Frostbone Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ok al kroz WoL kampanju smo videli sta se sve desavalo sa Kerigenkom. Ne vidim sta bi to moglo da se pojavi sto bi moglo da nas iznenadi u prici. Mada da znamo o cemu se radi ne bi bilo iznenadjenje :P. Ali sam kontekst "u medjuvremenu"deluje lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Pa i sad trenutno u kampanji imas levelovanje. Doduše ne leveluješ lika nego leveluješ svoje jedinice, tj. abgrejduješ ih. Kapiram da će isto tako napraviti sa Kerigankom. Ti kao leveluješ nju, a u stvari leveluješ njenu sposobnost za vođenjem trupa (ja pretpostavljam) Ne verujem da će SC3 pretvoriti u WC3 zato što ljudi ne očeuju tako nešto od SC2. Oni su baš na osnovu zahteva i očekivanja korisnika napravili da SC2 žešće liči na keca, i tako i jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 kakvo bre levelovanje, kakvi heroji...i koncept kupovine upgrejda koji su ubacili u dvojku je po meni nepotreban...uopste ide mi na kurac to drkanje sa kampanjom u kojoj ima milion stvari kojih nema u multiju...zato je kec bio zakon, u multiju je sve isto kao u kampanji, savrsen balans i vozi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 (edited) Pa i sad trenutno u kampanji imas levelovanje. Doduše ne leveluješ lika nego leveluješ svoje jedinice, tj. abgrejduješ ih. Kapiram da će isto tako napraviti sa Kerigankom. Ti kao leveluješ nju, a u stvari leveluješ njenu sposobnost za vođenjem trupa (ja pretpostavljam) Pa up jedinica imas i u mp, ne razumem sta si hteo da kazes? :) Upgrejdovanje vojske je potpuno normalni deo svakog rtsa, sto nije isto sto i levelovanje heroja. Levelovanje koje bi za mene bilo prihvatljivo i koje sam se nadao da ce da uvedu je ono koje od jedinica cini iskusne veterane, sa porastom broja ubistva, jel te to tera da cuvas te jedinice i unosi neke taktice opcije. I sta ste se uhvatili za Kerigan u kombu sa zergovima, vidite da je postala čova opet :) Jedino ako kampanja bude isla retrospektivno, pa da vidimo sta je ona radila za vreme dok se Rejnor opijao :D @Dule: De,de dobar je koncept u kampanji, jako je bitno da kampanja bude bogata i raznovrsna da bi postojala draž ponovnog igranja. Edited August 11, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 @Dule: De,de dobar je koncept u kampanji, jako je bitno da kampanja bude bogata i raznovrsna da bi postojala draž ponovnog igranja. pa jeste sve to, ali meni i dalje vecu draz ima ponovno igranje kampanje iz keca koju sam presao 10 puta nego ove nove "obogacene"...i to sa kerrigan je sranje, sta su je restorovali koj moj, zna se zasto je ona baja...nadam se da ce zerg kampanja biti to sto si rekao, sta se desavalo dok je kerigan bila kerigan...nego da ne spojlujemo ovde vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 btw, kad spojlujemo vec ovde...koja muzika ide na kraju u onom poslednjem sinematiku...meni zvuci kao soundtrack iz gladijatora ili tako nesto...jebena cheesy sranja, ako tako nastave upropastice pricu do kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 do jaja je kampanja jedino su me nervirali oni stupidni "news" videi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Bez njuzova ne bi imao pojam o tome šta se dešava okolo po galaksiji. Jedino što su ona dva voditelja pokušali da naprave da budu komični pa izgledaju glupo. Onu ribu voditeljku bi otpustili istog momenta čim je počela da govori protiv Mengska. Jbg. da nisu pokušali da naprave vesti malo komično, tek onda bi te vesti bile smor. Bolje i to nego da čitaš text. Ja sam se recimo smorio kad sam video da moram da čitam text pored onog zergovskog i protoskog kontejnera u laboratoriji. Baš me merzelo da čitam, naviko sam se bio totalno na naratore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 taj fazon matori, dosta nam je lektire i čitanke, nećemo još i na gajbi da čitamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Bez njuzova ne bi imao pojam o tome šta se dešava okolo po galaksiji. Jedino što su ona dva voditelja pokušali da naprave da budu komični pa izgledaju glupo. Onu ribu voditeljku bi otpustili istog momenta čim je počela da govori protiv Mengska. Jbg. da nisu pokušali da naprave vesti malo komično, tek onda bi te vesti bile smor. Bolje i to nego da čitaš text. Ja sam se recimo smorio kad sam video da moram da čitam text pored onog zergovskog i protoskog kontejnera u laboratoriji. Baš me merzelo da čitam, naviko sam se bio totalno na naratore. sigurno ne bi imao pojma shta se deshava po galaksiji isto ko u kecu npr Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Pa 70% vesti su epilozi proistekli is misija, tek toliko da vidis sta si uradio, sto je ok, ali me nervira ceo koncept jer je previse naivan, kao riba kaze sta se zbiva i onda je iz studija suptilno prekinu i kazu kako sve puca od savrsenstva, to su fore za jedanestogodisnjake. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 ne prdite nego recite koja je muzicka tema u zavrsnom sinematiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Evo šta sam zanimljivo našao o HotS kampanji The campaign is focused on Kerrigan and the development of a zerg empire. The campaign operates similarly to an RPG, in which Kerrigan is focused on increasing her personal power through mutations. Zerg armies protect her as she garners this power.The greater her power, the more zerg she's able to control. Like Wings of Liberty, the player will be presented with choices as to which missions to carry out and which units to get, but such choices won't be based on cash. Both the missions and their objectives are intended to be quite different from the ones featured in Wings of Liberty. Edited August 12, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Pa da, to sam i bio reko, tj. pretpostavljao da će tako da urade. Abgrejdovaćeš Keriganku i dobijati nove jedinice i abgrejde za te jedinice. Isto kao i u prvoj kampanji samo se neće raditi o parama nego o nekim drugim monetarnim jedinicama. A to za vesti, jeste mnogo su naivno urađene. Mada ponekad i same reakcije svih likova u kampanji ispadnu malo naivne. Svi preterano veruju jedni drugima i svi se nekako pomire za čas ko da ništa nije bilo... U vestima saznaješ za onu invaziju zergova na sve moguće planete, i za izbeglice i za porast nezadovoljstva protiv Mengska. Ali i to je retardirano. Taj Mengsk kao ubija svoje ljude, eto tako, čisto sadizma radi. Privukao je zergove na onu planetu i sve ih pobio. zašto? - eto. Klasična američka crno-bela priča gde se tačno zna ko je negativac a ko pozitivac, nema između. Za sada je jedini nerazjašnjen lik u stvari Megskov sin koji se udružio sa Rejnorom. Možda sam nešto propustio, ali i dalje se ne zna šta on zapravo hoće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) ABGREEEEEEJD brate, tako ti se kaže na srbskom, šta ti nije jasno. Edited August 12, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 banovacu vas sve ako nastavite da me ignorisete i lupate gluposti! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Ahahah, evo, specijalno za tebe pogledao sam moj ubersoundtrack disk (a na spratu mi je, da znaš): stvar 14 - The Showdown (lol, ime sinematika) Kompozitori Glen Staford, Derek Duke, Rasel Broer i Nil Akre Score performed by: The Skywalker Symphony Orchestra Dirigent: Eimear Nun Ide onda spisak čelista, violista, gitarista, kompletan hor, javi ako treba :) Svu muziku pravi Azeroth odeljenje Blizzarda, nigde nema mentiona bilo čega drugoga. A i ja sam odma pomislio na Gladiatora i ono kad ide kroz polja pšenice, jednostavno liči jako i to je to. Ima i jedan od onih dokumentaraca o tome kako su pravili igru, jedan od njih je vezan za komponovanje zvučnih efekata i muzike, pogledaj i tu ako te baš interesuje. Edited August 12, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Ahahah, evo, specijalno za tebe pogledao sam moj ubersoundtrack disk (a na spratu mi je, da znaš): stvar 14 - The Showdown (lol, ime sinematika) Kompozitori Glen Staford, Derek Duke, Rasel Broer i Nil Akre Score performed by: The Skywalker Symphony Orchestra Dirigent: Eimear Nun Ide onda spisak čelista, violista, gitarista, kompletan hor, javi ako treba :) Svu muziku pravi Azeroth odeljenje Blizzarda, nigde nema mentiona bilo čega drugoga. A i ja sam odma pomislio na Gladiatora i ono kad ide kroz polja pšenice, jednostavno liči jako i to je to. Ima i jedan od onih dokumentaraca o tome kako su pravili igru, jedan od njih je vezan za komponovanje zvučnih efekata i muzike, pogledaj i tu ako te baš interesuje. pa to ti kazem, blizzard plagijator:)...tnx za cimanje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 vs http://www.youtube.com/watch?v=o8xG8ykoK4E&feature=related Inače, Gladijatora je radio Hans Zimer sa Lisom Gerard, a ona uvek peva tako te pesme i u drugim soundtrackovima (Man on Fire sa Denzel Vašingtonom, lol). Neće sc2 film da pusti u embeded, neam pojma zašto. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Pa da, to sam i bio reko, tj. pretpostavljao da će tako da urade. Abgrejdovaćeš Keriganku i dobijati nove jedinice i abgrejde za te jedinice. Isto kao i u prvoj kampanji samo se neće raditi o parama nego o nekim drugim monetarnim jedinicama. A to za vesti, jeste mnogo su naivno urađene. Mada ponekad i same reakcije svih likova u kampanji ispadnu malo naivne. Svi preterano veruju jedni drugima i svi se nekako pomire za čas ko da ništa nije bilo... U vestima saznaješ za onu invaziju zergova na sve moguće planete, i za izbeglice i za porast nezadovoljstva protiv Mengska. Ali i to je retardirano. Taj Mengsk kao ubija svoje ljude, eto tako, čisto sadizma radi. Privukao je zergove na onu planetu i sve ih pobio. zašto? - eto. Klasična američka crno-bela priča gde se tačno zna ko je negativac a ko pozitivac, nema između. Za sada je jedini nerazjašnjen lik u stvari Megskov sin koji se udružio sa Rejnorom. Možda sam nešto propustio, ali i dalje se ne zna šta on zapravo hoće. To shto je Mengsk uradio sa Tarsonisom je bio glavni momenat kampanje sa Terranima u SC1 - Mengsk je bio lik koji je spashavao koloniste od Zergova dok je Konfederaciji bilo svejedno, a onda je, da bi brze doshao na vlast postavio psy emitter na glavnu planetu Konfederacije (Tarsonis) chime je privukao tuda Zergove, unishtio nekoliko milijardi ljudi ukljuchujuci svoje neprijatelje i zrtvovao Saru Kerigan. Tu je Mengsk otkrio svoje pravo lice, tj. da moze da zrtvuje milijarde zivota da bi doshao do apsolutne vlasti. Nije tu nishta naivno i glupo. Shto se tiche sina Mengska, on jednostavno zeli da izadje iz senke oca i pokaze da moze sam da pobedi Zergove, a samim tim postane sledeci veliki lider Terrana. Edited August 12, 2010 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 ali to je milangm Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Ax... nisam odigrao SC1 kampanju, pichio sam samo multi :) Edited August 14, 2010 by MilanGM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Ax... nisam odigrao SC1 kampanju ;_; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ax... nisam odigrao SC1 kampanju, pichio sam samo multi :) get out of my RURs @topic: Nije mi jasno kako misle da izvedu taj nastavak. Koliko sam razumeo Heart of the Swarm će hronološki doći posle dešavanja u Wings of Liberty. Ako je tako onda ćemo gledati Kerrigan u human formi, a i dalje će voditi Zergove? To nema baš smisla. Možda će Kerrigan ponovo pokušati da "pripitomi" deo Zergova za sebe? ah, questions questions ... jebem im mater sad ću da klićem F5 sledećih godinu dana dok ne dočekamo ETA za expansion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Pa koliko sam ja primetio Kerrigan nije baš potpuno vraćena u ljudski oblik. Ako se dobro sećam imala je još uvek onaj Zerg style friz na glavi u poslednjem sinematiku :P Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts