grb1tj Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 al dobro, ceca sada ima veze sa zvezdom, pa ono... ne bi inache kontam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 koje veze? popusila je Lukicu u momackim danima? nju nije jebao samo onaj koji je imao parne zute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/132911/Ceca+poklonila+Zvezdi+stadion!.html vazi shto su chista posla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 (edited) a zashto si toliko siguran da nisu? inace, ovi sto pljuju kristica neka mi kazu koji je trenerski "pedigre" imao aleksandar stanojevic kada je preuzeo partizan?shto se mene tice ako sutra odigramo ok protiv javora, neka mu se pruzi shansa inace, mozda li adi debituje sutra Edited September 17, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 ceca postala svetica i daje olako stadion, ma ajte, batali te priche... uveri me da su cista ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 (edited) shta ja imam tebe da uveravam... obilic propao, odrzavanje stadiona koshta.luka nije nimalo lak na keshu, tako da sam siguran da sisata nije dobila mnogo, ako je ishta i dobila. jedna obaveza manje za nju, a za mladje timove extra stadion, mozda ponovo padne sex i svi srecni.. Edited September 17, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 inace, ovi sto pljuju kristica neka mi kazu koji je trenerski "pedigre" imao aleksandar stanojevic kada je preuzeo partizan?shto se mene tice ako sutra odigramo ok protiv javora, neka mu se pruzi shansa stanojevic je trenirao mladu repku,a i on je bio iza djuke,ko sto je Lev bio iza Klinsmana,dok je Bitldjus tu zato sto je nechiji kum Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 i kristic je bio pomocni josh od kako je zeman trenirao zar stvarno mislish da je pizon bio bolji? kad je vec tu, treba mu pruziti shansu, ni meni nije ni malo simpatican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Neka se obrija i oshisha za pocetak. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 i kristic je bio pomocni josh od kako je zeman trenirao zar stvarno mislish da je pizon bio bolji? kad je vec tu, treba mu pruziti shansu, ni meni nije ni malo simpatican nigde ja nisam spomenuo pizhona,da se ja pitam trener bi i dalje bio zeman,a svi igrachi iz tog vremena bi valjda sada negde chukali kamen u ruskim ili juznokorejskim ligama. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 andrija u 90. :) sa igracem vise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 KALUDJEROVIC !!! OSVAJAMO DUPLU KRUNU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 li adi je car. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 mogli ste i 100 minuta da igrate! znate kako se kaze, igra se dok zvezda ne da gol heahe Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) O cemu ti pricas ? Koliko je prekida bilo ? I gol nije pao u tom '96 do kog se igralo ! Edited September 18, 2010 by k1De/1/ evL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) Adi je sabio kako je odigrao :D Igraci javora od 16m do kornera idu minut ipo, na svaka 2 minuta previjaju se na terenu kao da ih je tenk udario, ne znam dal se fudbal igrao jednu poluvreme. Edited September 18, 2010 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Zvezda nije loše igrala, a ni javor moram priznati.Ali navijanje je očajno, oko mene barem 10 likova ćute tu sa ribama, puše to je najbitnije. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 besplatno? :D adi car(osim onih suteva sa 100m), trifke shlog, andrija sve bolji i bolji, deksa penzioner itd :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 O cemu ti pricas ? Koliko je prekida bilo ? I gol nije pao u tom '96 do kog se igralo ! ma da, jos 'fala bogu i crveni, tipicno... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Zvezda nije loše igrala, a ni javor moram priznati.Ali navijanje je očajno, oko mene barem 10 likova ćute tu sa ribama, puše to je najbitnije. brate reci da je navijanje ocajno a na utakmici sa javorom je 10k ljudi,pa ti si lud jbt.. btw http://www.youtube.com/watch?v=7Vz2aOCbun4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 ma da, jos 'fala bogu i crveni, tipicno... vidim, gledao si utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 vidim, ne lozi vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 i ja kada napishem neku glupost, ja se u stvai uvek zezam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Grujo nije to, bilo je dosta delija i to je super.Ali sam pod "očajno" mislio na sledeće.Oko mene niko ne peva sem možda 40ljudi.Pa ako su već na severu što ne pevaju nego upalili pljuge, gledaju utakmicu i ćute.Ja pevam, skačem izgubio sam se svi me gledaju ko da sam debil Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts