Rambe Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Biggy bolje edituj i izbaci to AKO da ne padaju samari, idemo zajedno vozom? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 @timeisnomoneyshit ali ti covece i dalje smaras? Jednostavno nemas kila ti da se unosis u ovakve teme.. pricas nesto o tom cimanju a nisi imao ekipu u bgdu. Za sh i tj je skroz tacno, 91,92,93,94,95 .. vise to skoro nisu deca ali.. odrasli su u tom kul fazonu. @godfater krle and co. zurke posle turnira nema teorije da bude, jer dota te slomi i fizicki i emotivno :) hm, ja se slazem da necu da pijem sve do polufinala, finala, sto ce biti oko ponoci, a tada i onako svi piju,i u grad a i blizu kuma :D naravno, jer ces do polufinala mozda i igrati, a posle ces samo gledati, navijati (za 25cm) i naravno zderati... a mi cemo gledati da ti se pridruzimo posle finala :) @godfater tribal je prijavljen. I pobediti ih nece niko, te izmisljene price o nekim ekipama koje ce se pojaviti niotkuda postoje u nekoj gaming mojsije bibliji. Jednostavno svi treba da se pomire sa time i da ne razmisljaju ovako "koji kurac da idem na turnir,svakako necu biti prvi" .. Da neces biti prvi ,jer si mali i gadni bubuljicavi gamer, ali dodji na turnir da osetis sta je lan timski duh svake ekipe i da malo izadjes iz kuce sa kompa venta itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) auuu ala sere ovaj viktor,svaka mu se dala samo ne vidim ko ovde smara...i izvini brate shto nemam dovoljno kila da bih se unosio u ovu temu (wtf o.O ?!) da,pricam,moze mi se...a uz duzno poshtovanje prema igracima 25cm,rekao sam ti vec da slobodno pishesh ff kad ti ja dovedem moju ekipu... :) i bash sam napomenuo da to nije iz fazona vec da bi razlikovao s i š ...al dobro nekim ljudima jednostavno ne vredi govoriti...a mi mozda i jesmo odrasli u "kul fazonu" al bolje i to nego da sam odrastao par godina ranije i da sam sad pun sebe,misleci da sve najbolje znam :/ i molim te,ako te smaram ne obracaj vishe paznju na mene i poshtedi me(nas) ovog glupavog spama poshto sam takav covek,ne mogu da gledam kako pishesh gluposti a da ne odgovorim...pozdrav Edited June 3, 2010 by TimeIsMoney Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 *Dont feed the troll* Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 *Dont feed the troll* odjebiiii Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 sta odjebi? lepo te covek upozorava :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 ne verujem XD te izmisljene price o nekim ekipama koje ce se pojaviti niotkuda postoje u nekoj gaming mojsije bibliji. ovo je pobedilo XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 (edited) zna se sta ja donosim ako budem dolazio *HINT (kidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj tamoooooooooooooooo) jel karte ? :DDDDD kec kralj kec kec :D Edit: sad sam tek procitao sta ste sve ispamovali. LJUDI PA POENTA SVAKOG LAN TURNIRA JE DA UPOZNAS VIRTUALNE DRUGARE I DA SE DRUZIS SA NJIMA (jer prave nemas) I ONDA KAD TE PITAJU U SKOLI SA KIM SI BIO DA KAZES BIO SAM SA DRUGARIMA Edited June 4, 2010 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 poenta lana i dote generalno iskljucivo prozivanje i lozenje Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 pogotovu ako su svi lozaci i prozivaci tu na istom mestu (daki viktor jovica tomica i giga VAJPER) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 E moji ownari :) o cemu vi pricate XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Turnir u ns, zoom igraonica picke materine... i evo ti post TIMEISNOMONEY "brate daj info, lose si organizovao ovo ono, mi bi dosli ali skola bla bla" ahahahaahaha smaaaaaaaaaraaaaach , a i da se ne lazemo ne bi vi nigde dosli ko sto nikada niste :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 viktore ziv si komplex,bolje da ne pricam... a to shto ti ne studirash i ne idesh u shkolu,NIJE MOJ NITI BILO CIJI PROBLEM...i nisam jedini koji se zalio na datume tour-ova zbog toga,tako da PALI. i na kraju...a i da se ne lazemo,bolje po tebe shto " ne bi mi nikada doshli kao shto nismo ni do sad"...a zashto,uvericesh se kad "ne dodjemo nikad" @Tingol: pusticu wuksu na tebe,iskuliraj i posle kazu ja spamujem,pfff ...get a life Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Samo pretis, a nikako da dodjes :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 nije pretnja al shvati kako ocesh :) Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Poenta DotA-e je da dok igras,zaboravis na trenutke u frizideru koje si proveo,jer si bio nevaljao i roditelji su te zatvarali u frizider.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 jbg protose,nismo svi imali detinjstvo kao tvoje Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Nemoj da se gadjamo imenima, mislim da se wuksa ne bi obradovao da vidi kako ga navodis u kontekstu dzukele. Aj sad peace, rekao si zasto neces doci vise nema potrebe da postujes. Ima neki update za ekipe mozda? Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 kakav update?ako mislis na broj prijavljenih ekipa, trenutno ima 13 ekipa koje su najavile ucesce. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 To sam mislio. Super, jos 3 i bice taman :) Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 aham :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Kojih to 13 ekipa imas najavljenih? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) 1.25cm. najavio ucesce 2.hq najavio ucesce 3.pls crna gora najavili ucesce - miLerda, Nantecut, Boya, Stefany, PsySide 4.dede najavili ucesce 5.Kunkka Warriors najavili ucesce 6.GPTSM najavili ucesce 7.TiB najavili ucesce 8.Lw najavili ucesce 9.rambeee najavili ucesce 10.Dota Junkies - Nishnajavili ucesce 11.10triball - verovatno 12.dust - krusevac - mozdaserbs - mozda 13serbs - mozda pise na forumu igraonice :) Edited June 7, 2010 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 kako je Jova dobro informisan :))) nema greske.. Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts