Jump to content

The Godfather Dota Tournament

krlee

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nekih specijalnih novosti nema, vec sam pomenuo, i evo recicu opet, da bi bilo pozeljno da sve ekipe koje zele da ucestvuju na turniru potvrde svoje ucesce ovde, ukoliko je to moguce... da bih imali barem neku predstavu koliko ce ekipa doci. dota keys vec postoji, i naravno da ce biti ubacen na svim kompovima. Sto se tice verzije, ja sam nesto cuo da ce izaci 6.68, i da ce biti jako dobra verzija za igranje, ukoliko ne bude bilo tako, tj ukoliko do tada ne izadje, iii izadje neizbalansirana, igrace se 6.67c. Mode ce biti -cm, i bice banovani samo heroji koji su vec autoban automatski. Znam da su visage alchemist i doom prejaki, ali ko ih ne zeli u igri neka banuje :)) Sto se tice placanja, ja sam vec jednoj ekipi rekao da nije problem, i da oni koji zaista ne mogu ranije da uplate, da mogu na dan turnira, jer ja ionako nisam trazio 10 dana ranije novac da bih ga trosio, nego da bih znao tacan broj prijavljenih ekipa. tj da ta uplata bude neka vrsta potvrde za ucesce. Posto vidim da nekolicina vas ima problem sa parama ili slicno, izacicemo u susret. Po svemu sudeci, turnir pocinje 4.jul-a u 10h ujutru, sto znaci da sve ekipe koje ucestvuju trebaju biti barem pola sata ranije ispred igraonice GODFATHER. Tako da cu vas ovim putem zamoliti da se potrudite da ne kasnite. Ukoliko neko ne zna dobro da se snalazi u Nisu, i samim tim ne moze da nadje igraonicu, ostavicu vam moj broj telefona, tako da mogu da vas sacekam negde gde bi vama bilo zgodno, naravno ukoliko mi je javljeno blagovremeno, i ukoliko stignete barem sat vremena pre pocetka turnira. Anyways, da ne bih pisao romane sada ovde, koga sta zanima slobodno neka pita.... :)

KrLe @ SK-Gaming

PLESEM PO TERENU !!!