Jump to content

win 7 na macbook-u

phantomq

Recommended Posts

odradio instalaciju win 7 shljaka sa malim problemima.....

nema zvuka, nema wirelessa i jos par manjih problemcica...

probao sam da ubacim mac-ov instalacioni disk da nadje drivere ali to nije resilo probleme...

jel ima neko ideju kako?

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

Bootcamp bi trebalo da ima neki utillity koji sam skida drajvere

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Koji je macbook u pitanju? Ako je stariji, onaj iz "sezone" tipa 2006-2007 (a možda i kasniji) postoji jako dobra šansa da nećeš moći da osposobiš zvuk. Postoji dobro poznat problem sa Windows 7 i MacBook-ovima po pitanju zvučne kartice, i bez obzira na to koja je zvučna unutra, ne postoji šansa da se metnu drajveri. Osim ako nisu otkrili u proteklih mesec dana npr, do tog trenutka nisu. Pun je internet topica na tu temu, pa će ti možda rešenje pružiti tek eksterna zvučna.

Što se tiče wireless-a, u kom smislu ne radi? Moguće da je neka od onih gluposti tipa nije aktiviran wireless ili tako nešto.

Ma nisam, u suštini ... baš sam pre neki dan razmišljao kako mi je kućni komp "pregažen" od strane laptopova novije generacije, ali i koliko zapravo nemam potrebu za upgrade-om. Svaka igra koju sam pokrenuo šljaka, šljaka čak i više nego ok, a rad u Windowsu je prijatan (C2D 1,86GHz, 4GB RAM, GeForce 8800GT) ... Naravno da bi moglo da radi brže i bolje, ali baš sam "neobično iznenađen" da komp iz 2006. i dalje radi ok (mimo grafičke, ona je iz recimo 2007. ako se ne varam, mislim da sam je uzeo kada sam instalirao TF2).

Ma nisam, u suštini ... baš sam pre neki dan razmišljao kako mi je kućni komp "pregažen" od strane laptopova novije generacije, ali i koliko zapravo nemam potrebu za upgrade-om. Svaka igra koju sam pokrenuo šljaka, šljaka čak i više nego ok, a rad u Windowsu je prijatan (C2D 1,86GHz, 4GB RAM, GeForce 8800GT) ... Naravno da bi moglo da radi brže i bolje, ali baš sam "neobično iznenađen" da komp iz 2006. i dalje radi ok (mimo grafičke, ona je iz recimo 2007. ako se ne varam, mislim da sam je uzeo kada sam instalirao TF2).

o čemu dalje da pričamo kada prosečan korisnik (tj. neko ko se ne bavi grafikom, video montažom i sličnim kerefekama) može sve svoje poslove da uradi na netbuku :D

• 3 weeks later...