Doca Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 bg-prag je jeftiniji bus od voza, u pravu je ivan :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Killy, si ziv? :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 uh ovo mi je do sad verovatno bilo najjace iskustvo u zivotu od toga da sam u nekim trenutcima mislio da cu da umrem do najvece srece ikad postignute (nisam prco) put je bio do jaja. novi autobus, do jaja vozaci i toliko me je usralo da je tacno pored mene seo lik koji je usao u bus u novom sadu koji je takodje isao na ovo i to se nalazio sa istim ljudima tamo kao i ja o_O posle nekih 20-ak sati provedenih u busu/metrou/busu/metrou/vozu smo bili tamo i spavali smo oko 1h ukupno jer je autoput u ceskoj iz nekog razloga sjeban i bus je skakao kao na stepenicama i dalje mi se nisu slegli svi utisci o tome sto sam sve video od bendova posto su svirali bukvalno non stop kako jedni zavrse drugi su vec spremni da krenu na drugoj bini i ako je fokus bio na death/underground/troo bendove bilo je stvarno svih zanrova (sem powera :P) za svakog je bilo po nesto na ensiferum sam uspeo da se proguram u 2/3 red i hteo da umrem od srece sto mogu tako nesto da vidim uzivo na par metara od sebe cob .. i ako im nije bio bas dobar nastup i u nekim pesmama su imali pogresno nastimovane gitare (lead od ritam) opet su pokidali i zabavljao nas je alexii posle svake pesme psovanjem, pljuvanjem i slicnim glupostima i naravno izveli su neki mtv lady gaga ili tako nesto pesmu na njihov nacin za kraj :) video sam boga-emperora (ishan-a) sto je bilo takodje neverovatno i odslusao sve druge velike bendove kao sto su canibali/FF/napalm death/moonsorow za kraj bi samo izvdojio da je sepultura (i ako je svima jasno da to nije taj bend odavno) imala najjaci nastup od svih bendova za mene jer su svirali sve stare/legendarne pesme gde je 10k ljudi skakalo i dralo se generalno mi je samo zao sto sam ukupno spavao 10h za 3 dana i sto nisam imao vise energije za sve to sto se slika tice ja nisam nista slikao ali ima par ljudi koji su slikali bukvalno sve sto je bilo i sve ljude koji su bili tamo, inace je bilo oko 20at ljudi iz bga/srbije i nije bilo nikakvih problema, tako da cu izgleda morati da napravim fb nalog opet da bi video sve te slike :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 i ako je fokus bio na death/underground/troo bendove bilo je stvarno svih zanrova (sem powera :P) za svakog je bilo po nesto EBG i dalje mi se nisu slegli svi utisci o tome sto sam sve video od bendova posto su svirali bukvalno non stop kako jedni zavrse drugi su vec spremni da krenu na drugoj bini kakvi su bili shto se tiche tajminga? generalno mi je samo zao sto sam ukupno spavao 10h za 3 dana i sto nisam imao vise energije za sve to mlad si, nauchicesh. ;D sto se slika tice ja nisam nista slikao ali ima par ljudi koji su slikali bukvalno sve sto je bilo i sve ljude koji su bili tamo, inace je bilo oko 20at ljudi iz bga/srbije i nije bilo nikakvih problema, tako da cu izgleda morati da napravim fb nalog opet da bi video sve te slike :P kili sa korpspejntom! WTB! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 kakvi su bili shto se tiche tajminga? u mili secundu je sve bilo . ako je neki bend poceo kasnije, svirao je manje za to vreme sto su kasnili mlad si, nauchicesh. ;D sledeci put znam sta da ponesem :P kili sa korpspejntom! WTB! :D smejao sam se u facu ljudima koji su se mazali po glavi :Dviki drugar <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Prvi put sam procitao neki ovako dugacki post na rur-u, obicno preskachem takve, ali ovo je Killy u pitanju! Gde si spavao tamo, koliko si para potrosio na kraju ukupno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 generalno mi je samo zao sto sam ukupno spavao 10h za 3 dana i sto nisam imao vise energije za sve to oh wait... kili, otvori blog :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 troo, nema sta :) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Kili bog turinga po Evropi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 kili car rla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 @eX1|e prvu noc sam spavao u satoru za jednu osobu a bio nas je dvojica unutra nekih 5h drugu noc sam spavao oko 20minuta i TO kad mi padne glava sama jer smo prakticno cucali u satoru celu noc zato sto je padali kisa ko iz kabla i jedini suvi deo satora je bio oko 1 metar treci put smo bili nas 4oro u jednom vecem satoru i tu sam uspeo da odspavam jedno 4h poneo sam bio 300e . a potrosio sam ravno 150 i jedino sto je bio extra trosak mi je bila jedna majica sto sam uzeo za 10e @topik deste carevi zivota \o i neki yt linkovi TBDM ihsahn cob fail kvalitet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 havajke \o/Jebote ovah Ihsahn svira ko na albumu :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 kili carchino! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Pa ti si u stvari extra proshao sa lovom tamo ! Killy ekonomista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Kili kralj. Udri sad dok možeš i ne smoriš se. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 kili drugar \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 evo i koja slika tim ^_^ i pogodite koji sam ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 kili u militari pantalonama \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 je l sprcana ova crvena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Kili najlepši si od svih metalaca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 je l sprcana ova crvena? verujem da joj muz ispunjava te zelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Cekaj pa ako ste ti i Alisa bili tamo, then who was phone? (radio u Deusu :D ?) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Zasto laza nije isao?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 cuo je da ce tamo biti ovaj lik i da lik ima jedno metar vise nego svi ostali ljudi na svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 http://brutalassault.cz/en/bands/ mozda odem opet :), zavisi od situacije (novcane) meni zanimljivi bendovi - norther , turisas, skyforger generalno : exodus , mayhem, motorhead!, morbid angel, nevermore, satyricon, suicidal tendecies, vader! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts