Jump to content

brutalassault 2010

Recommended Posts

uh ovo mi je do sad verovatno bilo najjace iskustvo u zivotu od toga da sam u nekim trenutcima mislio da cu da umrem do najvece srece ikad postignute (nisam prco)

put je bio do jaja. novi autobus, do jaja vozaci i toliko me je usralo da je tacno pored mene seo lik koji je usao u bus u novom sadu koji je takodje isao na ovo i to se nalazio sa istim ljudima tamo kao i ja o_O

posle nekih 20-ak sati provedenih u busu/metrou/busu/metrou/vozu smo bili tamo i spavali smo oko 1h ukupno jer je autoput u ceskoj iz nekog razloga sjeban i bus je skakao kao na stepenicama

i dalje mi se nisu slegli svi utisci o tome sto sam sve video od bendova posto su svirali bukvalno non stop kako jedni zavrse drugi su vec spremni da krenu na drugoj bini

i ako je fokus bio na death/underground/troo bendove bilo je stvarno svih zanrova (sem powera :P) za svakog je bilo po nesto

na ensiferum sam uspeo da se proguram u 2/3 red i hteo da umrem od srece sto mogu tako nesto da vidim uzivo na par metara od sebe

cob .. i ako im nije bio bas dobar nastup i u nekim pesmama su imali pogresno nastimovane gitare (lead od ritam) opet su pokidali i zabavljao nas je alexii posle svake pesme psovanjem, pljuvanjem i slicnim glupostima i naravno izveli su neki mtv lady gaga ili tako nesto pesmu na njihov nacin za kraj :)

video sam boga-emperora (ishan-a) sto je bilo takodje neverovatno

i odslusao sve druge velike bendove kao sto su canibali/FF/napalm death/moonsorow

za kraj bi samo izvdojio da je sepultura (i ako je svima jasno da to nije taj bend odavno) imala najjaci nastup od svih bendova za mene jer su svirali sve stare/legendarne pesme gde je 10k ljudi skakalo i dralo se

generalno mi je samo zao sto sam ukupno spavao 10h za 3 dana i sto nisam imao vise energije za sve to

sto se slika tice ja nisam nista slikao ali ima par ljudi koji su slikali bukvalno sve sto je bilo i sve ljude koji su bili tamo, inace je bilo oko 20at ljudi iz bga/srbije i nije bilo nikakvih problema, tako da cu izgleda morati da napravim fb nalog opet da bi video sve te slike :P

i ako je fokus bio na death/underground/troo bendove bilo je stvarno svih zanrova (sem powera :P) za svakog je bilo po nesto

EBG

i dalje mi se nisu slegli svi utisci o tome sto sam sve video od bendova posto su svirali bukvalno non stop kako jedni zavrse drugi su vec spremni da krenu na drugoj bini

kakvi su bili shto se tiche tajminga?

generalno mi je samo zao sto sam ukupno spavao 10h za 3 dana i sto nisam imao vise energije za sve to

mlad si, nauchicesh. ;D

sto se slika tice ja nisam nista slikao ali ima par ljudi koji su slikali bukvalno sve sto je bilo i sve ljude koji su bili tamo, inace je bilo oko 20at ljudi iz bga/srbije i nije bilo nikakvih problema, tako da cu izgleda morati da napravim fb nalog opet da bi video sve te slike :P

kili sa korpspejntom! WTB! :D

kakvi su bili shto se tiche tajminga?

u mili secundu je sve bilo . ako je neki bend poceo kasnije, svirao je manje za to vreme sto su kasnili

mlad si, nauchicesh. ;D

sledeci put znam sta da ponesem :P

kili sa korpspejntom! WTB! :D

smejao sam se u facu ljudima koji su se mazali po glavi :D

viki drugar <3

@eX1|e

prvu noc sam spavao u satoru za jednu osobu a bio nas je dvojica unutra nekih 5h

drugu noc sam spavao oko 20minuta i TO kad mi padne glava sama jer smo prakticno cucali u satoru celu noc zato sto je padali kisa ko iz kabla i jedini suvi deo satora je bio oko 1 metar

treci put smo bili nas 4oro u jednom vecem satoru i tu sam uspeo da odspavam jedno 4h

poneo sam bio 300e . a potrosio sam ravno 150 i jedino sto je bio extra trosak mi je bila jedna majica sto sam uzeo za 10e

@topik

deste carevi zivota \o

i neki yt linkovi

TBDM

ihsahn

cob fail kvalitet

• 8 months later...