RaveN Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 trazio sam neku chill muziku i naleteo na ovo, i mnogo mi se svidelo! kontam da je lik uber poznat ali ja sam sad tek cuo bas je super da svira u pozadini po ovoj vrucini, preporuka! ( sve pohvale :D:D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 dobro kontas :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Jack Johnson je kul tip ... malo ti je podnaslov "zeznut" jer ko zna šta ljudi mogu da pomisle od "havajskih gitara". Ali je u suštini dobra opuštena muzika, baš kao što si i napisao. Ali dobar deo tog "vajba" muzike koja opušta je to što znaš da je bajko tamo negde na Havajima, leži i pije koktele, gleda okean i piše note :) bole ga paja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts