exile Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Sad Vosha ako naseva zvezdu u zadnjem kolu uzima drugo mesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 I ako celzi naseva mancester \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Šampion je u odbojci, na korak od titule u fudbalu, u košarci je favorit, u vaterpolu nema konkurenciju, a ove sezone Partizan je osvojio titulu i u rukometu. \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Zaboravio si hokej... :( Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 pa kada Butulija ne moze da se izbori sa rukometnim tomislavima karadzicima Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Mislish kada ne moze da se izbori da sedne na njihovo mesto i radi sve isto? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 ne,nego da vrati rukomet na stare puteve slave gde mu je nekad bilo mesto. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Garant su i tu bili prvaci evrope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Nastupi na OI prvaci: 1972., 1984. viceprvaci: treći: 1988. Nastupi na SP prvaci: 1986. viceprvaci: 1982. treći: 1970., 1974. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 Ne znam sta se desava u rukometu i na sta implicira gruja. Cinjenica je da je u rasulu, i veoma mi je krivo zbog toga, jer jako volim ovaj sport i trenirao sam ga dosta vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 nishta, paranoja kao i u fudbalu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Volkov potpisuje za Partizan posle kupa... ne znam nista o njemu, sem da ga je Robi trazio zimus Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MppFhnQTM4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Ne znam sta se desava u rukometu i na sta implicira gruja. Cinjenica je da je u rasulu, i veoma mi je krivo zbog toga, jer jako volim ovaj sport i trenirao sam ga dosta vremena... pa celni ljudi partizana u savezu i sve se raspada,mislim da dok butulija ne dodje i ne ocisti govna,da ce to biti tako jos dugo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&dd=10&nav_id=511176 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 Sjajna generacija Partizana. U1/4 finalu tukli Spartu 5:0 kuci, iako je bilo 1:4 u gostima, Mancester kuci 2:0, tamo 0:1 i onda u finalu izgubili od Reala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 to ono kad ste najblize bili onom trofeju koji smo mi osvojili? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 da, jedno 25 godina pre vas.. s'tim shto smo mi morali da poizbacujemo najbolje ekipe evrope u tom momentu za razliku od vas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 Da. Takodje nismo igrali bunker u sesnestercu 120 min i vracali nogom golmanu u ruke 150 puta(tada je jos uvek bilo dozvoljeno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 da, jedno 25 godina pre vas.. s'tim shto smo mi morali da poizbacujemo najbolje ekipe evrope u tom momentu za razliku od vas ;) auuu dragane.... sta se sa tobom desava u poslednje vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 kompleksi mendži, kompleksi :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 interesantno je da se toliko busaju sto su usli u kvalifikacije za ligu u kojoj se osvaja pehar na kom stoji zvezdino ime :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 auuu dragane.... sta se sa tobom desava u poslednje vreme? shta se deshava? odgovaram na gnusne provokacije :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Ciganski trolovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts