Kaurin Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 od mogucih izbora za romansu nisam nijedan odabrao ne svidjaju mi se ove hetero ribe, a nisam iz fazona da mi main char bude derpe forever alone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 prokleti konzolashi !!! zbog njih je UI mnogo jadnijeg izgleda (umetnicki detalji) nego u kecu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Umesto sa konzolama, ovoliko popišavanje po igri više ima veze sa novom ciljnom grupom koju očigledno predstavljaju fratboys, a ne ljudi koji su pročitali makar lektiru u školi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 ljudi se presabrali i ciljaju publiku koja ne ume da piratizuje igru :)A za review scores nemam reči, znači da su ih nadrogirali i platili cosplay drolje da im blajvaju tokom sesije igranja pa da zapamte igru ovako... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 lol, kako lepo sumirano u pantinom postu :) da i cinjenice sto je brue postavio... jebte kakvo govno od igre :)ziveo bioware, raspali :) me3 ce biti ono sto je dvojka bila za kec :))) tj nesto kao da2 pretpostavljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Dragon Age 3 gameplay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 nije realno, rogue baca arcane magije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 A najvise mi idu na zivce iconice. Zato sam i rekao da je Facebook igra. Jel stvarno bio problem da se za bolju opremu tj. onu koja ima lore stave slike kad odes na codex ako se vec nije moglo u inventaru? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Koliko se secam, taj lik se zalio da je DA 1 bio previse komplikovan. Kontam da je on jedan on onih koji se raduju ovom govnetu. Ja bas njegove kritike uvek zaobilazim. Sve sto je meni super njemu shit...Tipa DA 1, wicher, dead space etc...on je bas ono bilde. Pa lik je klasika retardirani konzolas sto se tice ukusa, tako da ne vredi gledati ozbiljne naslove to se slazem sa tobom, ali ne mos reci da nije smesno kad krene da prdi po krs igrama. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Kad biste zapravo i slušali šta priča, možda i ne biste toliko kenjali o njemu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 @her flick KOD je extra...ta igra je kompleksnija i bolja od DA2. Realno onaj post od Brue je sve rekao.Odigrao sam 3h rogue(hocu da vidim dal se nsto dobija iz zakljucanih kovcega ili patka ko u DA1)i smorio se ko dupe...doslo mi je da pritiskam esc na svaki dijalog :/ Brrrr koje djubre...a sto je najtuznije odigracu ga jer nema nista od igara.Samo cu da batalim roga najverovatnije, uzmem neki aoe powerhouse i cistim sve pred sobom. I da...zasto,ali zasto jebeni wheel chat gde naravno ono sto je ponudjeno nema apsolutno nikakve veze sa recenicom koja se nakon toga izgovori...treba ih jebati na suvo. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Si provalio? Pise nesto i ti sad ocekujes da on krene sa tim, kad ono prdi nesto levo. Jedino one ikonice *proklete bile* imaju neki nagovestaj oko tona i namere onoga sto ce da kaze. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 A jel ste primetili da u svim tim review-ima koji hvale igru, Hawke izgleda onako po defaultu??? Ja se prosto pitam da li sam ja jedina osoba koja je customizovala njegov izgled???? Ja mu nabudzio neku rastu boje sargarepe, i kozu crnu, sa nekim musa kesadzija brcima i bradom :).. Znate koliko sada retardirano zvuci onaj njegov prefinjeni akcenat??? mogu da snimim filmic pa da pusti ;) Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 daj screenshot u najmanju ruku :) moram igrati igru kada se toliko pljuje, to je pravi spektatkl onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 daleko od toga da je igra totalni fail. ljudi u glavnom rejdzuju zato sto nije tr00 rpg. ja sam ubio high dragon-a, a vi? izgleda da cu uskoro da predjem igru. :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Jebeni si mali od palube u ovoj igri...90% igre mi je trcanje od A do B,trebali su da ubace autorun Pitanje:Jel si ikad napusti ovaj mrtvi grad ? Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Nek sisaju kurac ! Edited March 11, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nego jel ste primetili sto se Flemet podmladila??? Bre u kecu, je bila babetina, a i rokno sam je tamo...Ovde eto je opet, mlada (relativno) i (j)o5 zmaj... Jel to objasne do kraja, ili ostane misterija kako se to deilo??? PS Ili onaj save game generator nesto zbrlja????? Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Ti kanda nisi nista citao sta ti Morrigan kaze o svojoj majci u prvoj igri. Samo u dojke gledis derane. edit: Probah i ja, drug doneo na hardu. Ju kakvo govno neopevano, tacno osecam da na konzoli imas i autoaim i autorun, a igrac poput retardiranog majmuna sedi i pritiska random dugmice dok mu mozak okupira sarenilo na ekranu. Nisam siguran da je ovo uopste igrivo, bez obzira sto je nestasica. Edited March 12, 2011 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 hej, ali zato moze da sedi zavaljen u fotelju i da cirka pivo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Kakva plemenita akciona rokačina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 (edited) Kakva plemenita akciona rokačina! Lexa za predsednika bioware-a Edited March 12, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Kada obrnem predobri DA2, mislim da ću ponovo instalirati Jade Empire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts