RaveN Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 dule i starbak novi carevi poz ;c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 pele idemo u kst! odma.... "Anketa RURKST" Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 dogovor je bio da se dodje u 10, dosli smo ja kakkoo i kili. i toliko. Malo je nerealno da ce neko od rurovaca doci u 10 na basket, a plus je nedelja (pola njih sinoc zaglavili negde) :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 4, 2010 Author Report Share Posted July 4, 2010 nije nerealno, poslednjih par puta je isto bilo dogovoreno u 10 pa su ljudi dolazili.ovog puta su prodali svi redom, na celu sa formicom koji je obecao i loptu. al dobro dobro, neka vam neka! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Malo je nerealno da ce neko od rurovaca doci u 10 na basket, a plus je nedelja (pola njih sinoc zaglavili negde) :/ Девојке блудне са ОНОГ топика су их кући водиле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 poslednjih par puta nije doalzeno pre 12, ne znma o chmu prichash;P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 kako misliš novi? mi smo tu od dve iljade druge lol na mojoj listi careva :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 kako misliš novi? mi smo tu od dve iljade druge lol reki oce da kaze da sabijamo basket! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 nije nerealno, poslednjih par puta je isto bilo dogovoreno u 10 pa su ljudi dolazili.ovog puta su prodali svi redom, na celu sa formicom koji je obecao i loptu. al dobro dobro, neka vam neka! Na svakom basketu na kojem sam bio u zadnje dve godine cak ni Vitja koji je donosio mrezicu i Nemke koji je uvek donosio loptu nisu dolazili pre 11. A nekad i pre 12 :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 pa svejedno, ako je napisano u 10 i dvini doso u 10 to i nije bas ok od strane ostalih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 U pravu ste za to, ali mu pricam da je malo nerealno ocekivati tako rano da ce neko da se pojavi. Dobro, da je Nemke bio, dosao bi verovatno on samo rano. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 (edited) Ја се слажем са Креатором. То тално не реално. Креатор је исправио грешку, али доле не пише да је едитовао јер је модератор. Могу ли и ја да будем пастир и овде? Edited July 5, 2010 by iguman11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Nepismeni iguman lol Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Ja sam ateista. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Ja sam anti-komunista. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 A anti-emo? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Osisacu te na nulu ako se pojavis na adi. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Kreki, ti da odes na topik za basket FEJSADA, si cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 pwn! ja sam rekao da cu doci oko keca i tako je i bilo... btw emile, otvaraj RURKST topik ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Moze i RURAKIJADA topik \o/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Ne može ništa od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 kako misliš novi? mi smo tu od dve iljade druge lol kurac za sve koji su prodali. peja pokro basket! pronadjoh se u postu i da se izvinim sto ne dodjoh imao sam neodlozan put u NS radi egzita iako sam ivanu rekao da cu doci:( jebga nedostajete drugari:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 nije nerealno, poslednjih par puta je isto bilo dogovoreno u 10 pa su ljudi dolazili.ovog puta su prodali svi redom, na celu sa formicom koji je obecao i loptu. al dobro dobro, neka vam neka! ubio sam se ko majka... trebao da idem na onu marlboro zurku ali je nije ni bilo zbog kishe jelte i onda poshto smo se vec skupili kod drugara ajde da pijemo. probudio sam se oko pola jedan kad me je dule pozvao nisam znao gde bijem... ali bio sam na adi samo malo kasnije - u 6 :P ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 razlozi nisu bitni, bitno je da si ti znao da treba da dodjes na adu i da si svesno zaglazio! prodaja! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Ovaj peja prica o prodaji kao da nije svesno pokusao da me drzi podalje od ade. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts