Glly Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) Posle uspesno organizovanog lan turnira, Cyber Shark organizuje Steam Online Turnir koji ce se igrati na EPS serverima (http://cybershark-hosting.com). Organizacija turnira garantuje kvalitetnu igru, kao i profesionalni prilaz organizaciji turnira. Na turniru mogu ucestvovati 32 ekipe. Srecno svim prijavljenim ekipama! Prijave : http://www.cybershark-games.com/forum/index.php Prijave takodje mozete ostaviti i ovde na ruru. 1. Kasnjenje zabranjeno! Sve ekipe su duzne da se pojave 10 minuta pre pocetka mecha i da se zagreju 2.Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira komp... stavlja se pauza,a igrac ili zamjenaimaju 5 min rok da udju na server i dalje se nastavlja normalno. 3.Sve nepravilnosti koje zapazite obavezno prijaviti na admin say a ne na say! I admin ce pratiti igraca ili bilo sto sto nije dopusteno za vreme meca. 4. Obavezna je igra na 32 bita. Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bita, a protivnicka ekipa se zali, onda je taj mech draw. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mech! 5. Pre pocetka svakog meca ekipe su duzne uci s tagom + nickom da bi mec sto pre poceo! 6. Koristenje bugova je ZABRANJENO! 7. Silent plant (Sakrivanje C4 na mesta koje se ne vidna ili necujna mesta ) je ZABRANJEN! 8. Obabavezna je igra pod prijavljenim ID-ovima. 9. Pobednicka ekipa ima obavezu da kaci SS od smoke rounde i statusa. 10. Silent run NIJE DOZVOLJEN! 11. Zabranjena textura na de_dust2 na kr. SS & DEMO SEKCIJA PRAVILA : Ekipa koja pobedi ima 2 sata ( 2h ) da ostavi svoje SS-ove, pre svega NEW TOPIC sa IMENOM KLANA, a u vasoj kolekciji SS-ova koju kacite mora da budu sledeci ss-ovi : SS od SMOKE RUNDE SS od STATUSA U KONZOLI SMOKE ROUND : -Pre pocetka noza svaka ekipa ce uzeti SS od smoke, to se cini na sledeci nacin : znaci 1 igrac baci smoke, zatim svi igraci stisnu " TAB " i uzmu svoj SS na " F5 " ili " PRT SCR ". STATUS U KONZOLI : -Runda posle noza i biranja strana, 1 od igraca ce uzeti SS statusa, to se cini na sledeci nacin : Spusti konzolu, kuca status izadje cela lista igraca sa vasim ID-ovima. To je radi provere igraca i ID-ova koje ste prijavili. Da ne bih dolazi do problema i prica e ovo nije njihov igrac nego je to ovaj, a on je ovo i slicno, zato cemo da radicemo na strogom nivou! KOSUTR TURNIRA : GRUPE GRUPA A SUBOTA OD 16h / datum edit A1 vs A2 - 16h CW1 A1 vs A3 - 17h CW1 A2 vs A3 - 18h CW1 GRUPA C SUBOTA OD 16h / datum edit C1 vs C2 - 19h CW1 C1 vs C3 - 20h CW1 C2 vs C3 - 21h CW1 GRUPA B SUBOTA OD 16h / datum edit B1 vs B2 - 16h CW2 B1 vs B3 - 17h CW2 B2 vs B3 - 18h CW2 GRUPA D SUBOTA OD 16h / datum edit D1 vs D2 - 19h CW2 D1 vs D3 - 20h CW2 D2 vs D3 - 21h CW2 GRUPA E NEDELJA OD 16h / datum edit E1 vs E2 - 16h CW1 E1 vs E3 - 17h CW1 E2 vs E3 - 18h CW1 GRUPA G NEDELJA OD 19h / datum edit G1 vs G2 - 19h CW1 G1 vs G3 - 20h CW1 G2 vs G3 - 21h CW1 GRUPA F NEDELJA OD 16h / datum edit F1 vs F2 - 16h CW2 F1 vs F3 - 17h CW2 F2 vs F3 - 18h CW2 GRUPA H NEDELJA OD 19h / datum edit H1 vs H2 - 19h CW2 H1 vs H3 - 20h CW2 H2 vs H3 - 21h CW2 1/8 FINALA SUBOTA OD 16h / datum edit A1 vs B2 - 16h CW1 D1 vs C2 - 16h CW2 E1 vs F2 - 17h CW1 F1 vs E2 - 17h CW2 C1 vs D2 - 18h CW1 B1 vs A2 - 18h CW2 G1 vs H2 - 19h CW1 H1 vs G2 -19h CW2 1/4 FINALE NEDELJA OD 16h / datum edit POBEDNICI IZMEDJU G1 VS H2 POBEDNICI IZMEDJU E1 VS F2 POBEDNICI IZMEDJU A1 VS B2 POBEDNICI IZMEDJU C1 VS D2 POBEDNICI IZMEDJU B1 VS A2 POBEDNICI IZMEDJU D1 VS C2 POBEDNICI IZMEDJU F1 VS E2 POBEDNICI IZMEDJU H1 VS G2 1/2 FINALE SUBOTA DO 20h / datum edit POBEDNICI IZ CRVENOG MECA POBEDNICI IZ NARANDZASTOG MECA POBEDNIK IZ PLAVOG MECA POBEDNIK IZ ZUTOG MECA FINALE / 3 MESTO NEDELJA OD 20h /datum edit FINALE - 20h CW1 3 MESTO - 20h CW2 MAPE PO KOLIMA : Grupe : 1. kolo - de_dust2 2. kolo - de_nuke 3. kolo - de_train Dalje : 1/8 Finala - de_inferno 1/8 Finala - de_inferno 1/8 Finala - de_inferno 1/8 Finala - de_inferno 1/4 Finala - de_nuke (sledecu bira porazeni) BO3 1/4 Finala - de_nuke (sledecu bira porazeni) BO3 1/2 Finale - de_tuscan (sledecu bira porazeni) BO3 3 mesto - de_train (sledecu bira porazeni) BO3 Finale - de_train (sledecu bira porazeni) BO3 Edited June 3, 2010 by SOMmak1 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 zasto se tuscan igra tek u 1/2 finalu mislim da bi trebalo da bude u grupama mesto nuke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 nice samo da ne propadne kao sve do sad ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 nece sigurno ;) ipak je pod pokroviteljstvom ozbiljne "firme", a ne kao ove do sad.... mislim da ce biti dobro :) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 organizacija shark lan turnira je bila na samom vrhu tako da verujem da ce i ovo biti, srećno sa turnirom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) neverbackdown veq 0:0:20286292 luksi 0:1:22372950 simply to be edited devil 0:1:19243570 urosh 0:0:17857303 urosh1g@hotmail.com [msn/steam] Edited June 3, 2010 by urosh_ Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 neverbackdown veq luksi simply devil urosh urosh1g@hotmail.com [msn/steam] moras ostaviti steam id od svakog igraca. imas na http://cybershark-games.com/forum/index.php detaljno objasnjenje Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) Jasno mi je za smoke ss, ali sto igraci treba da slikaju status u konzoli? Zar to ne vidi i admin na servu, ili gresim? btw. nadam se da ce orga izgurati do kraja sa ovim Edited June 3, 2010 by zex_ Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Srećno Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Jasno mi je za smoke ss, ali sto igraci treba da slikaju status u konzoli? Zar to ne vidi i admin na servu, ili gresim? btw. nadam se da ce orga izgurati do kraja sa ovim hmmmm naravno da vidi... zanimljivo pitanje :D na statusu se vidi steamid - pa da ne bude fejkovanja :D madda opet je glupo jer postoji admin Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolence Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Jasno mi je za smoke ss, ali sto igraci treba da slikaju status u konzoli? Zar to ne vidi i admin na servu, ili gresim? btw. nadam se da ce orga izgurati do kraja sa ovim Razlog sto sam stavio to jeste, prost razlog :) sami sebe ekipe lazu ako ce da dovedu ovog, a ne svog ili slicno, da bi izbegli te fore jao igrao je mirko mesto cire samo mu uzeo nik ili slicno uzecete sami to i resiti sebi problem, da ne bude posle admin ovo admin ono :) dakle sve sami ( u nekom smislu )... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) Razlog sto sam stavio to jeste, prost razlog :) sami sebe ekipe lazu ako ce da dovedu ovog, a ne svog ili slicno, da bi izbegli te fore jao igrao je mirko mesto cire samo mu uzeo nik ili slicno uzecete sami to i resiti sebi problem, da ne bude posle admin ovo admin ono :) dakle sve sami ( u nekom smislu )... :) Mirko moze da uzme steam od cire i da igra :D Edited June 3, 2010 by triggernish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 nagrada bez? silent run je oficijalno priznat samo ne znam odakle ti to da je zabranjen?? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 11. Zabranjena textura na de_dust2 na kr. lmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorda Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 boooo. gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 nagrada bez? silent run je oficijalno priznat samo ne znam odakle ti to da je zabranjen?? Nadam se da misle na scroll xD @ protA : Oces li mi objasniti na koju texturu misle? xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 jel se sve to igra u iducu subotu i nedelju? ne pise nigde tacan datum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Oces li mi objasniti na koju texturu misle? xD Misle na bust kod kutije na kratkom odmah iznad spona :) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoWe Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 nagrada bez? silent run je oficijalno priznat samo ne znam odakle ti to da je zabranjen?? 1. Mesto : Clan War Server by Cyber Shark Hosting 1 mesec 2. Mesto : Domen .info 3. Mesto : Rcon password na Cyber Shark EPS Serveru 1 mesec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Noiseru, poslednja opomena, prestani da smaras na svakoj temi Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Misli se na teksturu iznad rampe, kad se bustujete na kratko pa otplivate levo pa ako drndate cucanj mozete da voajerisete po dugom. Okacicu vam sliku kad dodjem do normalnog kompa. Bizo, nije vazno pobediti, vazno je ucestvovati :P Za silent run cemo jos videti, hvala na sugestijama i obzervacijama : ) sarma na kreku - Gromes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 U zivotu nisam cuo/video da je neko radio tako nesto :s btw GL pucamo se :) Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Kontam da je ipak pobedila "ozbiljna firma" sa prosto savrsenim nagradama, od cw servera, za jedan mesec. :D Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 Kontam da je ipak pobedila "ozbiljna firma" sa prosto savrsenim nagradama, od cw servera, za jedan mesec. :D nebitan komentar? Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nekad treba biti skroman, zar ne ? ;) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts