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Ides na onu 3cu opciju, TCP/IP , i ukucas IP ili neko ukuca tvoj ako hostujes, i opusteno, ne treba ti original. Da,objasnio mi Kaurin,svakako hvala brate ! :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
holymadman Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Jel igra neko ovo preko multy-a? Ja nemam original ali moze preko hamachia... Ako je neko zainteresovan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ma i ja sam ko peja u fazonu da prodjem sve, imam neku anksioznost ako to ne uradim a i prakticno je, secam se kad sam igrao prvi put da sam uninstalirao zbog duriela koga nisam mogo ni u snu da ponabadam. sad sam ga fino iznabadao sa svega tri bezanja, naravno, jerbo sam ocistio sest false toombs on purpose:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 dulio moj brat Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Meni je fora da pocistim sve u igri,svaki djelic da istrazim,jer sam u fazonu,e zamisli da u ovaj cosak ima neki item,ili chest,ili quest rare,a ja bas tu ne podjem :DDD Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 item da, exp da, ali neki retki item ili neki quest item bez kog ne mos dalje - to tesko da ces promasiti, igra je linearna sto se toga tice. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 meteorb i vengence je ono poor man varijanta...i vrlo vrlo neefikasna u odnosu na light sorc ili hammera. Ok mozda kada igras u single playeru i kada ne mozes da nabavis enigmu ili infinity, mozes da se glupiras sa vengence paladinom, ali realno on ne izvlaci ni 5% iz mogucnosti jednog hammera u pogledu PvM-a... Hammer i sa osrednjom opremom moze da pravi 10k magic dmg-a po svakom cekicu koji ispali...Od toga (cast retkim izuzecima) svi budu one-shot-ovani...nije ni cudo sto na ladderu apsolutno svi igraju sa hammerom. Sa poslednjim patchom su kao hteli da ga uspore time sto su napravili da je wave 2 kod baala resistant to magic. ali su zaboravili da pala ima Holy Bolt koji roka sve undeadove. Samo je bilo potrebno drugaciji preraspodeliti skillove (tj nabudziti holly bolt, kome je sve jedno synergie ono sto vec pumpas zbog hammera). A posto hammer ima viska skill poena (build mu se zavrsi dosta rano) to nista nije problem. Hammer >>> sve ostalo PvM-wise u redu je brate, zajebavao sam se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 item da, exp da, ali neki retki item ili neki quest item bez kog ne mos dalje - to tesko da ces promasiti, igra je linearna sto se toga tice. Ne story quest,neki hidden quest,igrao sam takve igre,da negdje u picku materinu,se nalazi quest,koji ti daje Item ,bas do jaja =) Il skriveni item,il tako nesto... :D Nisam milsio na quest iteme ^_- Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Toga u Diablo 2 nema, imas 6 questova (3 u aktu 4) i to ti je sto ti je, jedino mozes da naidjes na nekog unique monstera koji ima malo vecu sansu da ti da bolje iteme Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 taj rad, u kecu ima kvestova koji mogu ili ne moraju da ti se dese (recimo onaj car sto ti napravi oruzje ako ga ne iznabadas). jebem ti mocvaru, gino sam deset puta, od toga pet puta nisam stigo da bacim portal. jebote kolko je ono sranje, ubicu se. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ima cow level, samo itemi koji tamo ispadnu su so-so i bitno je ne ubijati cow king--a da bi opet mogao da se pegla cow lvl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts